2009 Ekim Anneleri

selam ..
bend ekokruyorum dogumdan sonrasındada korkuyorum..herkes tepemd eolacak kaynana görümce..kızımın tadına varmak ıstıyom doya doya ama

iyi yapmışsın papatyalım.. benim de acayip uykum var ama şimdi uyursam gece çok uyanırım. yalnız< olduğum içinde gece uyanma taraftarı değilim pek

evet orda daha erken sayılır anlıyorum seni canım az daha dayan ozaman sonra uyursun mışıl mışıl sabaha kadar zemuszemus

üff bi saattir tlf da esir kaldım ...sizde de oluyormu kimseyle konusmak istemiyorum bazen tlf nu acmadıgım bile oluyor...nesse ben de normal olacam sanırım ama ne yalan söleyeyim cok tırsıyooorrruuum...hergece uykularım kacıyor nasıl olacak nasıl kesecekler diye....

selam ..
bend ekokruyorum dogumdan sonrasındada korkuyorum..herkes tepemd eolacak kaynana görümce..kızımın tadına varmak ıstıyom doya doya ama
canınm doğumdan sonrası gözünde büyüttüğün kadar olmaz diğer zamanlarda anlayışlı olmasalar bile kayınvaliden de doğum yapmış biri olarak daha dikkatl davranır merak etme. bu tür detayları düşünüp kendini sıkma yok yerte...

evet orda daha erken sayılır anlıyorum seni canım az daha dayan ozaman sonra uyursun mışıl mışıl sabaha kadar zemuszemus

evet canım dayanamcam mecbur. deliksiz uyumam mümkün değil wc için malum en az 3 kere kalkıyourm

bırak nasıl keseceğini doktorun düşünsün sen ıkınmak için toplayacağın enerjiyi düşün.

hoşbulduk canım cok şükür iyiyim artık... havaya alerji olmuşum hap kullanıyorum gunde 1 defa baya rahatlatıyor ama arada yokluyor yinede olsun okadar sen nasılsın

toparlamana sevindim kuşum, az zaman kaldı hasta olmayalım valla aman dikkat. ben de napiim işte takılıyorum sizlerle..

geldim bitti oyun..ben genel anestezi olmuştum amazoncum ama acayip korktum ameliyatta aşırı çarpıntıyla beni bayılttılar ve çok hissederk bayıldım..o yüzen bu sfer ayık olmak istiyorum bayılmaktan çok korkuyorum...10 gün ağrın oluyo ama sonra kendi işlerini yapmaya başlıyorsun...

bırak nasıl keseceğini doktorun düşünsün sen ıkınmak için toplayacağın enerjiyi düşün.

bahair yavrum sen evde doğur bebeeem, hiç gitme antalyalara falan

1 kişi bile yapabiliyorsa ben de yapabilirim diyecekmişsin. kağan kocatepe sitesinde böyle diyordu. evet herşey beyinde bitiyor kızlar. belki biraz zorluyor normal doğum ama, sonrası çok rahat işte. sanki hiç doğum yapmamış gibi oluyormuşsun. sezaryen baştan iyi ama sonrası fena onun da işte..

ameliyat izi çok belli oluyomu kuşum?

öle deme kuzum ben hergece hayali doguruyorum zaten..kendimi hazırlıyorum önce söle olacak kafası cıkacak sonra şöööle falan diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nasıl keseceklerini bırak doktorun düşünsün sen ıkınmak için toplayacağın enerjiyi düşün..:))))))

öle deme kuzum ben hergece hayali doguruyorum zaten..kendimi hazırlıyorum önce söle olacak kafası cıkacak sonra şöööle falan diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamam işte sen sadece o kızmına yoğunlaş kestiklerini anlamayacaksın zaten dikmeden önce de uyuşturuyolar sadece rahat olup sancıalra dayan yeter..

işte bebişim sounda tam bu nokta d başlıyo ben doktoruma acayip güveniyorum ve onunla doğuma girersem kendimi inanılmaz rahat hissedecem. ama şu hastanesi faaliyete geçmezse ve onunla giremezsem bu cesaretim ne kadar benimle kalır bilemiyorum:)))

öff evet bu belirsizlik çok sinir bozucu haklısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…