2009 Ekim Anneleri

aynen canim acken bulaniyor tokken yaniyor bogazima dogru ve yine blaniyor dun gece sahurda aksam yediklerim agzima geliyordu sanki hazmedemiyor midem yaa..cok fena..yandi bogazim dun gece...:çok üzgünüm:

ay biraz ütü yaptım ama canım çıktı resmen. şimdi de çıkayım bi migrosa gideyim biraz dolaşayım. yaydıkça yayıyom... üstümden gitmiyo yorgunluk. ben kaçar hepinizi öper... mucks

hoşbuldum kalemiti nasılsın?
bahair sana da iy gezmeler minnoş mujuks

sağolasın canım... resimle ilgili diğer topiğe sana cevap yazdım ama göremeyevbilirsin genel de kaçırıyosun yazdıklarımı:))))) göbiş topiğinde son 4-5 günde eklenmiş 2 tane fotom var... ordan bakabilirsin. ya tanıdığım birine çok benziyosun ya seni tanıyorum yazmıştım şekerim.... hadi öptüm hepinize. kendinize ve meleklere mukayet olun... arada hareket edin rehavetin sizi ele geçirmesine izin vermeyin....

benim iki gundur midem cok fena canim surekli bulaniyor yesem bulaniyor yemesem bulaniyor yiyince agzima geliyor sanki yediklerim yaniyor midem bogazima kadar...dun gece uyuyamadim bu yuzden....aksamlari azcik bile yesem midem hazmedemez oldu patliyacak gibi oluyorum nefes alamiyorum..oglusum iyi teyzesi...a.s.

slm kızlar biz geldik kızımla napıyosunuz bakalım geçmişi okuyamadık pek ama iyisinizdir umarım
canım aynı şeyi geçen hafta bende yaşadım benim detaylı 330 eşimle dedik bu da para için yapıyo falan diye sölendik son anda nerden çıkardı falan dedik uygun biyere gidecektik 170falan yapan hastaneler var çünkü illa odr. görcek lafı kafamıza takıldı gittik iykide gitmişiz bence git zor para kolay bulunmuyo biliyorum ama dr. dinle bence

hoşbuldum kalemiti nasılsın?
bahair sana da iy gezmeler minnoş mujuks
cok sukur iyiyiss aybikem opuyorumnanaktan
sen nasılsın alyam prensesimiz nasıl

aynen bende de oluyor reflumuz arttı galiba mehayım
geceleride cok oluyor sırtıma ve gogsume bıcak saplanıyor gibi oluyor (((
teyzoşu yer minnoşunuu Şeniz

mehaycım bu arada badem olamz beyaz leblebi olması lazım beyaz leblebinin mide suyunu tutma özelliği var yok sa tuzluluğundan değil. ayrıca tuz da mide de yanma yapr. yokma yakında market falan. yada kepekli galetalar falan varya onlardan ye. aşırı tuzlu yeme. tatlıyı da fazla kaçırma ve baharatlıyıda tabi. dün o kacana yaptığın şeyden yediysen midenin yanması çöok normal. hatta yanmaması anormal:)

sanirim ondan canim birde kasiklarima sanci giriyor bu aralar bicak saplanir gibi ....
yok canim asiri tuzlu yemiyorum aslinda biliyorum tuzun midede yanma yaptigini ama bulantiyi gecirir belki diye dusundum o acidan...:asigim:dun o kocama yaptigim seyden 1 tane yedim 1 tanecikten olabilirmiki yaa...:çok üzgünümndan onceki gunde ayniydi midem ama...:çok üzgünüm:

ya kızlar herkesde aynı şikayetler midede yanma yemek yemekten korkar oldum bel agrısı kasık agrısı bu agrılarla dışarıda çıkılmazki eve kapandım resmen kocişim gelsede gezdirse beni

ya kızlar herkesde aynı şikayetler midede yanma yemek yemekten korkar oldum bel agrısı kasık agrısı bu agrılarla dışarıda çıkılmazki eve kapandım resmen kocişim gelsede gezdirse beni

valla aynen bel agrisida var bende hele az bir is yapayim daha beter ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum o zaman ( bende evden cikamaz oldum biktim usandim evde yaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…