Selam kızlarrr dünn minik kızımı görmeye gittik 2300 gr olmuş allaha şükür herşey iyi çıktı sadce cadı kızım bize yüzünü hiç göstermiyor 4 boyutluya geçtiği anda elini yüzüüne koyuyor galiba azıcık nazlı olacak..15 gün sonra kontrolümüz daha sonra her hafta gitmeye başlıyıcaz git gide sona yaklaşıyoruz kızlar allah hepimize yardım etsinnn öpt hepinizi :)
iyi hafta sonları herkese..cok daralırum bugün ben.yorgunlukta var evişi yapılması gerek ama oturma durumundayım :)
:)gerçekten ela. bende karnımda uyanık olduğu zamanları takip ediyom bazen. bu kız benide mum gibi dikecek sanırımdelikafadulden
günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrr
kızlar bugun saat 9 da sınavım var gecmem gerek dualarınıza ihtıyacım var öpüldünüzzzzzzzzzzz bana dua edın nolurrrrrr(((((((((
günaydın........
elacım geçmiş olsunnn..........
nisacım sınavın güzel geçer inşallahhh........
günaydın kıslar nasılsınız güsel bir haftasonu dilerim herkese ben yarın anneme geçiyorum istanbula ve doguma kadar ordayım ve dogumnsan sonra 15günde ordayım eşimden 6hafta ayrı klacam offfff yaAAA((( DOKTORUM İSTDE HASTANEMDE
arzum papatyalım samyeli seyda günaydın kızlar nasılsınız. ben bu gece çok tuhaf rüyalar gördüm yine....karmakarışık hiç bişey anlamadım sadece ruhum daraldı..
selam kızlae biss geldik dün yoğun bi gündü benim için ve oğlum için dün ahstanede nst ye girdik çok şükür ii çıktı ama kan tahlillerim biraz kötü galiba karaciğerim yağlanma yapmış dr sekreteriyle konuştum birazdan da doktorla görüşcem bıktım artık ilaç kullanmaktan dün işe gelemedim bugünde yeni geldim daha inş. herşey yolundadır bi hayırlısyla sağ salim doğursak başka bi şey istemiyorummm :Saruboceq:
Selam kızlarrr dünn minik kızımı görmeye gittik 2300 gr olmuş allaha şükür herşey iyi çıktı sadce cadı kızım bize yüzünü hiç göstermiyor 4 boyutluya geçtiği anda elini yüzüüne koyuyor galiba azıcık nazlı olacak..15 gün sonra kontrolümüz daha sonra her hafta gitmeye başlıyıcaz git gide sona yaklaşıyoruz kızlar allah hepimize yardım etsinnn öpt hepinizi :)
Elalı ne güzel 9. aya geçmişsinnn :))
selam kızlar izne ayrıldığım için 2haftadır nete giremiyodum.evde net yok.aramızda doğum yapan bile olmuş çok şaşırdım neden erken doğum yapmış.
slm kızlar, çok fazla topiğe girmiyorum ama takip ediyorum sizi, allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. ben de p.tesi gittim bebişimi görmeye, 2277 gr olmuş meleğim, hıçkırık tutuyor durmadan meleğimi :) sizlerin nasıl gidiyor son ayları?
canım maşallah bebişine... ben de haftaya cuma gidecem bakalım göercem minik faremi...benimki 5. aydan beri hep hıçkırıyo zaten, hala da hıçkırıyo son aylar hatta son 1-2 haftadır biraz ağırlaştığımı hissediyorum...
merhaba kızlar bende dr dan geldim az önce kızım 2640 kg 48 cm olmuş...ama dr umuz bağırsaklarında çok gaz olduğunu bide genişleme gördüğünü söyledi...beni nişantaşında bir profa yolladı daha öncede yollamıştı oraya 400 tl di muayenesi....şimdi yine aynı yere yolluyor ama aklımda şüphe kaldı kendisi önemli bişey olmadığını ama o drun görmesinin daha iyi olduğunu söylüyor...arada para muhabbetimi dönüyor şüphe duydum..açıkçası tekrar 400 tl vermek bana biraz koyuyor zaten doğum 2500 tl olucak..bide kendi hastanemdede ayrıntılı var ama o beni illa oraya yolluyor siz olsanız ne düşünürsünüz...
merhaba kızlar bende dr dan geldim az önce kızım 2640 kg 48 cm olmuş...ama dr umuz bağırsaklarında çok gaz olduğunu bide genişleme gördüğünü söyledi...beni nişantaşında bir profa yolladı daha öncede yollamıştı oraya 400 tl di muayenesi....şimdi yine aynı yere yolluyor ama aklımda şüphe kaldı kendisi önemli bişey olmadığını ama o drun görmesinin daha iyi olduğunu söylüyor...arada para muhabbetimi dönüyor şüphe duydum..açıkçası tekrar 400 tl vermek bana biraz koyuyor zaten doğum 2500 tl olucak..bide kendi hastanemdede ayrıntılı var ama o beni illa oraya yolluyor siz olsanız ne düşünürsünüz...
slm kızlar, çok fazla topiğe girmiyorum ama takip ediyorum sizi, allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. ben de p.tesi gittim bebişimi görmeye, 2277 gr olmuş meleğim, hıçkırık tutuyor durmadan meleğimi :) sizlerin nasıl gidiyor son ayları?
elalı sen nereye gdyrsun muayeneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?