2009 Ekim Anneleri

arzum86 canım allahın izniyle ikinci testte ii çıkacak kuzucun sana saka yapıyo annesi dedim ben sana canımm sıkma canını üzme kendini ve meleğini tatlımmm opuyorumnanaktan

amazoncum hoşgeldin tatlımm

canım çok çok geçmiş olsun rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah yavrunu sağlıkla sana bağışlasın, 1. testin temiz çıkmış çokk sevindim, diğer test de güzel çıkacak inşallah, iyi haberlerle geleceksin bizlere canım güçlü ol annesi.. dualarım seninle canım. :teselli:

arzucum geçmiş olsun canım. benim de toksoplazmam negatifti ama hamileliğimin ilk haftalarında yapmışlardı bana o testi... bazı şeylere dikkat ettiğin takidrde bi sorun olacağını sanmıyortum. ki bizim minikler gelişimi neredeyse tamamlamış durumdalar zaten bu saatten sonra allahın izniyle bişey olmaz.. diğer tetsinin sonuçları da allahın izniyle güzel çıkar... dualarımızda kızın da olacak merak etme
selam güzeller. göbişim kaşınıyorr göbük deliğimin altı da çatlamış ufak tefek. kaşındığına göre daha da çatlıcak sanırım :bbo:

selam güzel... amazon çatladığını nasıl anlıyon. nasıl bi görüntü oluyo ben neden anlamıyorum yaaa...

ya göbüşümün altında mor çizgiler oluştu ya .. görülüyo yani. allahtan sadece göbüşümün altında. yayılmasa bari. kesik kesik çizgiler var böle. çatlasa görürsün yafrum, aman çatlamaz inşallah da görmessin.

yaw benim karnımda da lekerler var gibi ama anlamıyom ..... doğum yapanlar çatlak değil diyo ama bilemiyom

[işte ben başından beri bildiğim için hepp dikkat ettim. bizim yakalanma ihtimalimiz vardı yaniiii[/QUOTE]
anladım canım evet hep dikkat etmek gerekiyo a.s.

ya kısalr ben saga veya sola yattıgım zaman bi süre sonra cok canım acıyor sanki bebek baskı yapıyor gibi ama cok acıtıyor sizd de oluyor mu bu?

hosbulduk gizemim tesekkürler tatlim

esim ruyasinda beni dogum yapmis görmüs evde dogurmusum :))) o disardan gelmis bakmis ben ayaktayim sasirmis bebek sesi gelince dogurdugumu anlamis bebek sarisinmis :)

bende ruyamda yangindan kactim daglar falan heryer yaniyormus cok acayipti ben hamile halimde nasil kactim öyle sasiriyormusum , son zamanlarda acayiplesti ruyalarimda :)

selduscum benimde dönem dönem bi yerlerim ağrıyo yaa

ilkaycımm dengesiz rüyalar görebileceğimiz yazıyo her yerde hamilelelik piskolojisi galiba

ya kısalr ben saga veya sola yattıgım zaman bi süre sonra cok canım acıyor sanki bebek baskı yapıyor gibi ama cok acıtıyor sizd de oluyor mu bu?

aynen bende de oluyor seldusum zaten dönemiyorum kendimi cok agir hissediyorum yastik koyuyorum iki yanimada bacak arasina ama zaten gece en az 5-6 defa kalkiyorum wc ye off puff diyerek valla esim yardim ediyor kalkarken bana vinç lazim degilmi diyorum guluyor oda ne yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…