sağol canım..
1 top da 10 metre falan vardır herhalde
amin zuzucum inşallah girer herşey yoluna...oldum olası sewmem geç kalkmayı.. zemuszemus ömrüm uykuda niye geçsin diyenlerdenim yani :)) geçmiş olsunn
belim ayrılıyo resmen..mafoldumben
canım dikkat et kendine. fazla yüklendin herthalde beline
canım sıkma canını sen..Allah gönlünüze göre wersin..herşeyyoluna girer inşallah..
geçmiş olsun zuzum ama normal galiba artık öle bel ağrıları kasık ağrıları bol bol dinlen şekerimmm opuyorumnanaktan
amin zuzucum inşallah girer herşey yoluna...
zuzu geçmiş olsun artık normal bunlar benımde ayaklarımın altı yanıyor....
kızlar ben çıkayım 2 oğluşta mama beklıyo benden doyurayım gelirim öptük herkesi
ANG€L;8836553 .!.:günaydın kızlar.
baharcım inşallah bebişin rızkıyla gelir babasınında işleri düzelir cnm:Saruboceq:
kızlar merhaba bugün çok kötüyüm.iş yerinde bir arkadaşım daha vardı kız 2 aylık hamileydi.dün akşam kanaması olmuş.bebeğin kalbi durmuş bugün kürtaj olacak.gece hiç uyuyamadım arkadaşımı düşünmekten akşam ağlayıp durdum onun için. şimdide sancılanıyorum.iş yerinde yalnız kaldım çıkamıyorumda.
kızlar merhaba bugün çok kötüyüm.iş yerinde bir arkadaşım daha vardı kız 2 aylık hamileydi.dün akşam kanaması olmuş.bebeğin kalbi durmuş bugün kürtaj olacak.gece hiç uyuyamadım arkadaşımı düşünmekten akşam ağlayıp durdum onun için. şimdide sancılanıyorum.iş yerinde yalnız kaldım çıkamıyorumda.
günaydınnn kızlar......:sm_cool:
zuzum geçmiş olsunnnnnn:1hugpuyorumnanaktan
baharcım inşallah kısa zamanda düzelir eşinin iş ile ilgili problemleriiiii:1hugpuyorumnanaktan
sibelcim arkadaşına üzülmen çok normal ama kendine dikkat et biliosun sona yaklaştık ve daha dikkatli olmalıyızzzŞeniz
günaydınnn kızlar......:sm_cool:
zuzum geçmiş olsunnnnnn:1hugpuyorumnanaktan
baharcım inşallah kısa zamanda düzelir eşinin iş ile ilgili problemleriiiii:1hugpuyorumnanaktan
sibelcim arkadaşına üzülmen çok normal ama kendine dikkat et biliosun sona yaklaştık ve daha dikkatli olmalıyızzzŞeniz
günaydın lalim hoşgeldin..
inşallah canım en kısa süre de herkesin ne sıkıntısı varsa son bulur...
sen naptın kontrole gittinmi suyun ne alemde?
inşallah canım :Saruboceq:
yarın gidicem bitanem bakalım dr. ne diecekk..inşallahh normale dönmüştü acaip stres yaptı bendeee:çok üzgünüm:
laliimmm saol kuşummm..bööle olursam cuma gelemem laelaelaelaelae ayy yrn oğluşu görcen demi..sabahtan mı randewun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?