2009 Ekim Anneleri

iyi hafta sonları herkese..cok daralırum bugün ben.yorgunlukta var evişi yapılması gerek ama oturma durumundayım :)

Selam kızlarrr dünn minik kızımı görmeye gittik 2300 gr olmuş allaha şükür herşey iyi çıktı sadce cadı kızım bize yüzünü hiç göstermiyor 4 boyutluya geçtiği anda elini yüzüüne koyuyor galiba azıcık nazlı olacak..15 gün sonra kontrolümüz daha sonra her hafta gitmeye başlıyıcaz git gide sona yaklaşıyoruz kızlar allah hepimize yardım etsinnn öpt hepinizi :)

zeyticim bebişine maşşallah ..
benim gideli nerdeyse 1 ay olacak. doktorum bir öncekinde 15 gün arayla çağırmıştı ama bu sfer için 4 hafta sonra kontrol dedi... neden benim sürem azalmıyo anlamadım gitti yani..

iyi hafta sonları herkese..cok daralırum bugün ben.yorgunlukta var evişi yapılması gerek ama oturma durumundayım :)

nisasum aynı ben de öyle valla. bi kalkıyım diyom sonra kendimi bulduğum yere atıp vazgeçiyom... bir sürü işler bekliyo ama yok galiba yapamayacam...

:)gerçekten ela. bende karnımda uyanık olduğu zamanları takip ediyom bazen. bu kız benide mum gibi dikecek sanırımdelikafadulden

bencede sencekaydirigubbakcemile3

günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrr

kızlar bugun saat 9 da sınavım var gecmem gerek dualarınıza ihtıyacım var öpüldünüzzzzzzzzzzz bana dua edın nolurrrrrr (((((((((

cnm inşalllah sınavın güzel geçmiştir, biraz geç oldu ama:kedi:

günaydın........
elacım geçmiş olsunnn..........
nisacım sınavın güzel geçer inşallahhh........

sağol lalimopuyorumnanaktan

cnm annende net varmı? haberlerini alacağaz demiCADIARZU
eşin gelir arada cnm üzme kendini, hayırlısıyla bebeğini alıp eve geçince bu günlerde unutulacakyerimseniben

arzum papatyalım samyeli seyda günaydın kızlar nasılsınız. ben bu gece çok tuhaf rüyalar gördüm yine....karmakarışık hiç bişey anlamadım sadece ruhum daraldı..

hayır olsun cnm, takılma hamiş sendromu rüyasındandırkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun yasmincim:teselli: bu günlerde geçecek az kaldıyerimseniben

maşallah cnm kızına kocaman olmuş..

selam kızlar izne ayrıldığım için 2haftadır nete giremiyodum.evde net yok.aramızda doğum yapan bile olmuş çok şaşırdım neden erken doğum yapmış.

slm kızlar, çok fazla topiğe girmiyorum ama takip ediyorum sizi, allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. ben de p.tesi gittim bebişimi görmeye, 2277 gr olmuş meleğim, hıçkırık tutuyor durmadan meleğimi :) sizlerin nasıl gidiyor son ayları?

canım maşallah bebişine... ben de haftaya cuma gidecem bakalım göercem minik faremi...benimki 5. aydan beri hep hıçkırıyo zaten, hala da hıçkırıyo son aylar hatta son 1-2 haftadır biraz ağırlaştığımı hissediyorum...

merhaba kızlar bende dr dan geldim az önce kızım 2640 kg 48 cm olmuş...ama dr umuz bağırsaklarında çok gaz olduğunu bide genişleme gördüğünü söyledi...beni nişantaşında bir profa yolladı daha öncede yollamıştı oraya 400 tl di muayenesi....şimdi yine aynı yere yolluyor ama aklımda şüphe kaldı kendisi önemli bişey olmadığını ama o drun görmesinin daha iyi olduğunu söylüyor...arada para muhabbetimi dönüyor şüphe duydum..açıkçası tekrar 400 tl vermek bana biraz koyuyor zaten doğum 2500 tl olucak..bide kendi hastanemdede ayrıntılı var ama o beni illa oraya yolluyor siz olsanız ne düşünürsünüz...

saol birtanem, maşallah nazardan saklasın allahım bebişini, takviminde görünmüyor ne kadarlık oldun? bir de sanırım erken doğum yapan olmuş okuyamadım kim olduğunu, neden erken doğum olmuş merak ettim? druma sordum hıçkırık tutması iyiymiş, solunum ve emme refleksi yaparken su yuttuğu için oluyormuş insan heyecanlanıyor kıpır kıpır olunca, sağlıcakla kucağımıza alalım inş bebişlerimizi

bide bundan sonra her hafta gidicem nstye giricekmişim her gittiğimde ..ona görede haftaya doğum tarihimiz belli olacak ...sanırım 27 28 eylül gibi olur...

zeynepçim geçmiş olsun... nişantaşında hangi profa yolluyo seni ve hangi hastaneye? ve orya gitmen mutlakmıymış?

canım en önemli olan şey druna güvenmendir ama benim bile aklıma takıldı şimdi, başka bi dra daha görünsen de ona göre karar versen daha iyi olmaz mı? 400tl az para değilki

slm cnm, maşallah bebişine
amin inşallah güzel dileklerin için sağol:1hug:
benim kızımıda günde 2-3 kere hıçkırık tutuyo gık gıkk annesi yesin onuuopuyorumnanaktan
ben 2 haftadır evdeyim ve bu 2 haftadan beri sanırım az hareket ettiğim için kendimi çok yorgun ve ağır hissediyorum sürekli yatma hissi duyuyorum:kedi:

elalı sen nereye gdyrsun muayeneye

şeymacım ben marmara üni. hastanesine gidiyorum cnmkaydirigubbakcemile2

cnm nıye marmarayı tercıh ettın erdem gdıyordun sanırım ben hala bı dr bulamdım nerde doğurcam kaldım arada zeynep kamıle gdıyorum şu an öylesıne ama orda doğuramm sanırm

zeynepcim maşallah kızına
yaa banada ortada bi dalavera dönüyo gibi geldi, detaylı ultrasonda eğer gen işleme olsaydı çıkmazmıydı yada sonradanmı oluştu bu zamana kadar neden bahsetmemişki acaba...
bende detaylı usg ye girmeden önce özel hastanede 3lü testi yaptırırken dr. bağırsaklarda yoğunlaşma görüyotum demişti beni korkutmuştu çok şükür detaylıda bişey çıkmamıştı ama. inşallah seninkindede bişey çıkmayacak:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…