2009 Ekim Anneleri

arzucumm maşallah mustafa boraya benimkide takla mı atıyo ne göbeğimden gene dışarı fırlıcak gibi sarsıyo bende sevdim senin yerine çok şekerler çıkınca yememek için zor tutacaz kendimiz bence :)

kesinlikle cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

hoşgeldın cnm..

ya kızlar ben tül alıcam hanı kapılara asılıyo yaa ben gardolap kapaklarını süslücem acaba nerde bulurumm şöyle toptan ucuza

bahair şekercimm günaydın tatlım nasılsın opuyorumnanaktan

şeymacımm araştırmak gerek yahu

emınonune gidicktım bebek şekerı için yapmaktan vazgeçtim bu durumda gidemıcem..ne kadara almıştın cnmmm

bahair şekercimm günaydın tatlım nasılsın opuyorumnanaktan

şeymacımm araştırmak gerek yahu

iyi diyelim iyi olsun gizoşum.eşimin iş durumuyla ilgili biraz sıkıntıları var o üzülünce doğal olarak ben de üzülüyorum. o bana çaktırmamaya çalışıyo üzülmiyim diye ben ona çaktırmamaya çalışıyorum üzülmesin diye... ama ikimizde içten içe üzülüyoruz. çok iyi niyetli mükemmel bi insan allah inşallah gönlündekini verir. sizlerde dualarınızda bizi hatırlayım kızlar

allah inş. en kısa zamanda meleğinin uğuruyla babanızın işleerini düzeltir tatlımm hayhakkınızda hayırlısı inş. tatlımm :Saruboceq:

en kısa zamanda toparlarsınız inşşş bebeğiniz kısmetıyle gelır inşşş çok zor bılıyorummm...

1 top dediğinde kaç metre varkı cnmm

maşallah kızlar bu saatte ayaktasınız çalışmıyo olsanızda ben asla uyanamam en erken 11de kalkıyorum normalde ama şimdi hasta olduğumdan uyuyamadım bile daha mafoldumben

oldum olası sewmem geç kalkmayı.. zemuszemus ömrüm uykuda niye geçsin diyenlerdenim yani :)) geçmiş olsunn
nasılsınız hanımlar bugün ?

belim ayrılıyo resmen..mafoldumben

canım sıkma canını sen..Allah gönlünüze göre wersin..herşeyyoluna girer inşallah..

geçmiş olsun zuzum ama normal galiba artık öle bel ağrıları kasık ağrıları bol bol dinlen şekerimmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…