2009 Ekim Anneleri

oy benim büyük temizlk bitti allahdan sadece koltuklar silincek kaldı onuda kocişe yaptırcam bakalım

doktor beni deli etti yaaaaa..2 hafta önce kontrolde bebek büyükmüs gibilerinden konustu ve istirahat et erken dogum olur filan dedi bende tabiii dediklerini uyguladim. hep yüyrürdüm yürümeyi biraktim is yapmayi biraktim korktum. simdide persembe günü kontrolde tam tersini söylüyor. biraz yürüde cocuk insin, bebek normalden kücük.... benim dokto r zaten dengesiz neden sonuna kadar ona gittiysem. benim psikolojimi altüst etti. kafam karisti filan ama simdi artik doktor filan dinlemiyorum. kendi icimden nasil hissediyorsam öyle yapicem....

son haftalarda normalmiş cnm ya..[/QUOTE]

boşwer dinleme bencede zaten 37 haftan bitmiş..yürü sen insin de gelsin normal normal:)))

Son düzenleme:
ben de bu haftasonu perde yıkıyım diyorum..bide dolap çekmece dökiym..haftaya da büyük temizlik yaparıs artık..

selamlar hamarat anne adaylari fazla yormayin kendinizi.
bende bitirdim temizligimi ama zorlamisim cok az lekelenmem oldu doktorum cokmu yoruluosun demisti. o yuzdne dikkatli olun derim

bende bitirdim temizligimi ama zorlamisim cok az lekelenmem oldu doktorum cokmu yoruluosun demisti. o yuzdne dikkatli olun derim

canim yaa dikkat li ol tabi..ama lekelenme sandigin sey suyun olmasin yani suyun geliyor olabilir kontrol et sik sik arkadasim boyle basliyor demisti....

amann dikkattt...geçmiş olsun

yuruyunce bebek asagi mi iniyormus fisfisfis ...ben biraz yurusem karnim tas gibi oluyor ve agriyor o yuzden bende pek yurumuyordum..ama benim bebek yanlamisina uzanmis yatiyor karnimda:) ...bende yuruyuse baslayayim bari...

tekrar günaydın kıslarr 10 yatmışımm şimdi kalktım ama sersem gibiyim midem hala yanıyo off yaaaaaaaa berbat oldum ben bi kahvaltı yapalım biz oğluşla geliyoruz hemen

mide yanmasi sikayeti bendede var canim..cok fena midem bu aralar hele geceleri uyutmuyor hic bogazim midem fena yaniyor sanki aci biber yemisim gibi....yesemde yaniyor yemesemde..:çok üzgünüm:

selammlar kızlar nasılsınız bebişler nasılll
off uykusuzumm yaa..mirmirmirmir

offf bu mide yanması beni öldürüyor,beraberinde bir de bulantı oluyor,
yani bulantım hamilleliğimin ilk zamanında yaşamadığım düzeyde,
yanma desen yediğime bin pişman ediyor beni,
offf ne yapsak yaaaaa?

offf bu mide yanması beni öldürüyor,beraberinde bir de bulantı oluyor,
yani bulantım hamilleliğimin ilk zamanında yaşamadığım düzeyde,
yanma desen yediğime bin pişman ediyor beni,
offf ne yapsak yaaaaa?

benim yemesemde yaniyor canim midem bosken yani..son aylarda boyleymis caresi yok cekicez:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…