2009 Ekim Anneleri

günaydın ben buarakadaş için dua istemiştim dogum yaptıgını ögrendigim gün sizlerden ve yogun bakımdan çıktıgının sevincini paylaşmıştım aldıgım bilgilerle ama durumunun bukadar agıroldugunun detaylarını şimdi okudum zaten eşimden dün ayrıldım istye geldim dogum için tarih belirlemeye burda kalcam3hafta iyice şuan dagıldımmm allahım kızına ve ona dayanma gücü versin onlara şifa versin ve ayırmasın hiççççç senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

hikaye beni mahvetti yaaa (((( allah kimseye göstermesin bebeklerimizi inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza

gardolabına raf için çivi çakerken yukardakı kapaklar parmağıma düştü baş parmağım yarıldı sank yanıyor nasıl bı ağrı anlatamm kıpkırmızı oldu ve tırnağımın üstüde koca bı yarık senağlama

anam dikkat etsene. ne işin var rafla bırak eşin gelince yapsın...

Selam kizlar nasilsiniz???yaa dogum hikayesini uzulerek ve gozu yasli okudum bende insallah her ikiside sagligina kavusur en kisa zamanda..ama benim anlamadigim sey bu kadar tansiyonu yukselirken insan hicmi anlamaz ve kendini kotu hissetmez..anneyi ve bebegi kaybetmek uzereyiz demisler..o durumda olan biri baygin olmali bence ne bileyim kendini kotu hissetmeli yada...yani hemsireler kosustururken anlamis durumunun kotu oldugunu ..yasadigi sey gercekten cok zor ama ne bileyim garip geldi cunku insanin azcik tansiyonu yukselde veya dusse bayiliyor normalde...

canim yaa birak sen yapma bu isleri esin yapsin..ya karnina falan dusseyi Allah korusun dikkat et biraz...:teselli:

yaaa o yuzden yanııı zaten solesemde yapmaz kendı işimi kendım hallederımm boşverr...bu arada yemek tarıflerıne baktım nasıl canım çektı anlatammm..

balık yappıcammm yawww yoksa yapardım onları yaparsam balığğı yıyemmm ıyıce acıkmayı beklıorum

tıskınmmem lazım ye cnmm tam zamnlarında yemıosun sende ben cuma yedım şimdi bugun de yıcem dahada yemm heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…