2009 Ekim Anneleri

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben aranıza yeni katıldım...

hoşgeldin canım ..seninde ekim annesisin yani...hadi hayırlısı
bebeğin kıs mı erkek mi..adını ne düşündünüz..ne zaman gelecek kısmetse....ay ne cok sordum yaaaa:roflol::roflol::roflol:

evet seninkinin dudaklar cok belli maasallah ...ayy dogsalar hayırlısıyla da yesek heryerlerini yaaaaa...gün gecmiyor sanki...

gördüm gördüm resim küçülünce

hoşgeldin canım ..seninde ekim annesisin yani...hadi hayırlısı
bebeğin kıs mı erkek mi..adını ne düşündünüz..ne zaman gelecek kısmetse....ay ne cok sordum yaaaa:roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şey fazla merak bünyeyi bozar selduşum..kızın gözünü korkutma birden ..yavaş yavaş alıştır..:roflol::roflol::roflol:

benimki de 3 lü 4 lü değil. siyah beyaz h,ç de 3-4 lüye girmedim. yok zatren fethiyede....ben zaten gözler çok iyi olmadığı işçin ekrandada bişey anlamıyom. çıktı olarak da kafanın tepeden görüntüsünü veriyo işte

evet allah nasip edrse ekim annesi olacağım 33 haftalık hamileyim bebeğim erkek olacak ekim 25 gibi doğum yapacağım bu arada ismim zeynep

bir zeynepdaha yaniii:)))) tekara hosgeldin hemen kendine bi ticker yap ..ya da yapamazsan ben yardımcı olurum..bebişinin kac haftalık oldugunu takip ederiz..

çok teşekkür ederim doğum için heyecanlımısınız kızlar ben şimdiden yerimde duramıyorum valla :)

valla selduscum ben pek anlamıyorum ama yardımcı olursan sevinirim

selam millet
kızlar benim içime korku geldi bu arada, normal doğum yapamıcam , epudral sezaryen yapıcam, normalden tırsarım son anda doğuramıcam derim doktoru da sıkıntıya sokarımbiliyorum kendimi. pazartesi doktor kontrolüm var sorucam doktora da bakimm.

doktoruna neyi soracanki sezeryan onun zaten işine gelir... neden yapamayacakmışsın şekerim. dünya üzeerindeki her kadın doğuruyo bu imkansız bişey olsaydı allah bu güzelliği kadına vermezdi herhalde....

ya bende çok korkuyorum ama doğru olan normal doğum diyorlar ben sezeryen olmaktan çok korkuyorum herkes ömür boyu o izle yaşarsın diyo normal doğumdan sonra daha çabuk toparlıyormuş insan

canım bende epidural sezeryan olucam..olmazssa el elele tutuşup gidelim bende korkuyom çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…