merhaba arkadaşlar nasılsınız ben aranıza yeni katıldım...
selduşum çok saol senin adamınıda görelim...
baharcım dikkatli bakarsan görürsün canım küçülttüm resmi biraz...yan yana olan 2 siyahlık gözleri altındaki karaltıda dudakları...kızımın dudakları meşhur oldu zate...dr her seferinde çok dolgun dudakları var diyo...benimkilerde incedir tam tersi ..bakalım kime çekmiş bu zilli..
selduşum çok saol senin adamınıda görelim...
baharcım dikkatli bakarsan görürsün canım küçülttüm resmi biraz...yan yana olan 2 siyahlık gözleri altındaki karaltıda dudakları...kızımın dudakları meşhur oldu zate...dr her seferinde çok dolgun dudakları var diyo...benimkilerde incedir tam tersi ..bakalım kime çekmiş bu zilli..
hoşgeldin canım ..seninde ekim annesisin yani...hadi hayırlısı
bebeğin kıs mı erkek mi..adını ne düşündünüz..ne zaman gelecek kısmetse....ay ne cok sordum yaaaa:roflol::roflol::roflol:
thanks canım anlayabildin mi resmi kaydirigubbakcemile3... niyeöle veriyorki canım bizimki sürekli hem yüzünü cekiyor hem kafasını iki resim birden veriyor ama 3 boyutlu ya da 4 boyutlu veremiyor çünkü makinası öle deilmiş....ben de gitmedim sırf onun için baskasına dogunca görerim diye şimdilik bunla yetiniyom...
evet allah nasip edrse ekim annesi olacağım 33 haftalık hamileyim bebeğim erkek olacak ekim 25 gibi doğum yapacağım bu arada ismim zeynep
benimki de 3 lü 4 lü değil. siyah beyaz h,ç de 3-4 lüye girmedim. yok zatren fethiyede....ben zaten gözler çok iyi olmadığı işçin ekrandada bişey anlamıyom. çıktı olarak da kafanın tepeden görüntüsünü veriyo işte
sırnaşık şey fazla merak bünyeyi bozar selduşum..kızın gözünü korkutma birden ..yavaş yavaş alıştır..:roflol::roflol::roflol:
selam millet
kızlar benim içime korku geldi bu arada, normal doğum yapamıcam , epudral sezaryen yapıcam, normalden tırsarım son anda doğuramıcam derim doktoru da sıkıntıya sokarımbiliyorum kendimi. pazartesi doktor kontrolüm var sorucam doktora da bakimm.
selam millet
kızlar benim içime korku geldi bu arada, normal doğum yapamıcam , epudral sezaryen yapıcam, normalden tırsarım son anda doğuramıcam derim doktoru da sıkıntıya sokarımbiliyorum kendimi. pazartesi doktor kontrolüm var sorucam doktora da bakimm.
hoşgeldin mavera...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?