- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
merhaba kızlar
anamm giden gelmio..dandan da gelmedi sende mi gidiosun.. benim de iştahım yok ..dün biyerde okudum genelde bu haftalardan sonra kilo almazmış anne adayları..iştahsızlık mide şikayetleri oluyomuş..
ya musyasın çok az zamanı kaldıı...şaka maka 1 hafta sonra kawuşuyo kuzusuna ya..off çok heycanlııı
hosgeldin aybukkkkk nasilsin?
nezamandir formu takip edemiyorum evine ulastinmi artik?
yasemincim gec kalmadinmi iizin icin?
gel haftada 2 yapalım :))) habersis bırakma da cicimm gel fırsat buldukça tebi biz burda olursak bayramdan soora..belkim de ewde minnoşumnan uğraşıyo olurumm opuyorumnanaktanzuzum napalım daha var gerçi kaynanamdan girerim nete artık haftada bir olmaz mı kabul ediyonuz mu vereliniortak
aa musyasin dogum tarihi bellimi? delikafadulden
evet nuracım geldik bi hafta oldu evimizdeyiz ne lazımsa:sinifsinif:
elh iyyim öyle aman aman bi şikayetim yok belim diyorum başkada bişey demiorum
sizler nasılsınız bakalım?
bu arada bişey sorucam aşerme ilk aylarda olur derler dimi?
ben acayip türk kahvesi aşeriorum normalde ağzıma süremem nefret ederim nasıl yiorum telveleriyle fln görmeniz lazım:S
selam kızlar nasılsınız??
gel haftada 2 yapalım :))) habersis bırakma da cicimm gel fırsat buldukça tebi biz burda olursak bayramdan soora..belkim de ewde minnoşumnan uğraşıyo olurumm opuyorumnanaktan
ewet ben de gece okudum..ay yoksa sbhmıydı... :uhm: neyse..haftaya salı alıo kucağına iişallahhhh hihoyyyt
kıss haftada 2 gün kaynanayamı gidilir ama sizin için dayancaz napalımm :roflol:
nefes darlığı bende çekiorum maalesef
yemek yiyemiorum çok acıksam bile 3-4 kaşık kesio sankiş dünyayı ben yemişim gibi oluyo
e haliyle az yeyince sık acıkıyorum ayy bitsede kurtulsak ben yoruldum bu hamilellik işi zormuş hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?