2009 Ekim Anneleri

slm canım hoşgeldinn. oh ne güzel yapmışsın dinlenmişsinn

zeynebim meraba naptın prof işini?

merhaba baharcım..en son telefonla görüştüm zor bela 270 e indirdik..çarşamba öğleden sonra gidicem inşallah..bu fiyata evet demek zorunda kaldım 400 den iyidir yani..

merhaba baharcım..en son telefonla görüştüm zor bela 270 e indirdik..çarşamba öğleden sonra gidicem inşallah..bu fiyata evet demek zorunda kaldım 400 den iyidir yani..

iyi yapmışsın canım tabiyki arada 130 lira fark var. ben de madem doktoruna güveniyosun o profa gitmen tarafgtarıyım...

iyi yapmışsın canım tabiyki arada 130 lira fark var. ben de madem doktoruna güveniyosun o profa gitmen tarafgtarıyım...

evet canım sırf drun gönlü olsun diye bu adama gidiyom çünkü drum tecrübeli çok tutulan bir dr...bizde bu fiyata razı olduk daha makul oldu çünkü...

hoşbulduk bahair :))))
zeynep oyyy yerim ben onu yaaffff cok dadluuu maasallah

yoksa benmi anlayamadım resmi. aman ben zaten kendim ultrasona girdiğimde de hiçbişey anlamıyorum:)))))

bahair canım belli oluyor kıs..dudaklar gözler besbelli maasallah...ayy dur nben de koyayım tosunumun son halini bir ay önceki yüzü ama bu...

burda size bakıyor tosun olum teyseleri...yanaklara bakın maasllah doktor yanaklanmıs iice dedi kaydirigubbakcemile3

maaşallah selduşum oğluşuna. aman bizim doktor gene kafa görüntüsün çıktısını veriyo... yuvarlak bi karartı sadece:))))

hoşbulduk bahair :))))
zeynep oyyy yerim ben onu yaaffff cok dadluuu maasallah

selduşum çok saol senin adamınıda görelim...

baharcım dikkatli bakarsan görürsün canım küçülttüm resmi biraz...yan yana olan 2 siyahlık gözleri altındaki karaltıda dudakları...kızımın dudakları meşhur oldu zate...dr her seferinde çok dolgun dudakları var diyo...benimkilerde incedir tam tersi ..bakalım kime çekmiş bu zilli..

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben aranıza yeni katıldım...

maaşallah selduşum oğluşuna. aman bizim doktor gene kafa görüntüsün çıktısını veriyo... yuvarlak bi karartı sadece:))))

thanks canım anlayabildin mi resmi kaydirigubbakcemile3... niyeöle veriyorki canım bizimki sürekli hem yüzünü cekiyor hem kafasını iki resim birden veriyor ama 3 boyutlu ya da 4 boyutlu veremiyor çünkü makinası öle deilmiş....ben de gitmedim sırf onun için baskasına dogunca görerim diye şimdilik bunla yetiniyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…