saol birtanem, maşallah nazardan saklasın allahım bebişini, takviminde görünmüyor ne kadarlık oldun? bir de sanırım erken doğum yapan olmuş okuyamadım kim olduğunu, neden erken doğum olmuş merak ettim? druma sordum hıçkırık tutması iyiymiş, solunum ve emme refleksi yaparken su yuttuğu için oluyormuş insan heyecanlanıyor kıpır kıpır olunca, sağlıcakla kucağımıza alalım inş bebişlerimizi
cnm nıye marmarayı tercıh ettın erdem gdıyordun sanırım ben hala bı dr bulamdım nerde doğurcam kaldım arada zeynep kamıle gdıyorum şu an öylesıne ama orda doğuramm sanırm
başka bı dr daha görun bence bunlar aralarında para muhabbetı yapıo olabılırler..
zeynepçim geçmiş olsun... nişantaşında hangi profa yolluyo seni ve hangi hastaneye? ve orya gitmen mutlakmıymış?
canım en önemli olan şey druna güvenmendir ama benim bile aklıma takıldı şimdi, başka bi dra daha görünsen de ona göre karar versen daha iyi olmaz mı? 400tl az para değilki
slm cnm, maşallah bebişine
amin inşallah güzel dileklerin için sağol:1hug:
benim kızımıda günde 2-3 kere hıçkırık tutuyo gık gıkk annesi yesin onuuopuyorumnanaktan
ben 2 haftadır evdeyim ve bu 2 haftadan beri sanırım az hareket ettiğim için kendimi çok yorgun ve ağır hissediyorum sürekli yatma hissi duyuyorum:kedi:
34+1 deyim.. allah hepimizinkini nazarlardan saklasın... evet ncinar diye bi arkadaş erken doğum yapmış tam nedenini dilmiyorum ama suyu gelmeye başlamış yavaş yavaş o yüzden sezeryana almışlar... benim dr um hiç bi yorum yapmamıştı hıçkırıkla ilgili, iyi bişey olamsına sevindim bazen çok rahatsıoz edici oluyo en azından tesellisi olur...
zeynepcim maşallah kızına
yaa banada ortada bi dalavera dönüyo gibi geldi, detaylı ultrasonda eğer gen işleme olsaydı çıkmazmıydı yada sonradanmı oluştu bu zamana kadar neden bahsetmemişki acaba...
bende detaylı usg ye girmeden önce özel hastanede 3lü testi yaptırırken dr. bağırsaklarda yoğunlaşma görüyotum demişti beni korkutmuştu çok şükür detaylıda bişey çıkmamıştı ama. inşallah seninkindede bişey çıkmayacak:Saruboceq:
ben en baştan beri evdeyim bi de beni düşün :) uzun zamandır yürüyüş de yapamadım hava da çok sıcak, bunalıyorum, temizlik vs yaparken hareket ediyorum bi tek, ama senin az kalmış cnm sakın yürüyüş dışında temizliğe falan girişeyim deme, girdiğim başka bi topikten arkadaş yerinde durmadığı için 35inci haftasında doğum yaptı, gerçi yarım saatte doğurmuş ama olsun yorma sakın kendini:asigim:
merhaba kızlar bende dr dan geldim az önce kızım 2640 kg 48 cm olmuş...ama dr umuz bağırsaklarında çok gaz olduğunu bide genişleme gördüğünü söyledi...beni nişantaşında bir profa yolladı daha öncede yollamıştı oraya 400 tl di muayenesi....şimdi yine aynı yere yolluyor ama aklımda şüphe kaldı kendisi önemli bişey olmadığını ama o drun görmesinin daha iyi olduğunu söylüyor...arada para muhabbetimi dönüyor şüphe duydum..açıkçası tekrar 400 tl vermek bana biraz koyuyor zaten doğum 2500 tl olucak..bide kendi hastanemdede ayrıntılı var ama o beni illa oraya yolluyor siz olsanız ne düşünürsünüz...
Slm kıslar,opuyorumnanaktan
Bu su gelmesini nasıl anlıcaz ki yavaş yavaş olursa sonuçta akıntımız da olabilir onla karışabilir?CADIARZU
elacım sorma ya kafam allak bullak oldu..daha önce ben 20. haftamda detaylıya girmiştim yine o profda o zaman suyum az demişti drum hemen git deyince bende tereddütsüz gitmiştim ama detaylıda normaldi herşey...şimdi yine aynı şey kendi drum bence önemli bir sorun yok diyo ama yinede git bana ondan rapor getir diyo...ama ha deyince bi seferde 400 verilmiyo yani..bide eğer gerçekten para mevsusu varsa üzülürüm yani..
canım suyumuz tamamen akışkan bişey.. ve değişik bi kokusu varmış... ama akıntın ne kadar olsa kıvamlı oluyo... ve su bildiğim kadarıyla sızıntı şeklinde oluyo...
34+1 deyim.. allah hepimizinkini nazarlardan saklasın... evet ncinar diye bi arkadaş erken doğum yapmış tam nedenini dilmiyorum ama suyu gelmeye başlamış yavaş yavaş o yüzden sezeryana almışlar... benim dr um hiç bi yorum yapmamıştı hıçkırıkla ilgili, iyi bişey olamsına sevindim bazen çok rahatsıoz edici oluyo en azından tesellisi olur...
amiin birtanem..maşallah senin bebiş de kocaman olmuş, allahım esirgesin.. çınar sezeryan istediği için mi sezeryana aldılar merak ettim? bizim arkdaşın suyu gelmiş direk normal doğuma almışlar ve yarım saat içinde doğum gerçekleşmiş. allah analı babalı büyütsün bütün bebişleri.
ben de ilk hıçkırdığını farkettiğimde korkmuştum, drumu aradım, o da iyi bişi dedi, zaten benim sıpa da çok hareketli, hıçkırık tutunca çok sinirleniyor ordan oraya ordan oraya dönüyor insanın içinden çıkarıp sarılası geliyor :)
Ayyy ben onu hayatta anlamam çünkü akıntım da çok kıvamlı değil suya yakın ve kokusuz :1shok: baştan beri bu şekilde ama ne bilim korktum ya ayırt edemezsm diye
Ayyy ben onu hayatta anlamam çünkü akıntım da çok kıvamlı değil suya yakın ve kokusuz :1shok: baştan beri bu şekilde ama ne bilim korktum ya ayırt edemezsm diye
düşündüm cnm yanmışın sennkaydirigubbakcemile3
yok cnm zaten detaylı temizlik falan istesemde yapamıyorum uzun süreli ayakta bile kalamıyorum, yemeği bile dinlene dinlene yapıyorum artık:kedi:
ayy ben bişi yapmadığım için uzun sürmesinde doğumum başka bişey istememakannehir
başka bir dr a görünsem bile kendi drum bu raporu haftaya elinde görmek istiyor yani ona bir şekilde götürmem gerek canım...
canım kendi druma çok güveniyorum ama burda para muhabbeti dönüyor sanırım benide o işkillendiriyor çünkü başka bir yerin raporunu istemiyor illa o dr olucakmış..aman ne bileyim ben...:bbo: orayada tel ettim indirim yapabilirseniz muayene olucam yoksa 400 veremem dedim sekreterde dr la görüşecek saat 3 te arıycam bakalım ne diycek...
anlarsın şekerim adı üstünde su bu, renksiz kokusuz bir su gelecek. bacaklarının arasından su aksa farketmez mi insan :))
anlarsın şekerim adı üstünde su bu, renksiz kokusuz bir su gelecek. bacaklarının arasından su aksa farketmez mi insan :))
valla anlayamamakla ilgili benim de korkularım var. ama bi şekilde olacak napacaz bilmiyorum. ya bi yerde duydum. anne zaten doğumun başladığını hissedermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?