2009 Ekim Anneleri

34+1 deyim.. allah hepimizinkini nazarlardan saklasın... evet ncinar diye bi arkadaş erken doğum yapmış tam nedenini dilmiyorum ama suyu gelmeye başlamış yavaş yavaş o yüzden sezeryana almışlar... benim dr um hiç bi yorum yapmamıştı hıçkırıkla ilgili, iyi bişey olamsına sevindim bazen çok rahatsıoz edici oluyo en azından tesellisi olur...

cnm nıye marmarayı tercıh ettın erdem gdıyordun sanırım ben hala bı dr bulamdım nerde doğurcam kaldım arada zeynep kamıle gdıyorum şu an öylesıne ama orda doğuramm sanırm

cnm ben erdem hastanesine ısınamadım malesef, oraya bebeğimin ilk kesesini görmek ve sonrasında kalp atışlarını duymak için gitmiştim...
beni erdem hastanesinde iten bişey vardı nedense...
ben marmara hastanesinde 3. aşılama yaptırdım ve benimle ilgili tüm bilgiler orda mevcut.
Hemde araştırma ve üniversite hastanesi olması ayrı bi nedendi tercih etmem için...

başka bı dr daha görun bence bunlar aralarında para muhabbetı yapıo olabılırler..

başka bir dr a görünsem bile kendi drum bu raporu haftaya elinde görmek istiyor yani ona bir şekilde götürmem gerek canım...

zeynepçim geçmiş olsun... nişantaşında hangi profa yolluyo seni ve hangi hastaneye? ve orya gitmen mutlakmıymış?

canım soyadı aklımda deil kendi muayenesi var cihat bey diye birisi... illa o görsünmüş ona takılmış durumda bende bundan şüphe duyuyorum hasta başına paramı alıyolar ne...

canım en önemli olan şey druna güvenmendir ama benim bile aklıma takıldı şimdi, başka bi dra daha görünsen de ona göre karar versen daha iyi olmaz mı? 400tl az para değilki

canım kendi druma çok güveniyorum ama burda para muhabbeti dönüyor sanırım benide o işkillendiriyor çünkü başka bir yerin raporunu istemiyor illa o dr olucakmış..aman ne bileyim ben...:bbo: orayada tel ettim indirim yapabilirseniz muayene olucam yoksa 400 veremem dedim sekreterde dr la görüşecek saat 3 te arıycam bakalım ne diycek...

ben en baştan beri evdeyim bi de beni düşün :) uzun zamandır yürüyüş de yapamadım hava da çok sıcak, bunalıyorum, temizlik vs yaparken hareket ediyorum bi tek, ama senin az kalmış cnm sakın yürüyüş dışında temizliğe falan girişeyim deme, girdiğim başka bi topikten arkadaş yerinde durmadığı için 35inci haftasında doğum yaptı, gerçi yarım saatte doğurmuş ama olsun yorma sakın kendini:asigim:

Slm kıslar,opuyorumnanaktan

Bu su gelmesini nasıl anlıcaz ki yavaş yavaş olursa sonuçta akıntımız da olabilir onla karışabilir?CADIARZU

elacım sorma ya kafam allak bullak oldu..daha önce ben 20. haftamda detaylıya girmiştim yine o profda o zaman suyum az demişti drum hemen git deyince bende tereddütsüz gitmiştim ama detaylıda normaldi herşey...şimdi yine aynı şey kendi drum bence önemli bir sorun yok diyo ama yinede git bana ondan rapor getir diyo...ama ha deyince bi seferde 400 verilmiyo yani..bide eğer gerçekten para mevsusu varsa üzülürüm yani..

düşündüm cnm yanmışın sennkaydirigubbakcemile3
yok cnm zaten detaylı temizlik falan istesemde yapamıyorum uzun süreli ayakta bile kalamıyorum, yemeği bile dinlene dinlene yapıyorum artık:kedi:
ayy ben bişi yapmadığım için uzun sürmesinde doğumum başka bişey istememakannehir

zeynepçim sıkma canını bak genel olarak bebişinin durumu iyiymiş inşallah indirim yaparlar da gidebilirsin. keşke kendi doktoruna deseydin başka bir muayenehane varmı önerebileceği senin bütçeni aşmayan... belki bu profa çok güvendiği için seni oraya yolluyodur. doktoruna güveniyosan çok da fazla kafanı bulandırma bence. netice de senin doğumu da bu dr yaptıracak ona olan güveninin sarsılmaması lazım..

zeynepçim bence burda bi dalavere var. hem önemli birşey yok demiş hem de prof görsün daha iyi olur demiş ne demek yani şimdi bu. o doktorla paslaşıyolar bunlar galiba. 400 lira az değil yani. yüzlerce kadın doğumcu var. şart değil yani nişantaşına gitmen.için rahat etmiyorsa bir üni hastanesine ya da 3d ultrasonu olan herhangi bir özel hastaneye gitmen de yeterli olacaktır. daha az ücretle halletmiş olursun canım. ben senin yerine olsma böyle yapardım.

Slm kıslar,opuyorumnanaktan

Bu su gelmesini nasıl anlıcaz ki yavaş yavaş olursa sonuçta akıntımız da olabilir onla karışabilir?CADIARZU

canım suyumuz tamamen akışkan bişey.. ve değişik bi kokusu varmış... ama akıntın ne kadar olsa kıvamlı oluyo... ve su bildiğim kadarıyla sızıntı şeklinde oluyo...

yaaa cnm illa o doktordan istemesi benide malesef işkillendiroyo sonuçta aynı işi yapan birsürü dr. var, kolaymı bi anda 400tl vermesi:mymeka:
yaa o 400ü vermeden başka bi hastanede sırf acaba böle bişey varmı diye en azından içinin rahatlaması için gitsen olmazmı? kendi doktorunada malum doğum yanaşıyo para bulamadık desen inandırıcı olmazmıCADIARZU
ayyy ne bilim bende karıştım-tatlicadiarzu-
hiç bişey olmadığı halde sırf böle para kazandırmak için bunları yapıyosa o doktorunun yüzüne tükürmek isterimklava:

hem ne demek başka doktorun raporunu kabul etmemek? 400 tl verecek gücün olmayabilir..böyle bir saçmalık olabilir mi? azcık dişini çıkar her dediğine tamam deme ne demek yani ay çok sinirlendim gerçekten. sen git başka bir hastaneye zeynepçim, al raporunu koy bu paracı doktorunun önüne ,öyle bir kabul eder kii...
ticarete dökmüş resmen. ben olsma değiştiririm bu doktoru salak şey ya.

canım suyumuz tamamen akışkan bişey.. ve değişik bi kokusu varmış... ama akıntın ne kadar olsa kıvamlı oluyo... ve su bildiğim kadarıyla sızıntı şeklinde oluyo...

Ayyy ben onu hayatta anlamam çünkü akıntım da çok kıvamlı değil suya yakın ve kokusuz :1shok: baştan beri bu şekilde ama ne bilim korktum ya ayırt edemezsm diye

amiin birtanem..maşallah senin bebiş de kocaman olmuş, allahım esirgesin.. çınar sezeryan istediği için mi sezeryana aldılar merak ettim? bizim arkdaşın suyu gelmiş direk normal doğuma almışlar ve yarım saat içinde doğum gerçekleşmiş. allah analı babalı büyütsün bütün bebişleri.
ben de ilk hıçkırdığını farkettiğimde korkmuştum, drumu aradım, o da iyi bişi dedi, zaten benim sıpa da çok hareketli, hıçkırık tutunca çok sinirleniyor ordan oraya ordan oraya dönüyor insanın içinden çıkarıp sarılası geliyor :)

canım ncinarın erken doğum olduğu için sezeryana almışlardır.. sonuçta sancısı olduğunu zannetmiyorum. 36. haftayı tamamlayıpda suyu gelseydi belki sancısı olurdu ve normal yapardı... tercihine kaldığını sanmıyorum ama çok detaylıo da bilemeiyorum kendisi de çok fazla yazamadı. sadece doğum yaptığını bebişinin küvezde olduğunu henüz yanına vermedikleriniş dualarımızı beklediğini yazdı...
evet canıum içimde öle dolaşınca resmen ısırasım geliyo. ben dayanamayıp vura vura seviyorum zaten

Ayyy ben onu hayatta anlamam çünkü akıntım da çok kıvamlı değil suya yakın ve kokusuz :1shok: baştan beri bu şekilde ama ne bilim korktum ya ayırt edemezsm diye

anlarsın şekerim adı üstünde su bu, renksiz kokusuz bir su gelecek. bacaklarının arasından su aksa farketmez mi insan :))

valla anlayamamakla ilgili benim de korkularım var. ama bi şekilde olacak napacaz bilmiyorum. ya bi yerde duydum. anne zaten doğumun başladığını hissedermiş...

bana 41 pirince 41 yasin okuyup tek tek ye kolay doğum olur dediler, tabi okuyamadım ama saolsun bi yakınımız okumuş yedim pirinçleri ama tabi allahın takdiri herşey, allah bi avazda kurtarsın hepimizii

canım ya öyle saçmalık mı olur, benim drum da ayrıntılı istedi ve gönderdiği yer uzaktı, başka bi yer bulup oraya göründüm, fiyatı da uygundu.. bence sen drunu ara konuş, eger aklına yatarsa özelden yazarım gittiğim yerin ismini fiyatını, ya da başka yerler araştırırsın, yok öyle drun her dediğine evet deme

anlarsın şekerim adı üstünde su bu, renksiz kokusuz bir su gelecek. bacaklarının arasından su aksa farketmez mi insan :))

farkederim di mi? kaydirigubbakcemile3

valla anlayamamakla ilgili benim de korkularım var. ama bi şekilde olacak napacaz bilmiyorum. ya bi yerde duydum. anne zaten doğumun başladığını hissedermiş...

İnşallah anlarız hheheee:))kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…