2009 Ekim Anneleri

kızdırmayın amazonumu:)))))))) sakin ol kız .....

allahım sağlıcakla hastaneden çıkmalarını nasip etsin,
al benden de o kadar, ben de öyle seviyorum, eşim kızıyo çocuğun kaşını gözünü oycaksın diye ama napiim, gerçi çıkınca öyle sevemeyiz ele avuca gelene kadar o yüzden şimdiden mıncıralım içerdeyken

başka yer önermiyor malesef kendileri işte bende doğumu onun yapmasını istediğim için çokta üstelemiyorum ama içime sıkıntı bastı resmen...

amazoncum eğer fiyatta indirim yapmazlarsa bende öyle bir çözüm arıycam... bu sefer gitmeyi düşünmüyorum açıkçası 400 verene kadar 200 veririm heryerde yapılıyor bu dediğin gibi..

eğer hiçbişeyi yoksa böyle yapıyosa bende isterim tükürmek ama bilemiyorum işte...kafamçokkarıştı

çok tatlısın yaaa yerim seni..bende öyle yaptım amazoncum herşeye bu zaman kadar hee dedim ama bu sefer söylendim biraz...dedim cihat bey para yoluyo resmen bu seferde siz bakın dedim..biraz bozuldu ama içimde kalmadı en azından..eğer indirim yapmazlarsa bakıcam bi çaresine...

hiç bişeycik olmazmış canım geçen ben doktorumun yanıdna da öyle sevdim. sonra bişey olurmu herkes öyle yapma diyo dedim. yok canım ne olacak seviyosun dedi. ben de yok sevmmiyorum dövüyorum dedim ozaman yapma dedi. :) vursanda içinden sevdiğini hissettirdiğin sürece sorun yok dedi. benim doktorda çok romantik vesselam:))))

canım sen bana yinede o yerin adresini ve fiyatını bir ver aklımda bulunsun ...saat 3 gibi tel edicem indirim yapıp yapmadıklarını öğrenicem...

farkederim di mi? kaydirigubbakcemile3

İnşallah anlarız hheheee:))kaydirigubbakcemile3

anlarsın bebişim anlarsınnnn merak etme Şeniz

ay cidden kızdım yani. insanın şu durumundna bile faydalanmaya çalışıyolar fırsatçı köpekler. napıyo sanki 400 liralık b.k yapıyo.

ncinarın geçmiş yazdıklarına da bakmak lazım bir sorunu var mıydı bişey yazmış mıydı kızcağız? CADIARZU

görünürde birşeyi yoktu , azar azar suyu geliyodu. doktoru dinlenmesini söylemişti. sonra doğum yaptı kuşum.

ehehheh, bak şimdi içime su serptin bana da kızıyolardı öle sevme diye, iyice mıncıklicam artık sositososito

canım sen bana yinede o yerin adresini ve fiyatını bir ver aklımda bulunsun ...saat 3 gibi tel edicem indirim yapıp yapmadıklarını öğrenicem...

tamam canım özelden yazıyorum numarasını bulayım onu da yazayım insallah işine yarar canım

hmm başkasıoda okusa oluyo yani yerime okuyacak kimseyide bulamam sanırsam :umursamaz: 41 pirinci nasıl yedin kız pilava katsak olmazmıymış:kedi:

kaydirigubbakcemile3

kızlar 3-4 gündür geçmeyen bi baş ağrım var yaaa sizdeme oluyomu baş ağrısı tırsmaya başladımkafamçokkarıştı

kızlar 3-4 gündür geçmeyen bi baş ağrım var yaaa sizdeme oluyomu baş ağrısı tırsmaya başladımkafamçokkarıştı

ben de bi baş ağrısı yok. ama neden tırsmaya başladın kötü bişeyin belirtisi mi ki? hava değişikliğinden flandır yada bi tansiyonuna baktır. tısrma artı iyice hantallaşmaya başladık herşeyin olması normal..

bendede oluyo canım ama grip oldum ondan sanırım bide sanki dişim sızlıyo... umarım başıma bi iş açmaz bu diş...ben minoset alıyorum ağrıyınca sende iç canım

ZEYNEPCİM numarasını kaybetmişim, eltim de gitmişti ona, ondan numarasını istedim, bebişini emziriyomuş verince numarayı yazayım sana

hmm başkasıoda okusa oluyo yani yerime okuyacak kimseyide bulamam sanırsam :umursamaz: 41 pirinci nasıl yedin kız pilava katsak olmazmıymış:kedi:

evt canım başkası senin adına niyet etcek, her yasine 1 pirinç, valla ben öyle çiğ çiğ kıtır kıtır yedim, insallah iişe yarar opuyorumnanaktan

kuşum tansiyonuma evde sürekli bakıyorum normal çıkıyo:kedi:
kötü bişeyin belirtisimidir benimde bilgim olmadığım için tırsıyom zaten cnmkafamçokkarıştı
acaba diyorum dr. vajinal akıntı için bi fitil vermişti 3 gündür onu kullanıyorum ondan olabilirmi? prospektüsünde nadiren baş ağrısı yapar yazıyo...

bendede oluyo canım ama grip oldum ondan sanırım bide sanki dişim sızlıyo... umarım başıma bi iş açmaz bu diş...ben minoset alıyorum ağrıyınca sende iç canım

oyy cnm yaa sürekli bişeylerimiz var az kaldı Allahın izniyle:Saruboceq:

o zaman fitilden olabilir canım. çok fazla bilgisayara falan bakmaktan da olabilir. yada yorgunsundur veya uykusuz ondan da olabilir... ama bence son aylarda olması normal. dayanamayacak gibi değilse rahat olmaya çalış. eğer çok şiddetliyse bi minoset al istersen

saolasın hayatım zahmet oldu sanada

hiç sorma sonlara yaklaştıkça hep bişeyler fırlamaya başladı bizden...

Şeniz

saolasın hayatım zahmet oldu sanada

hiç sorma sonlara yaklaştıkça hep bişeyler fırlamaya başladı bizden...

a.sŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…