2009 Ekim Anneleri

yok suuyum deil kesin cunki pembe renkli yada acik kahveydi. normalde zaten lekelenmelerimsari renkli oluo sanirim suyum o. siziinti yapio aradakaydirigubbakcemile3

yok suuyum deil kesin cunki pembe renkli yada acik kahveydi. normalde zaten lekelenmelerimsari renkli oluo sanirim suyum o. siziinti yapio aradakaydirigubbakcemile3

aman canim dikkat zamaninda yaklasti artik ara ara kontrol et tuvalete gidip ben korktum senin yerine valla....kafamçokkarıştı

benim mide yanmalarım geçen hafta felaketti..artık geçti şükür..acaba diorum mide baskısı bitti de ondanmı..yani bebişim hafiften aşşaya gidio mu??

nurefsan normal doğum için özellikle yürüyüşü çok tawsiye ediyolar..

kizlar yaa aksam yemeklerinden sonra sizde siskinlik ve hazimsizlik oluyormu az da yeseniz???benim midem sindirmiyor sanki artik yediklerimi karnim normalde yemekten 2 saat sonra dumduz olurdu hazmederdim yediklerimi simdi 6 saat sonra bile tas gibi catlayacak gibi oluyorum nefes alamiyorum bazen ((

aman canim dikkat zamaninda yaklasti artik ara ara kontrol et tuvalete gidip ben korktum senin yerine valla....kafamçokkarıştı

canim doktorum alttan muayne etti henuz hic acilma yok dedi korkulcak bisey yok yani ben rahatimzaten islerimi bitirdim simdi gunluk ev isi yemek. insallah haftaya annemler gelicek ozman da paso yatarim artik:lepi:

Kizlar bayramada az kaldi bu sene oruc tutmadigimdan sanirim ramazan cok hizli geciyor gibi geliyor bana :)) birkac ay sonra 1 ay oruc var ama tutulacak yandimmm :)))

Son düzenleme:
canim doktorum alttan muayne etti henuz hic acilma yok dedi korkulcak bisey yok yani ben rahatimzaten islerimi bitirdim simdi gunluk ev isi yemek. insallah haftaya annemler gelicek ozman da paso yatarim artik:lepi:

ayyy benimde annemler gelebilse keske....ama ancak ruyalarimda olur o cunku bu gidisle turkiyenin avrupa birligine girecegi falan yok....:çok üzgünüm: sen tam olarak hangi arap ulkesindeydin oraya gelen turklerden vize istemiyorlar sanirim.....
bu arada bebisin odasi dolabi yatagi kiyafetleri hersey hazirmi????

ben artik hic yiyemiyorum istahimda yok eskisi kadar. 2 kasikla catlicak gibi oluyorum. zaten kasilmalarim ust kisimda oluyor iki adet tepecik olusuyor karnimda. tepeden karnima bakinca yampiri yumpiri bi hal almis goruyorum kaydirigubbakcemile3

ben artik hic yiyemiyorum istahimda yok eskisi kadar. 2 kasikla catlicak gibi oluyorum. zaten kasilmalarim ust kisimda oluyor iki adet tepecik olusuyor karnimda. tepeden karnima bakinca yampiri yumpiri bi hal almis goruyorum kaydirigubbakcemile3

delikafadulden bendeee bendeeee
cok komik geliyor bana bazen elimi koyuyorum cekiyor hemen artik neyiyse:asigim: elimin altindan bisey kayar gibi oluyor tutup opesim geliyor yaa bir an once dogsalarda sevsek....:asigim:

insallah canim seninkilerde gelir bir gun bizimkilerde ilk defa geliyolar ben 5 senedir burdayim hep bebek olsun geliriz diolardi. biraz masraflari kardesimle paylastik yoksa emekli adam nasil cikcak yurtdisina zor turkiye kosullari.
ben birlesik arap emirliklerindeyim. vizesiz almiyorlar hic kimseyi ve zor veriyorlar ama cok sukur hallettik 3 aylik cikarttik bakalim .
bebegin herseyi hazir bi besigimiz yok onada karar verdik bakmistik istikbalinkini alicak babannesi .bu hafta gelir heralde. sanirim sen almistin demi besigini resimd e gormustum

nuracim bende yemek yiyemiyorum pek bu ara beslenme duzenim iyice bozuldu surekli tatli istiyor canim..hemde felaket ((

iyiyiz çok şükür kuşumzemuszemus
sen nasısınkaydirigubbakcemile2
Bende iyyim canım eyecanlıyım çok yarın oğluşumu görcem doktor kontrolümüz var akşam ilk defa rahat uyudum 1 kerecik çiş molası verdim ama hala uykum var akannehir

bende çok iştahsızım azcık yemekle doyuyom ve karnım davul gibim oluyor napalım artık dayancazz az kaldı zaten bende bayramdan sonra izne çıkıyom yatacam artık çok yorulduğumu hissediyorum sizlerden ayrı kalcam için çok üzgünüm ama amazona ve elaya msj atıcam doğurdum diye hayırlısıyla o günleride bi görelimde :Saruboceq:

hiii anladim yani bu birkac arap ulkesinin birlesimine verilen bir ad degil bir ulke...ben tunus cezayir fas ulkelerinin bulundugu bolgeye deniliyor saniyordum :))) ogrenmis oldum oyle degilmis....ben aldim canim kurmamistik ama odayi pazar gunu kurdurdum temizleyip havalandirdim..kokusu cikinca yikayp utuledigim kiyafetleri ozenle yerlestirdim cok guzel oldu:1rolleyes: hersey hazir bebisimi bekliyoruzz:dance:

anamm giden gelmio..dandan da gelmedi sende mi gidiosun.. benim de iştahım yok ..dün biyerde okudum genelde bu haftalardan sonra kilo almazmış anne adayları..iştahsızlık mide şikayetleri oluyomuş..

ya musyasın çok az zamanı kaldıı...şaka maka 1 hafta sonra kawuşuyo kuzusuna ya..off çok heycanlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…