2009 Ekim Anneleri

amin zuzucum inşallah girer herşey yoluna...

zuzu geçmiş olsun artık normal bunlar benımde ayaklarımın altı yanıyor....

kızlar ben çıkayım 2 oğluşta mama beklıyo benden doyurayım gelirim öptük herkesi

geçmiş olsun zuzum ama normal galiba artık öle bel ağrıları kasık ağrıları bol bol dinlen şekerimmm opuyorumnanaktan

amin zuzucum inşallah girer herşey yoluna...

zuzu geçmiş olsun artık normal bunlar benımde ayaklarımın altı yanıyor....

kızlar ben çıkayım 2 oğluşta mama beklıyo benden doyurayım gelirim öptük herkesi

saolunn kızlarr..ewet bundan sonra olucak sanırsam böyle şikayetler..

kızlar merhaba bugün çok kötüyüm.iş yerinde bir arkadaşım daha vardı kız 2 aylık hamileydi.dün akşam kanaması olmuş.bebeğin kalbi durmuş bugün kürtaj olacak.gece hiç uyuyamadım arkadaşımı düşünmekten akşam ağlayıp durdum onun için. şimdide sancılanıyorum.iş yerinde yalnız kaldım çıkamıyorumda.

ANG€L;8836553 .!.:
günaydın kızlar.
baharcım inşallah bebişin rızkıyla gelir babasınında işleri düzelir cnm:Saruboceq:

melekim günaydın...
inşallah öyle olur..... kocişimin keyfi yerinde olsun yeter. yoksa her türlü sıkıntıyla başetmeye alıştık biz...

sibelcim merhaba. tabiyki insanız ve başkalırı için duyarsız kalamıyoruz ama bizler de artık kendimize ve bebişimize çok dikkat etmemiz gereken zmandayız. olaylardan biraz daha az etkilenmeye çalışmalıyızç o yüzden sen de olaylar karşısında biraz daha metanetli olmaya çalış en azından bebişin için...

üzme kendini yaa allah meeleğini annesini beklesin diye yanına almış gene olur üzme kendini meleğinide

hay Allah ya..üzüldümm ama senin kendini böyle harap etmen doğru değil canım..üzülmemek elde değil ama bak kendin söylüyosun sancılanıyorum diye..lütfen sakin..

günaydınnn kızlar......:sm_cool:
zuzum geçmiş olsunnnnnn:1hugpuyorumnanaktan
baharcım inşallah kısa zamanda düzelir eşinin iş ile ilgili problemleriiiii:1hugpuyorumnanaktan
sibelcim arkadaşına üzülmen çok normal ama kendine dikkat et biliosun sona yaklaştık ve daha dikkatli olmalıyızzzŞeniz

günaydın lalim hoşgeldin..
inşallah canım en kısa süre de herkesin ne sıkıntısı varsa son bulur...
sen naptın kontrole gittinmi suyun ne alemde?

biliyorum kızlar dikkat etmem lazım ama gece gözüme uyku girmedi inanın.hergün sabah kahvaltı yapıp bebek sohbeti yapıyorduk. aynı iş yerinde olunca ben izinden gelicem sen gidicen diyoduk.hep bebeklerimizden konuşuyoduk. şimdi aniden böyle olunca çok etkilendim. ama şimdi bende rahatsızlandım.

laliimmm saol kuşummm..bööle olursam cuma gelemem laelaelaelaelae ayy yrn oğluşu görcen demi..sabahtan mı randewun???

günaydın lalim hoşgeldin..
inşallah canım en kısa süre de herkesin ne sıkıntısı varsa son bulur...
sen naptın kontrole gittinmi suyun ne alemde?

inşallah canım :Saruboceq:
yarın gidicem bitanem bakalım dr. ne diecekk..inşallahh normale dönmüştü acaip stres yaptı bendeee:çok üzgünüm:

günaydın lalcim opuyorumnanaktan

hayırlı haberlerle gel inş. bi problem yoktur inş.

inşallah canım :Saruboceq:
yarın gidicem bitanem bakalım dr. ne diecekk..inşallahh normale dönmüştü acaip stres yaptı bendeee:çok üzgünüm:

stres yapma canım inşallah dönmüştür... bak elalının plesanta yukarı çıkmış senin suyunda düzelmiştir. inşallah hepimiz sağlıkla alacaz meleklerimiz kucağımıza

laliimmm saol kuşummm..bööle olursam cuma gelemem laelaelaelaelae ayy yrn oğluşu görcen demi..sabahtan mı randewun???

erteleriz canım haftaya bi güne buluşmayı anca beraber kanca beraberrrrr:asigim:
canımm yarın 10.30 da randevummm....oğluşumu çok özledim zatenn....canım ya inşallah şu su problemi yüzünden sorun yaşamıodurrr...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…