2009 Ekim Anneleri

hosgeldin aybukkkkk nasilsin?
nezamandir formu takip edemiyorum evine ulastinmi artik?

yasemincim gec kalmadinmi iizin icin?

anamm giden gelmio..dandan da gelmedi sende mi gidiosun.. benim de iştahım yok ..dün biyerde okudum genelde bu haftalardan sonra kilo almazmış anne adayları..iştahsızlık mide şikayetleri oluyomuş..

zuzum napalım daha var gerçi kaynanamdan girerim nete artık haftada bir olmaz mı kabul ediyonuz mu vereliniortak

hosgeldin aybukkkkk nasilsin?
nezamandir formu takip edemiyorum evine ulastinmi artik?

yasemincim gec kalmadinmi iizin icin?

napalım canım doktor 37 , haftaya kadar rapor verdi biraz borçlarımda var onları toparlayıp çıkayım diyom 2 hafta daha çalışcam işte napalımm :kedi:

evet nuracım geldik bi hafta oldu evimizdeyiz ne lazımsa:sinifsinif:
elh iyyim öyle aman aman bi şikayetim yok belim diyorum başkada bişey demiorum
sizler nasılsınız bakalım?
bu arada bişey sorucam aşerme ilk aylarda olur derler dimi?
ben acayip türk kahvesi aşeriorum normalde ağzıma süremem nefret ederim nasıl yiorum telveleriyle fln görmeniz lazım:S

zuzum napalım daha var gerçi kaynanamdan girerim nete artık haftada bir olmaz mı kabul ediyonuz mu vereliniortak
gel haftada 2 yapalım :))) habersis bırakma da cicimm gel fırsat buldukça tebi biz burda olursak bayramdan soora..belkim de ewde minnoşumnan uğraşıyo olurumm opuyorumnanaktan
aa musyasin dogum tarihi bellimi? delikafadulden

ewet ben de gece okudum..ay yoksa sbhmıydı... :uhm: neyse..haftaya salı alıo kucağına iişallahhhh hihoyyyt

niye oyle dion simdi kiz ne lazimsaymiskaydirigubbakcemile3 tabi gezmek guzeldi demi.

gotur gotue kahveleri yarin bebegin kafeinden huysuz olmasin sakin. yanlis hatirlamiyorsan bi gr kafein 40 gun bebegin bedeninden cikmiyormus.

kıss haftada 2 gün kaynanayamı gidilir ama sizin için dayancaz napalımm :roflol:

doktora danıştım bi bardaktan bişi olmaz günde dedi
işin ilginç tarafı annemde son hamileliğinde böle olmuştu melek gibi bi kardeşim oldu ne huysuzu onun gibi uslu olsun 40 tane doğururum ben..
ya burda sıkılıyorum bursada cümbür cemaat süper geçiodu komşular çok keyfli aman yemişim istanbulu:umursamaz:

nefes darlığı bende çekiorum maalesef
yemek yiyemiorum çok acıksam bile 3-4 kaşık kesio sankiş dünyayı ben yemişim gibi oluyo
e haliyle az yeyince sık acıkıyorum ayy bitsede kurtulsak ben yoruldum bu hamilellik işi zormuş hehe

evet ya bencede nekadar rahat hamilelik gecirsede insan zor gelio. bazen dusunuyorum babannem 10 tane kaynanam 8 tane dogurmus masallh nasil becermisler. yoksa bizlerdemi is yok cok nazigiz.

merhaba kizlar , ben dustan ciktim geldim :) sonunda catladimmmmmmmmmmmm evet catlamisim gobegimin alt cizgisinden hemde (( asagi tarafi göremedigim icin fark etmiyordum elimi gezdirdim elime yirtik gibi bisi takiliyor cizik gibi aciyordu ayna ile baktim malesef yirtik rengi bile belli degil ama yirtik iste artik yirtiliyorum

benim hic istahim yok 2.3 haftadir böyleyim kilomda da degisim olmadi sayilir 73 74 arasi , bilmiyorum bu istahsizlikla bebek birsey aliyormu kafam karisik gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…