stres yapma canım inşallah dönmüştür... bak elalının plesanta yukarı çıkmış senin suyunda düzelmiştir. inşallah hepimiz sağlıkla alacaz meleklerimiz kucağımıza
günaydın lalcim opuyorumnanaktan
hayırlı haberlerle gel inş. bi problem yoktur inş.
erteleriz canım haftaya bi güne buluşmayı anca beraber kanca beraberrrrr:asigim:
canımm yarın 10.30 da randevummm....oğluşumu çok özledim zatenn....canım ya inşallah şu su problemi yüzünden sorun yaşamıodurrr...:Saruboceq:
biliyorum kızlar dikkat etmem lazım ama gece gözüme uyku girmedi inanın.hergün sabah kahvaltı yapıp bebek sohbeti yapıyorduk. aynı iş yerinde olunca ben izinden gelicem sen gidicen diyoduk.hep bebeklerimizden konuşuyoduk. şimdi aniden böyle olunca çok etkilendim. ama şimdi bende rahatsızlandım.
zuzum evdeyim zaten bazen dışarı çıktım ama genelde evde dinlendimmmmm....suda içtim bol bol...bilmiom ya bu konuda kafam acaip karışık....yarın bi olsun bakalımmm...hayırlısıyla iyi haberlerle gelirim inşallahh.....
inşallah sende düzelirsin kısa zamanda ve cuma görüşebilirizzz yerimseniben
gecmiş olsun canım..benim simdilik olmadı ama hamileligimin ilk zamanlarından beri yuzuklerimi takmıyorumselam kızlar
benım ellerımde cok uyuşma var sızlerde de başladımı
bı kac gecedır gece ellerımı ovalamaktan uyuyamıyorum parmaklarımda şişti ustelık yuzugumu cıkartamadım ve kestırmek zorunda kaldım cıkartmak ıcın
sızlerde yuzuklerınızı bı an once cıkartın bence kestırmek zorunda kalmayın
günaydın kalemiticimmm yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?