cok kotu oldum yaa Allah yardımcısı olsun off moralim bozuldu
ya moralim cok bozuldu şu cumlesi beynimde tekrarlanıyor
Anne ve bebegi kaybetme uzereyiz senağlamasenağlamasenağlama
Allah saglıkla bebegini kucagına alıp evine goturmeyi nasip etsin inş.
tum hamişlerin bebişleri saglıkla gelsin inş. cok dua ediyorm Allah ım nolur kimsede bir sorun cıkmasın
Ben cıkıyorm kızlar moral sıfır oldu bende(((( ellerim titriyor biraz uzanıcam
off ya sabah sabah ağladım ..allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...kimseyi evladıyla sınamasın...
aa o buluşmada sen de mi vardın. resimler de zuzu yu görmedim ben. ay gerçekten mi körüm yoksa ben ya.... o zaman bugün dinlen canım.. çok da yayma kendini rehavet gelir çöker üstüne arad soğuk bi duş falan al...
evet bahar oyleee tabıııı ama işte bızlerde hemen etkılenıoruzz hakkımızda hayırlısı..
zuzu nasıl geçti bulşmaa okadar nıye yurudunuzzz kızzz
dun gece sahura davetliydik o yuzden erken yatalim dedik saat 12de yattik.sonra bi cam kirilma sesi geldii nasil yataktan firladim nasil korktum anlatamam saat 1olmus..esime dedim camdan kendini gostermeden bak disari bi durum varmi oda bakti yok dedi ...ben korkulu bir sekilde yine yattim yataga biraz sonra insan sesleri falan geliyor kalktim baktim polis var komsular cikmis ...merakli ben hemen esime git bak bakalim ne olmus diye esimi yolladim ..meger hemen bizim dibimizdeki evin camini kirmis hirsizlar..adamlar(hirsizlar) eve 3 ay oncemi ne girdi evin sahibide alarm taktirdi)bu akillilarda yine gelmis kapida alarm olunca cami acmaya calismislar acamayinca cami bi guzel kirmislar:) komedi gibi ..gecenin bi vakti butun mahalle seslerini duymus oldu epey cesaretli burdakiler..eee bu sefer aldimi beni hirsiz korkusu bizim camida kirip kacabilirler hersey beklenir.. uyuyamadim saloanda biraz kestirdim..zaten 1saat de komsularin gece vakti hirsiz sohbeti surdu ...degisik bir gece gecirmis oldum..
nurefsancım kimin hikayesi bu hikaye tanıdık birimi?
geçmiş olsun canım baya sancılı bi gece olmuş senin açından. kız kocan yaındayken niye korkuyosun o korur seniii
allah gönlünüze göre versin canım inşşallah.. allah korur sizi merak etme allaha emanet...:)kaydirigubbakcemile3 hirsizlar cok cesaretli burda cezalari az oldugu icin.insanin aklina bir suru sey geliyor..ben zaten once ona birsey olur diye de korkuyorum..hollandalilarda evin camlarina parmaklik taktirma kulturu yok senin yaptirmana da izin yok ..odalara da koca koca cam yapmasini biliyorlar ..amaann hayirlisiyla bi tasinsak su evden ..bakalim mayis /haziran gibi tasinacagiz ins.
günaydın fıstıklar opuyorumnanaktan
tatlım göbekler sarkmasın çabuk toplansın diye korse takcas ya..doğum sonrası korse ne oluyo kız?
dun gece sahura davetliydik o yuzden erken yatalim dedik saat 12de yattik.sonra bi cam kirilma sesi geldii nasil yataktan firladim nasil korktum anlatamam saat 1olmus..esime dedim camdan kendini gostermeden bak disari bi durum varmi oda bakti yok dedi ...ben korkulu bir sekilde yine yattim yataga biraz sonra insan sesleri falan geliyor kalktim baktim polis var komsular cikmis ...merakli ben hemen esime git bak bakalim ne olmus diye esimi yolladim ..meger hemen bizim dibimizdeki evin camini kirmis hirsizlar..adamlar(hirsizlar) eve 3 ay oncemi ne girdi evin sahibide alarm taktirdi)bu akillilarda yine gelmis kapida alarm olunca cami acmaya calismislar acamayinca cami bi guzel kirmislar:) komedi gibi ..gecenin bi vakti butun mahalle seslerini duymus oldu epey cesaretli burdakiler..eee bu sefer aldimi beni hirsiz korkusu bizim camida kirip kacabilirler hersey beklenir.. uyuyamadim saloanda biraz kestirdim..zaten 1saat de komsularin gece vakti hirsiz sohbeti surdu ...degisik bir gece gecirmis oldum..
tatlım göbekler sarkmasın çabuk toplansın diye korse takcas ya..
anamm şaka gibi dibindeki ew..Allah korusun kıs...
seni kokoş seniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?