hem ne demek başka doktorun raporunu kabul etmemek? 400 tl verecek gücün olmayabilir..böyle bir saçmalık olabilir mi? azcık dişini çıkar her dediğine tamam deme ne demek yani ay çok sinirlendim gerçekten. sen git başka bir hastaneye zeynepçim, al raporunu koy bu paracı doktorunun önüne ,öyle bir kabul eder kii...
ticarete dökmüş resmen. ben olsma değiştiririm bu doktoru salak şey ya.
canım ncinarın erken doğum olduğu için sezeryana almışlardır.. sonuçta sancısı olduğunu zannetmiyorum. 36. haftayı tamamlayıpda suyu gelseydi belki sancısı olurdu ve normal yapardı... tercihine kaldığını sanmıyorum ama çok detaylıo da bilemeiyorum kendisi de çok fazla yazamadı. sadece doğum yaptığını bebişinin küvezde olduğunu henüz yanına vermedikleriniş dualarımızı beklediğini yazdı...
evet canıum içimde öle dolaşınca resmen ısırasım geliyo. ben dayanamayıp vura vura seviyorum zaten
zeynepçim sıkma canını bak genel olarak bebişinin durumu iyiymiş inşallah indirim yaparlar da gidebilirsin. keşke kendi doktoruna deseydin başka bir muayenehane varmı önerebileceği senin bütçeni aşmayan... belki bu profa çok güvendiği için seni oraya yolluyodur. doktoruna güveniyosan çok da fazla kafanı bulandırma bence. netice de senin doğumu da bu dr yaptıracak ona olan güveninin sarsılmaması lazım..
zeynepçim bence burda bi dalavere var. hem önemli birşey yok demiş hem de prof görsün daha iyi olur demiş ne demek yani şimdi bu. o doktorla paslaşıyolar bunlar galiba. 400 lira az değil yani. yüzlerce kadın doğumcu var. şart değil yani nişantaşına gitmen.için rahat etmiyorsa bir üni hastanesine ya da 3d ultrasonu olan herhangi bir özel hastaneye gitmen de yeterli olacaktır. daha az ücretle halletmiş olursun canım. ben senin yerine olsma böyle yapardım.
yaaa cnm illa o doktordan istemesi benide malesef işkillendiroyo sonuçta aynı işi yapan birsürü dr. var, kolaymı bi anda 400tl vermesi:mymeka:
yaa o 400ü vermeden başka bi hastanede sırf acaba böle bişey varmı diye en azından içinin rahatlaması için gitsen olmazmı? kendi doktorunada malum doğum yanaşıyo para bulamadık desen inandırıcı olmazmıCADIARZU
ayyy ne bilim bende karıştım-tatlicadiarzu-
hiç bişey olmadığı halde sırf böle para kazandırmak için bunları yapıyosa o doktorunun yüzüne tükürmek isterimklava:
hem ne demek başka doktorun raporunu kabul etmemek? 400 tl verecek gücün olmayabilir..böyle bir saçmalık olabilir mi? azcık dişini çıkar her dediğine tamam deme ne demek yani ay çok sinirlendim gerçekten. sen git başka bir hastaneye zeynepçim, al raporunu koy bu paracı doktorunun önüne ,öyle bir kabul eder kii...
ticarete dökmüş resmen. ben olsma değiştiririm bu doktoru salak şey ya.
allahım sağlıcakla hastaneden çıkmalarını nasip etsin,
al benden de o kadar, ben de öyle seviyorum, eşim kızıyo çocuğun kaşını gözünü oycaksın diyeama napiim, gerçi çıkınca öyle sevemeyiz ele avuca gelene kadar o yüzden şimdiden mıncıralım içerdeyken
bana 41 pirince 41 yasin okuyup tek tek ye kolay doğum olur dediler, tabi okuyamadım ama saolsun bi yakınımız okumuş yedim pirinçleri ama tabi allahın takdiri herşey, allah bi avazda kurtarsın hepimizii
canım ya öyle saçmalık mı olur, benim drum da ayrıntılı istedi ve gönderdiği yer uzaktı, başka bi yer bulup oraya göründüm, fiyatı da uygundu.. bence sen drunu ara konuş, eger aklına yatarsa özelden yazarım gittiğim yerin ismini fiyatını, ya da başka yerler araştırırsın, yok öyle drun her dediğine evet deme
yok şekerim amnio sıvısı kokulu...
farkederim di mi? kaydirigubbakcemile3
İnşallah anlarız hheheee:))kaydirigubbakcemile3
kızdırmayın amazonumu:)))))))) sakin ol kız .....
ncinarın geçmiş yazdıklarına da bakmak lazım bir sorunu var mıydı bişey yazmış mıydı kızcağız? CADIARZU
hiç bişeycik olmazmış canım geçen ben doktorumun yanıdna da öyle sevdim. sonra bişey olurmu herkes öyle yapma diyo dedim. yok canım ne olacak seviyosun dedi. ben de yok sevmmiyorum dövüyorum dedim ozaman yapma dedi. :) vursanda içinden sevdiğini hissettirdiğin sürece sorun yok dedi. benim doktorda çok romantik vesselam:))))
canım sen bana yinede o yerin adresini ve fiyatını bir ver aklımda bulunsun ...saat 3 gibi tel edicem indirim yapıp yapmadıklarını öğrenicem...
ay tamam sen koklarsın akarkene Şeniz
bana 41 pirince 41 yasin okuyup tek tek ye kolay doğum olur dediler, tabi okuyamadım ama saolsun bi yakınımız okumuş yedim pirinçleri ama tabi allahın takdiri herşey, allah bi avazda kurtarsın hepimizii
canım ya öyle saçmalık mı olur, benim drum da ayrıntılı istedi ve gönderdiği yer uzaktı, başka bi yer bulup oraya göründüm, fiyatı da uygundu.. bence sen drunu ara konuş, eger aklına yatarsa özelden yazarım gittiğim yerin ismini fiyatını, ya da başka yerler araştırırsın, yok öyle drun her dediğine evet deme
kızdırmayın amazonumu:)))))))) sakin ol kız .....
kızlar 3-4 gündür geçmeyen bi baş ağrım var yaaa sizdeme oluyomu baş ağrısı tırsmaya başladımkafamçokkarıştı
kızlar 3-4 gündür geçmeyen bi baş ağrım var yaaa sizdeme oluyomu baş ağrısı tırsmaya başladımkafamçokkarıştı
hmm başkasıoda okusa oluyo yani yerime okuyacak kimseyide bulamam sanırsam :umursamaz: 41 pirinci nasıl yedin kız pilava katsak olmazmıymış:kedi:
ben de bi baş ağrısı yok. ama neden tırsmaya başladın kötü bişeyin belirtisi mi ki? hava değişikliğinden flandır yada bi tansiyonuna baktır. tısrma artı iyice hantallaşmaya başladık herşeyin olması normal..
bendede oluyo canım ama grip oldum ondan sanırım bide sanki dişim sızlıyo... umarım başıma bi iş açmaz bu diş...ben minoset alıyorum ağrıyınca sende iç canım
kuşum tansiyonuma evde sürekli bakıyorum normal çıkıyo:kedi:
kötü bişeyin belirtisimidir benimde bilgim olmadığım için tırsıyom zaten cnmkafamçokkarıştı
acaba diyorum dr. vajinal akıntı için bi fitil vermişti 3 gündür onu kullanıyorum ondan olabilirmi? prospektüsünde nadiren baş ağrısı yapar yazıyo...
oyy cnm yaa sürekli bişeylerimiz var az kaldı Allahın izniyle:Saruboceq:
ZEYNEPCİM numarasını kaybetmişim, eltim de gitmişti ona, ondan numarasını istedim, bebişini emziriyomuş verince numarayı yazayım sana
evt canım başkası senin adına niyet etcek, her yasine 1 pirinç, valla ben öyle çiğ çiğ kıtır kıtır yedim, insallah iişe yarar opuyorumnanaktan
kuşum tansiyonuma evde sürekli bakıyorum normal çıkıyo:kedi:
kötü bişeyin belirtisimidir benimde bilgim olmadığım için tırsıyom zaten cnmkafamçokkarıştı
acaba diyorum dr. vajinal akıntı için bi fitil vermişti 3 gündür onu kullanıyorum ondan olabilirmi? prospektüsünde nadiren baş ağrısı yapar yazıyo...
oyy cnm yaa sürekli bişeylerimiz var az kaldı Allahın izniyle:Saruboceq:
o zaman fitilden olabilir canım. çok fazla bilgisayara falan bakmaktan da olabilir. yada yorgunsundur veya uykusuz ondan da olabilir... ama bence son aylarda olması normal. dayanamayacak gibi değilse rahat olmaya çalış. eğer çok şiddetliyse bi minoset al istersen
saolasın hayatım zahmet oldu sanada
hiç sorma sonlara yaklaştıkça hep bişeyler fırlamaya başladı bizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?