yok suuyum deil kesin cunki pembe renkli yada acik kahveydi. normalde zaten lekelenmelerimsari renkli oluo sanirim suyum o. siziinti yapio aradakaydirigubbakcemile3
selammlar kızlar nasılsınız bebişler nasılll
off uykusuzumm yaa..mirmirmirmir
aman canim dikkat zamaninda yaklasti artik ara ara kontrol et tuvalete gidip ben korktum senin yerine valla....kafamçokkarıştı
canim doktorum alttan muayne etti henuz hic acilma yok dedi korkulcak bisey yok yani ben rahatimzaten islerimi bitirdim simdi gunluk ev isi yemek. insallah haftaya annemler gelicek ozman da paso yatarim artik:lepi:
ben artik hic yiyemiyorum istahimda yok eskisi kadar. 2 kasikla catlicak gibi oluyorum. zaten kasilmalarim ust kisimda oluyor iki adet tepecik olusuyor karnimda. tepeden karnima bakinca yampiri yumpiri bi hal almis goruyorum kaydirigubbakcemile3
ayyy benimde annemler gelebilse keske....ama ancak ruyalarimda olur o cunku bu gidisle turkiyenin avrupa birligine girecegi falan yok....:çok üzgünüm: sen tam olarak hangi arap ulkesindeydin oraya gelen turklerden vize istemiyorlar sanirim.....
bu arada bebisin odasi dolabi yatagi kiyafetleri hersey hazirmi????
Bende iyyim canım eyecanlıyım çok yarın oğluşumu görcem doktor kontrolümüz var akşam ilk defa rahat uyudum 1 kerecik çiş molası verdim ama hala uykum var akannehiriyiyiz çok şükür kuşumzemuszemus
sen nasısınkaydirigubbakcemile2
ben artik hic yiyemiyorum istahimda yok eskisi kadar. 2 kasikla catlicak gibi oluyorum. zaten kasilmalarim ust kisimda oluyor iki adet tepecik olusuyor karnimda. tepeden karnima bakinca yampiri yumpiri bi hal almis goruyorum kaydirigubbakcemile3
insallah canim seninkilerde gelir bir gun bizimkilerde ilk defa geliyolar ben 5 senedir burdayim hep bebek olsun geliriz diolardi. biraz masraflari kardesimle paylastik yoksa emekli adam nasil cikcak yurtdisina zor turkiye kosullari.
ben birlesik arap emirliklerindeyim. vizesiz almiyorlar hic kimseyi ve zor veriyorlar ama cok sukur hallettik 3 aylik cikarttik bakalim .
bebegin herseyi hazir bi besigimiz yok onada karar verdik bakmistik istikbalinkini alicak babannesi .bu hafta gelir heralde. sanirim sen almistin demi besigini resimd e gormustum
nuracim bende yemek yiyemiyorum pek bu ara beslenme duzenim iyice bozuldu surekli tatli istiyor canim..hemde felaket((
Bende iyyim canım eyecanlıyım çok yarın oğluşumu görcem doktor kontrolümüz var akşam ilk defa rahat uyudum 1 kerecik çiş molası verdim ama hala uykum var akannehir
bende çok iştahsızım azcık yemekle doyuyom ve karnım davul gibim oluyor napalım artık dayancazz az kaldı zaten bende bayramdan sonra izne çıkıyom yatacam artık çok yorulduğumu hissediyorum sizlerden ayrı kalcam için çok üzgünüm ama amazona ve elaya msj atıcam doğurdum diye hayırlısıyla o günleride bi görelimde :Saruboceq:
ayyy tatlı demeyin bana zati şekerim var 10 öğün olsa tatlı yicem valla:kedi:
merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?