evet daha cok yan taraflardaki kıpırdamalar acıtıyo canımızı sanırım oralar daha dar olduğu için...kocaman kız olmuştur artık nilimiz annesi :))) bende artık doğmasını istiyorum ama yok 36cı haftadan önce gelme diyorum çoçuğa annesini dinlerse iyi valla ama bir yandanda krokuyorum 40cı haftayıda geçiririz diye 37de gelsin istiyorum kaydirigubbakcemile3
evet ya ben de 40. haftayı geçsin istemiyorum şöle 38. haftada falan gelse de. en azından ekim başına denk gelir. bari havalar daha soğumamış olur.. ekim sonu gibi gelirse havalar soğumaya başlayacak. ben istiyorum ekim başı gelsin şöle kısa kollu badileri giydireyim çığlak çıplak kollarını seveyim. çok mu şey istiyoırum bilmem ki?
kaydirigubbakcemile3 cok şey istemiyorsun ama soğuk bile olsa evde giydirirsin kısaları :)) olmazsa seneye yazın alırsın hevesini bende kışlık tulumları giydirmeyi hayal ediyorum böle sıcak sıcak kalıversin içinde kuzum üşümesin kaydirigubbakcemile2
canım öyle düşünme hayırlısı.daha kötülerinden korusun Allah.canını sıkma.dünyada yaşayacak günü olsaydı muhakkak doğardı.bir daha yaşatmasın Allah.sen şimdi daha dimdik olmalısınki yeniden doğacak bebeğine bunları yansıtmaman lazım.inanıyorumki seneye sende bebeğini kucağına alacaksın.
bebeğe isim bulduk bertuğ deha olacak kısmetse.
ya ben en çok nasıl bişey olcak kime benzeyecek ne bilim bunları cok merak ediyorum yani nasıl bir eser olacak bu mucize :))) cok tuhaf gelio bana aklıma geldikçe
tünaydın kızlarrrr
ben oğlumu uyuttum bi cee demeye geldim size her an uyanabilir kaydirigubbakcemile3
çok sıkıldı evin içinde bende koca göbişle onu çıkaramıyorum dışarı mafoldumben ama bugün çıkarayım diyorum sıkıldık iyice inşş sorunsuz geçer günümüzz
İsim çok güzel,, allah bağışlasın canım yaa...Sen çalışmaya devam ediyorsun sanırım.
tünaydın kızlarrrr
ben oğlumu uyuttum bi cee demeye geldim size her an uyanabilir kaydirigubbakcemile3
çok sıkıldı evin içinde bende koca göbişle onu çıkaramıyorum dışarı mafoldumben ama bugün çıkarayım diyorum sıkıldık iyice inşş sorunsuz geçer günümüzz
burda sabah 4:55 oldu uykum geldi ben artık yatıyorum kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan
burda sabah 4:55 oldu uykum geldi ben artık yatıyorum kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan
selam kızlae biss geldik dün yoğun bi gündü benim için ve oğlum için dün ahstanede nst ye girdik çok şükür ii çıktı ama kan tahlillerim biraz kötü galiba karaciğerim yağlanma yapmış dr sekreteriyle konuştum birazdan da doktorla görüşcem bıktım artık ilaç kullanmaktan dün işe gelemedim bugünde yeni geldim daha inş. herşey yolundadır bi hayırlısyla sağ salim doğursak başka bi şey istemiyorummm :Saruboceq:
selam kızlae biss geldik dün yoğun bi gündü benim için ve oğlum için dün ahstanede nst ye girdik çok şükür ii çıktı ama kan tahlillerim biraz kötü galiba karaciğerim yağlanma yapmış dr sekreteriyle konuştum birazdan da doktorla görüşcem bıktım artık ilaç kullanmaktan dün işe gelemedim bugünde yeni geldim daha inş. herşey yolundadır bi hayırlısyla sağ salim doğursak başka bi şey istemiyorummm :Saruboceq:
tünaydın canım.. çok mu büyüdü göbüşün kız? bugün çıkar çocuğu dolaştır hem sana da iyi gelir dolaşmak
zor oluyor sürekli kucak istiyor benimki çok yaramaza daha 13 aylık normal tabi kaydirigubbakcemile2 merdivenler zor geliyor 3.kattayım asansör yok ahh bi doğursakta rahat etsek diyorum ama o zaman nasıl baş edeceğim hiçbir fikrim yok :bbo:
ben de 3. kattayım asansör bizde de yok bazen zor oluyo senin bide çocuk var tabi daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?