2009 Ekim Anneleri

herkesler gitmişmafoldumben gece kuşu ben yapayalnız kaldım uyumak istiyorum oooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffff:1ninca:

kızlar benim şeyimde tam sızı oluyor nasıl tarif edeyim bi hareket sanki bebek çıkıcakmış gibi sabahdan beri oluyor CADIARZU

bitanem günaydınopuyorumnanaktan
iyiym şekerım sen nasılsın.
iim bende canım kısımla takıılıos...:asigim:
kızlar benim şeyimde tam sızı oluyor nasıl tarif edeyim bi hareket sanki bebek çıkıcakmış gibi sabahdan beri oluyor CADIARZU

bitanem düşecekmiş gibimi hissediosun...bazen bendede oluyor özellikle yürüyünce ve yoruluncaaaaa:bbo:canım soluna uzan ve dinlennnn......geçer inşallahhh...geçmiş olsunopuyorumnanaktan

aynen öyle düşcekmiş gibi sanki dün yoruldum gerçekten sabah kahvalatıya akşam yemeğe misafirim vardı ondan olmuş olabilir
dediğin gibi uzanayım ben biraz kızlarrr

aynen öyle düşcekmiş gibi sanki dün yoruldum gerçekten sabah kahvalatıya akşam yemeğe misafirim vardı ondan olmuş olabilir
dediğin gibi uzanayım ben biraz kızlarrr

bitanem dinlenn sen bugün geçer....yerimsenibendikkat et kendine yorma kendini ....opuyorumnanaktan

bulcukum elimizden gelse eve usg alıcas......hehehehe...gerçekten sona yaklaştıkca herşey başka oluyoryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…