2009 Ekim Anneleri

valla aynen bel agrisida var bende hele az bir is yapayim daha beter ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum o zaman ( bende evden cikamaz oldum biktim usandim evde yaaa ((
kocişim geldi şimdi ona diyom al çıkar beni bu evden bunalıma giriyom bak diyom:sinifsinif: gece kötü oluyosun korkuyorum diyo bana adamda haklı ama napim 5dk gezdirsin beni ben kocişi kandırım kızlar size ii haftasonları öpüyorum hepiniziiiŞeniz

selamm kızlar sabhtan beri bebikimin cicilerini yıkıyom dunya kadar şey almışımmm as as yıka yıka bıtmedı yer kalmadı komşuya erdım o astı daha 2 sepet asılacak beklıyooo ayyyyy

mehaycım benimde çok feci mide yanmam vardı gözlerimden yaşlar dökülüyodu resmen. gaviscon isimli bi şurup kullanıyorum üç gündür ve istediğim herşeyi yiye biliyorum. çok rahatlattı beni. gebelikte kullanım kategorisi A yani hamişken kullanımı serbest canımkaydirigubbakcemile2

aynı dert bendede vardı gavisc:Saruboceqn bile fayda etmiyordu doktorum mide ilacı verdi her sabah aç karnına içiyorum allaha şükür hiç problemim kalmadıı...

inşşş cnmm inşşşş neyse show yv yı buldum :)))) kerem ızlesın racepvedik varrr bari onu ızlesın çocuk ...hadi iyi akşamalr cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…