2009 Ekim Anneleri

pazar ya kimsecikler yok. kocasını kapan attı kendini dışarılara herhalde. benim hafta sonları koca olmadığı için topikde nöbet tutuyorum

ya benim son 2haftadır canım çok dondurma istiyo ve yediğim dondurmanın haddi hesabı yok. ve şekerimde biraz yğksdek çıkmışt8ı

selam yafrummm
kocişle yeşilköye kahvaltıya gittik bebeeeem, şimdi oturdum totomun üstüne.. kaydirigubbakcemile

ohhhh gez bakıyım... hava serinki çıkabildin dışarı burassı yanıyoooooooooooooo...ben de evde öleee takılıyorum. birazdan yemek yaparım.. güç gelirse şu balkonları yıkarım. akşamüstü de bi havuza girerim duştu falandı derken akşam olur akşam da yemeğimi alır arkadşıma gdierim. malum kocalar yok ya beraber takılıyoruz. neyseki gece gelecek aşkım.....mis kokusunu özledim ben onun miss............

sen de balkon yıkamaya gelince yorgunsun, iş yüzmeye geldi mi hemen cuppp
çakal seniii. tembel karuuu kaydirigubbakcemile2

sen de balkon yıkamaya gelince yorgunsun, iş yüzmeye geldi mi hemen cuppp
çakal seniii. tembel karuuu kaydirigubbakcemile2

ama ama amna.. yüzmek şişliğimi alıyo hem doğumu kolaylaştırıyo. balkon yıkamak öylemi hem yoruyo hem vücudum şişiyo. ama bana tembel dedin ya ben napar eder o balkonları yıkarım bugün. su taşıması sorun... ahan da hastta şimdi kalkıp yıkıyorum)((((((((

kıs bahar amazonun gazına gelme kaldırmaa kova falanklava:

kıs bahar amazonun gazına gelme kaldırmaa kova falanklava:

merak etme elacım gaza geldim de. nilime zarar verirmiyim ben hiç.. kova kaldıramadığım için zor oluyo ya leğenle 2-3 kere git gel yapıyorum. ay 2 balkon yıkadım yoruldum vallaa

merak etme elacım gaza geldim de. nilime zarar verirmiyim ben hiç.. kova kaldıramadığım için zor oluyo ya leğenle 2-3 kere git gel yapıyorum. ay 2 balkon yıkadım yoruldum vallaa

aferin sana:mymeka:

kızlar hiç ufak ufak yalancı sancılarınız yoklamaya başladımı sizi karnınıza kasıklarınıza ara ara ağrılar vuruyomu ne zaman başlar acaba bu sancılar

amazoncum balkonlarımı yıkamakla kalmadım yemeğimi de koydumpişiyo... he doğum çantasını soracak olursan hala hazır değil. allah seni inandırsın elim ped alıp da çantayı hazırlamaya gitmiyooo

amanin elaaamm 9. ayına girmişsin masallahhh ne zaman girdin kısss

ayhh evet nalancım 2-3 gün oldu girdik 9. aya çok şükür darısı sana bebeimopuyorumnanaktan
zaman yaklaştıkça 3,5 atmaya başladım ama çaktırmadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…