bende sonlarini izleyemedim canim biktim cunku kadir celik kimmis??kaydirigubbakcemile3:roflol:
size iyi sohbetler kizlar ben cikiyorum islerim var onlari halledeyim...
ben de aynı düşünüyorum bu cmts yaparmıki..ama haftaya çağırırsa ozaman yapar herhal..erken daha ya..
sen kaç haftalıksın ben 25 eylüle kadar çalışıcam kısmetse şu anda 33 haftalığım ben
selam ekim annişleri nasılsınız a.s.
bende aralıkta kucağıma alıcam insallah kızımı sizlere sormak istediği birsey var
beşiğini falan ne zaman aldınız
ben bu hafta sonu almak istiyorum ama daha cok mu erken :uhm:
birde park yatak alıcam aranızda alan varmı yada önerisi olan
hepinizi öptükk opuyorumnanaktan
bende aralıkta kucağıma alıcam insallah kızımı sizlere sormak istediği birsey var
selam şekerimm..bi rehawettir kasılmadır ööle gidiyoruz işte:)) bu konuda en erkencilerden biriyim..ki bence son zamanlara bırakmamakta fayda war..iiki öyle yapmışım diyorum bikaç haftadır hiiç öyle mağaza mağaza gezcek halim yok..yani ay olarak hatırlamıyoum ama küççücük göbüküm wardı:))kızların çoğu yok şansına bugün..ben park yatak almadım o yüzden bişiy diyemiycim alan bisürü arkadaş war ama..sağlıkla al bebeğini kucağına
canım ben 7.ayımın sonunda aldım beşiğimi. kıyafetlere zaten erkenden başlamıştım.her çarşıya çıktığımda alıyodum 1-2 tane.en son geçen ay bebek taşıma koltuğu aldım.o senin isteğine kalmış. ama şunu söyleyebilirim erken almak çok iyi değil.evde görünce beşiği boş boş insan sabırsızlanıyo.hergün o beşiği boş görmek güzel olmuyo.ben 7. ayda aldım bide düşün.bence biraz daha bekle derim tabi sen nasıl düşünürsün bilmem.
beşik dediğim park yatak zatenselam jjuliett. öncelikle hayırlı ve sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum... ben beşik almadım ama arabasını dolabını falan 6 aylıkken almıştım. benim istanbula sık gitme şansım olmadığı için de biraz erken aldım.. park yatağını da ablamın kızından olanı kullancam yenisini almadım. park yatak olduğu için beşik de almayı düşünmüyorum... park yatak alacaksan beşiğe beşik alacaksan park yatağa bence gerek yok.. ama sen bilirsin tabi..
bende cok tezcanlıyım25.haftamız doldugunda kızımın herseyı hazırdı odası bıle kurulup esyalarını yıkayıp yerlestırdık annemle ayrı sehırde oldugum ıcın erkenden hazırladık. bebısımın odasında herseyı, kapıyı kapalı tuttugumdan gormuyorum ama sana tavsıyem son zamanlara bırakma en gec bence 30.haftada bıtır herseyını derım. yerimseniben
35+4 canım benimde işte ayın 14 ünde doluyo 5 haftalık sürem sonrada 3 haftam kalıyo doğuma kısmetse.benim doktorda bayram haftası izinliymiş.16-23 eylül arası.korkuyorum doktorun olmadığı zaman doğar diye inşallah olmaz.inşallah ya haftaya olur yada bayramdan sonra. çünkü doktoruma çok güveniyorum başkasını istemiyorum.
beşik dediğim park yatak zaten
yatak odasında kalcak kuzum
ev biraz küçük olduğundan ilerde oda yapacız kısmetse
bende cok tezcanlıyım
cevrem erken diyor
sizlere sormak istedim bende opuyorumnanaktan
yok dayanamayıp alacam hafta sonu
hepinizee kolay doğumlar diliyorum opuyorumnanaktan
peki bişey sorcam?
eğer gece doğarsa doktorun gelecekmi konuştunmu?
mrb sibelcim,,,evet canım gelecek. eğer gece birşey olursa doktoru çağırıyorlar hastaneden.
mrb sibelcim,,,
gelecekmiymiş abdurrahman bey .
samyeli hoşgeldin tatlım. dün aklımdan geçtin.. doğum yaklaştıkçça aklıma geliyosun doğum da san dua edicem ya o açıdan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?