amazon buralardasın da niye sesin çıkmıyo bakiiim
normalde de kesik atıyolar, onda da hemen oturamıyosun totonun üstüne.
kızlar ne bilim korku geldi içime yaaa, ben de başından beri normal taraftarıydım ama gün geçtikçe tırsıyom napim elimde değil.
zeynep tutuşalım bacım gel, bırak o kazıkçı doktorunu da gel sen bu tarafa..:)) Şeniz
mavera hoşgeldin canım bu arada.
hoşbulduk amazon korkma fazla allah insana sabır verir dayanma gücü verir farzetki bi yaz yağmuru gelip geçici sonuçta ilk biz yapmıyoruzki ( bunları söylüyorum ama bende fena halde tırsıyorum..)
merhaba kızlar uyudum uyudum uyudum geldim :))) kocişte erkenden kalkıp iş yapmaya gitmiş beni uyandırmadan yine yalnızım evde :gitme:
neden kötü örnekleri gözünün önüne alıyosun. sen rahat olursan nefesini iyi kontrol edersen ve iyi ıkınırsan totoşuna kadar dikmiyolar. he çatın dar der doktor napatrsan yap çok zor olur çok dikişin olur der o zaman bişey diyemem...
yok şekerim yaşamadım ama istanbulda yaşadım... sen ne kadar zamandır istanbulasın?
bizde bugün dr la konuştuk epidurali tavsiye ederim dedi...ben ister istemez sezeryan olucam 2. olduğu için
ne guzel anlamıssın baharcım oylee opuyorumnanaktanya kızlar nolyo size ne korkusuu. yok korku falan anne olacaz biz cesaretli anneler olucaz. gidecez sakince sancılarla savaşacaz rahatlıkla bebeğimizi dünya ya getirip kucağımıza alıcaz
valla ben de bilmiyorum şaşırdım artık. :sinifsinif:
merhaba kızlar uyudum uyudum uyudum geldim :))) kocişte erkenden kalkıp iş yapmaya gitmiş beni uyandırmadan yine yalnızım evde :gitme:
bilmiyorum kuşum ya valla korku geldi içime kızzz delikafadulden
ne guzel anlamıssın baharcım oylee opuyorumnanaktan
ŞenizAllah yardım eder inş.canımm
zeynep h.geldin aramıza a.s.a.s.
:)))))))) valla ben öle düşünüyorum allah yardımcımız olsun ama insanların abarttığı kadar korkunç olmasdığını düşlünüyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?