oy benim büyük temizlk bitti allahdan sadece koltuklar silincek kaldı onuda kocişe yaptırcam bakalım
doktor beni deli etti yaaaaa..2 hafta önce kontrolde bebek büyükmüs gibilerinden konustu ve istirahat et erken dogum olur filan dedi bende tabiii dediklerini uyguladim. hep yüyrürdüm yürümeyi biraktim is yapmayi biraktim korktum. simdide persembe günü kontrolde tam tersini söylüyor. biraz yürüde cocuk insin, bebek normalden kücük.... benim dokto r zaten dengesiz neden sonuna kadar ona gittiysem. benim psikolojimi altüst etti. kafam karisti filan ama simdi artik doktor filan dinlemiyorum. kendi icimden nasil hissediyorsam öyle yapicem....
]
ne gusel.benim yapacak cok isim var daha :gitme:
esin yapiosa superr
ben de bu haftasonu perde yıkıyım diyorum..bide dolap çekmece dökiym..haftaya da büyük temizlik yaparıs artık..
ben de bu haftasonu perde yıkıyım diyorum..bide dolap çekmece dökiym..haftaya da büyük temizlik yaparıs artık..
masallahh sengözlerimebaksanab
ayy Allah kolaylık versin son ayda çok zor olur temizlikle uğraşmak
selamlar hamarat anne adaylari fazla yormayin kendinizi.
bende bitirdim temizligimi ama zorlamisim cok az lekelenmem oldu doktorum cokmu yoruluosun demisti. o yuzdne dikkatli olun derim
bende bitirdim temizligimi ama zorlamisim cok az lekelenmem oldu doktorum cokmu yoruluosun demisti. o yuzdne dikkatli olun derim
doktor beni deli etti yaaaaa..2 hafta önce kontrolde bebek büyükmüs gibilerinden konustu ve istirahat et erken dogum olur filan dedi bende tabiii dediklerini uyguladim. hep yüyrürdüm yürümeyi biraktim is yapmayi biraktim korktum. simdide persembe günü kontrolde tam tersini söylüyor. biraz yürüde cocuk insin, bebek normalden kücük.... benim dokto r zaten dengesiz neden sonuna kadar ona gittiysem. benim psikolojimi altüst etti. kafam karisti filan ama simdi artik doktor filan dinlemiyorum. kendi icimden nasil hissediyorsam öyle yapicem....
tekrar günaydın kıslarr 10 yatmışımm şimdi kalktım ama sersem gibiyim midem hala yanıyo off yaaaaaaaa berbat oldum ben bi kahvaltı yapalım biz oğluşla geliyoruz hemen
selammlar kızlar nasılsınız bebişler nasılll
off uykusuzumm yaa..mirmirmirmir
offf bu mide yanması beni öldürüyor,beraberinde bir de bulantı oluyor,
yani bulantım hamilleliğimin ilk zamanında yaşamadığım düzeyde,
yanma desen yediğime bin pişman ediyor beni,
offf ne yapsak yaaaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?