slm kızlar hayırlı cumalar herkese dualarınıza benim güzel kızımıda katın teyzeleri dualarınıza çok ihtiyacım var buarada 1.test sonucu çıktı toksoplazma bendede melegimdede yokmuş inş. 9gün sonrada kromozon testide düzgün çıkar beyindeki sıvı melegime zarar vermeden atlatırız inş. bu arada geçmiş olsun hepinize ne olduk biz böyle herkes hasta
arzucum geçmiş olsun canım. benim de toksoplazmam negatifti ama hamileliğimin ilk haftalarında yapmışlardı bana o testi... bazı şeylere dikkat ettiğin takidrde bi sorun olacağını sanmıyortum. ki bizim minikler gelişimi neredeyse tamamlamış durumdalar zaten bu saatten sonra allahın izniyle bişey olmaz.. diğer tetsinin sonuçları da allahın izniyle güzel çıkar... dualarımızda kızın da olacak merak etmeslm kızlar hayırlı cumalar herkese dualarınıza benim güzel kızımıda katın teyzeleri dualarınıza çok ihtiyacım var buarada 1.test sonucu çıktı toksoplazma bendede melegimdede yokmuş inş. 9gün sonrada kromozon testide düzgün çıkar beyindeki sıvı melegime zarar vermeden atlatırız inş. bu arada geçmiş olsun hepinize ne olduk biz böyle herkes hasta
selam güzeller. göbişim kaşınıyorr göbük deliğimin altı da çatlamış ufak tefek. kaşındığına göre daha da çatlıcak sanırım :bbo:
ya göbüşümün altında mor çizgiler oluştu ya .. görülüyo yani. allahtan sadece göbüşümün altında. yayılmasa bari. kesik kesik çizgiler var böle. çatlasa görürsün yafrum, aman çatlamaz inşallah da görmessin.
selam kızlaaarrr biz geldik kızımlaaopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmm
arzum86 canım allahın izniyle ikinci testte ii çıkacak kuzucun sana saka yapıyo annesi dedim ben sana canımm sıkma canını üzme kendini ve meleğini tatlımmm opuyorumnanaktan
"sagol gizemcim inş. şaka yapıyordur melegim bana"
*sagol canım inş. inş. ben inanıyorum güzel olucak herşey benim melegim çok güçlü bende güçlü olmak zorundayımcanım çok çok geçmiş olsun rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah yavrunu sağlıkla sana bağışlasın, 1. testin temiz çıkmış çokk sevindim, diğer test de güzel çıkacak inşallah, iyi haberlerle geleceksin bizlere canım güçlü ol annesi.. dualarım seninle canım. :teselli:
arzucum geçmiş olsun canım. benim de toksoplazmam negatifti ama hamileliğimin ilk haftalarında yapmışlardı bana o testi... bazı şeylere dikkat ettiğin takidrde bi sorun olacağını sanmıyortum. ki bizim minikler gelişimi neredeyse tamamlamış durumdalar zaten bu saatten sonra allahın izniyle bişey olmaz.. diğer tetsinin sonuçları da allahın izniyle güzel çıkar... dualarımızda kızın da olacak merak etme
**sagol canım inş. toksoplazma hamileliğin son zamanındada çıkabiliyomuş canım ya inş. atlatıcaz güzel sonuçlar alıcaz tekrardan sagolun teyzeleri öpüyoruz sizi ve meleklerinizide tabi
arzum86 canım allahın izniyle ikinci testte ii çıkacak kuzucun sana saka yapıyo annesi dedim ben sana canımm sıkma canını üzme kendini ve meleğini tatlımmm opuyorumnanaktan
"sagol gizemcim inş. şaka yapıyordur melegim bana"
*sagol canım inş. inş. ben inanıyorum güzel olucak herşey benim melegim çok güçlü bende güçlü olmak zorundayım
işte ben başından beri bildiğim için hepp dikkat ettim. bizim yakalanma ihtimalimiz vardı yaniiiiarzucum geçmiş olsun canım. benim de toksoplazmam negatifti ama hamileliğimin ilk haftalarında yapmışlardı bana o testi... bazı şeylere dikkat ettiğin takidrde bi sorun olacağını sanmıyortum. ki bizim minikler gelişimi neredeyse tamamlamış durumdalar zaten bu saatten sonra allahın izniyle bişey olmaz.. diğer tetsinin sonuçları da allahın izniyle güzel çıkar... dualarımızda kızın da olacak merak etme
işte ben başından beri bildiğim için hepp dikkat ettim. bizim yakalanma ihtimalimiz vardı yaniiii
**sagol canım inş. toksoplazma hamileliğin son zamanındada çıkabiliyomuş canım ya inş. atlatıcaz güzel sonuçlar alıcaz tekrardan sagolun teyzeleri öpüyoruz sizi ve meleklerinizide tabi
yaw benim karnımda da lekerler var gibi ama anlamıyom ..... doğum yapanlar çatlak değil diyo ama bilemiyom
hb tatlım herkes köyülemiş yaa son haftalarda nazar degdirdik kiminin sancıları war kimi hasta herkese coook gecmiş olsun sen nasılsın bahaircim
ya kısalr ben saga veya sola yattıgım zaman bi süre sonra cok canım acıyor sanki bebek baskı yapıyor gibi ama cok acıtıyor sizd de oluyor mu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?