2009 Ekim Anneleri

bahair inanaırmısın aklımda pek bişey yok doğum anı hariç

inanaırım valla... dün öğlen gibi migrosa gştmek için siteden çıktım ya... neyse arkadaşım aldı beni gittik migrosa dolaştık... dönüştede reglisi geçtiği için predüktör aldı... ben de heyecan yaptım ilk gel bende yap dedim. neyse geldik. yaptı bana diyoki değilim yani 2 çizgi var ama biri silik diyo... zaten2. si o kadar belli olmuyo diyom hamilesin diyom kızı inandsırasmıyorum ve 2. hamileliği... neyse eve gitti yengesi vardı onlarda misafir kız eczacı ona göstermiş o da hamilesin demiş. dedim için rahat değilse kan testi yaptırmaya gidelim. gittik yaptırdık ve tabiyki hamile... arabada dönüş yolunda başladı hamilelikle ilgili konuşmaya ama olmazki regli olacak gibi göğüslerim ağrıyo şaram ağrıyo regli olacam diye... sana nassıl olmuştu nasıl hissediyodun derken kızdın sanki ilk hamileliğin hamilesin işte hatırlamıyomusun diye. oda bana döndü valla hatırlamıyorum ilkinde ne yaşadığımı... demekki dedim hamilelik öyle güzel ve öyle değişik bi duygu ki. 2 .yi bile yaşıyo olsan ilkindeki gibi hissewdiyosun. ben hep 2. ye hamile kaldığımı düşündüğümde hiç bir yeni heyecan hissetmezmişim gibi düşünüyodum oysa...

günaydın canımm...yorgunumm heryerim ağrıyoo..sen nasısınnn
Allah seni inandırsın dincim. dün koltuk tepesinde uyumuş olmama rağmen dincim....ama saat 11 falan dı sızdım sabah da 9.30 gibi uyandım....sizin neden heryerleriniz ağrıyo... herkes de aynı şikayet acaba kalsiyum eksikliği falan olabilirmi ki? doktora sordunmu genelde hamilelrede aynı şikayet..

cok kotu oldum yaa Allah yardımcısı olsun off moralim bozuldu

neden ki kötü bi hikayemi. ben henüz açıp okumamıştım hiç okumayayım o zaman.... kızlar bu dönemlerde güzel şeyler okuyıp güzel şeyler dinleyin olabildiğince... allah tüm zor durumda olanların yardımcısı olsun ve bizleri ve memelklerimizi de her türlü kötülükten korusun..

ya moralim cok bozuldu şu cumlesi beynimde tekrarlanıyor
Anne ve bebegi kaybetme uzereyiz senağlamasenağlamasenağlama
Allah saglıkla bebegini kucagına alıp evine goturmeyi nasip etsin inş.
tum hamişlerin bebişleri saglıkla gelsin inş. cok dua ediyorm Allah ım nolur kimsede bir sorun cıkmasın
Ben cıkıyorm kızlar moral sıfır oldu bende (((( ellerim titriyor biraz uzanıcam

yok canım bebişi kuvezde suan sanırım inş. oda cıkar:Saruboceq: yasadıkları cok etkiledi beni annenin durumuda iyiymiş sanırım kotu oldum ama

kızlar moraller bozulmasın lütfen herkesın yaşadığı şey farklı oluyo benım normal doğumum bana göre rahattı hiç bişey hissetmedım ama anlatılanlar ve vıdeolar benı mahfvetti sankı doğum yapmamış gıbı korku sardııı ve sezeryannn meraklısı oldummm ve dua edıyorum aptal gıbı dönmesınde sezeryan olım dıyeee çok etkılenıyoruz ama herkes bır değil.

neden başkalarının hikayelerini çok önemsiyosun ben ne izliyorum ne dinliyorum ne anlattırıyorum toplum olarak korkutmayı çok seviyoruz. sen sadece ilk doğumunu düşün allahın izniyle 2. sdi daha da kolay olacakk. neden sezeryana yöneliyorsun herşey yoluna girer cesaretini de toplarsın ve normal yparsın inşallah.

e maşallah cücümmm kaşııı:)))) benimkisi çok gezmekten:))))

iwitt kötü bi hikaye((

ewet nalan ya ben de etkilendim çok

önemsemek değilde etkilnmekkk çok karışığım vallaha...

kız zuzu ne zorun varda okadar geziyosun... senin şu zamanlarda dinlenmen doğum için gerekli enerjiyi depolaman lazım. yürüyüşünü yap. ama abartma.. şişecek sonra oran buran

kız zuzu ne zorun varda okadar geziyosun... senin şu zamanlarda dinlenmen doğum için gerekli enerjiyi depolaman lazım. yürüyüşünü yap. ama abartma.. şişecek sonra oran buran

ay ewette cücümm şimcik biz cmts buluştuk ya hani..sbh 10;30 da buluştuk 1 filandı 3 kişi kaldık..soora yürüdük te yürüdükkk derken 4te gelmişim ewe...dün de drde çok bekledik filan dünkü eziyetti gerçi ewe de gece geç geldik iftardaydıkk..ööle ayrılıo heryerimm...:)))

önemsemek değilde etkilnmekkk çok karışığım vallaha...

tamam işte etkilenme... senin örneğin kendi ilk doğumun olsun.... avrupadai hastanelerin çoğunnun doğum katında kadın sesleri bile olmazmış biliyomusun. biz toplum olarak korkutmayda korkutulmayada çok açığız. halbuki en cesaretli milletlerden biriyiz. doğumdan bahsediyoruz sonuçta dünya üzerindeki 100 kadından 99 unun yaptığı ve çoğunun 1 kereyle sınırlı kalmadığı bişey...

aa o buluşmada sen de mi vardın. resimler de zuzu yu görmedim ben. ay gerçekten mi körüm yoksa ben ya.... o zaman bugün dinlen canım.. çok da yayma kendini rehavet gelir çöker üstüne arad soğuk bi duş falan al...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…