2009 Ekim Anneleri

sibel arkadaşına sabır dılıyrum..AMA kendınıde bu kadar uzme bak stersten ağrın bıle olmuşşş..rabbım tez zamanda bu tadı yenıden yaşatsın arkadaşına

çokkötü olmadıkça napar yapar gelirim canımm..

inşallah yaşamıodur canım düşünme öle..dinlenebildinmi sen peki,istirahat önemli malum..

canım benim de ilk bebişim 6-7 haftalıkken düşmüştü. yani 2 . ayda.. zaten ilk 3 ay bitene kadar o tehlike hep var. o yüzden yeni hamil bayanlarla çok fazla bebiş muhhabebtini girmekten kaçınmak lazım. benimm bu hamileliğimde herkes mutlu oldu ama doğum bebek ve sonrasıyla ilgili hiç kimse benimle konuşmadı.. ben de 3 ay bitene tehlike geçene kadar çoğu kişiye söylemedim ve hayal bile kurmamaya çalıştım..
kaldıki onun bebeişi çok daha küçükmüş seninki şu anda normal bir insan şeklini almış.. o yüzden senin çok fazla dikkat etmen gerekiyo... konuştuklarınızı düşünüp arkadaşınınm psikolojisini naliz etmeye çalışarak kendine daha fazla zarar verme. hiç kimse kayıtsız kalamıyo. sen yazdığında hepimiz tanımadığımız halde üzüldük. senin de üzülmen normal ama bebişine xarar verme

zuzum evdeyim zaten bazen dışarı çıktım ama genelde evde dinlendimmmmm....suda içtim bol bol...bilmiom ya bu konuda kafam acaip karışık....yarın bi olsun bakalımmm...hayırlısıyla iyi haberlerle gelirim inşallahh.....
inşallah sende düzelirsin kısa zamanda ve cuma görüşebilirizzz yerimseniben

iişallahhhh...

selam kızlar

benım ellerımde cok uyuşma var sızlerde de başladımı
bı kac gecedır gece ellerımı ovalamaktan uyuyamıyorum parmaklarımda şişti ustelık yuzugumu cıkartamadım ve kestırmek zorunda kaldım cıkartmak ıcın

sızlerde yuzuklerınızı bı an once cıkartın bence kestırmek zorunda kalmayın

berrincim henüz şişlik ve uyuşma problemim yokk...olmazda inşallah..yerimseniben....
aybikecimm günaydın...benden şuanlık iilik sneden nbr aşkitommyerimseniben

kızlar anadolu yakası ikea da buluşuyoruz cuma gelecekler topice gelsin lütfen irtibata geçelim kaybolmayınn

günaydın kızlarr,
nasılsınızz,herkes iyidir inşallah,bizi soracak olursanız kızlarım ellerinizden öperler teyzeleri
ben buluşmaya gelmeyi çok isterdim ama topiğe de yazdım,çok ağırlaştım,bir de bu hastae sıkıntısından sonra çok dikkat etmeye çalışıyorum..

gecmiş olsun canım..benim simdilik olmadı ama hamileligimin ilk zamanlarından beri yuzuklerimi takmıyorum

günaydın kalemiticimmm yerimseniben

Şeniz inş. yarın guzel haberlerle donuceksin cnm

Hymarry gunaydınn opuyorumnanaktan

hymary günaydın canım senin ve prenseslerinin iyi olmasına çok sevindim canımmmmyerimseniben

hymary günaydın.ne zaman alcak doktorun bebişlerini bişey söledimi?ultrasonda gördüğünde ne tatlı gözüküyolardır ya ikisi yan yana

günaydın kızlarr.. aramızda rahatsız olanlar var sanırım... geçmiş olsun herkese. dikkat edelim kendimeze çok az kaldı zire.. benimde sabahtan beri 5-6 defadır belime 20 sn süren ağrılar giriyo. zonkluyo. başına gelen varmı. önemlimidir acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…