2009 Ekim Anneleri

tekrar günaydın kıslarr 10 yatmışımm şimdi kalktım ama sersem gibiyim midem hala yanıyo off yaaaaaaaa berbat oldum ben bi kahvaltı yapalım biz oğluşla geliyoruz hemen

Slm kızlaropuyorumnanaktan
dün gece uyuyup uyanmaktan bende zombi gibiyim:kedi:

anacim bu evde vakit gecmio yaa zemuszemus
ya temizlige saracan ya da netten cikmican poffffff kaydirigubbakcemile2
kac gundur oglen sular kesildigi icin temizligede saramiorum ki mirmirmirmir

kasıklarım ağrıyo( bacaklarım da...bi de nefes alamıyorum ben ya...

koca göbekliiii nası temizlik yapcan o göbeknen senn naniknanik

başka başkaalaelaelaelaelae
benimde bacaklarım arada çok ağrıyo cicim, helee biraz fazla ayakta kalayım ayaklarım diken diken batıyoakannehir

yaaa bende nefes alamiyorum doktora dedim hastaneye gönderdi. 1 gece yattim baktilar. ama canimida okudular cok can yakiyorlar yaaa yok ignesiydi yok suyuydu.... asistan doktor vardi bide bise bilmiyo beni deneme tahtasi yapti kendine.... cigerlerimi filan baktilar bisey yokmus. nefes darliginin sebebi belli degil sonucta öyle bende cikmak istedim hastaneden kalmadim...

başka başkaalaelaelaelaelae
benimde bacaklarım arada çok ağrıyo cicim, helee biraz fazla ayakta kalayım ayaklarım diken diken batıyoakannehir

kaydirigubbakcemile çok fenayım nan..gece de uyumadım..sabaha karşı uyudum..başım da çatlıooo..daha sayiimmiiiii

Slm kızlaropuyorumnanaktan
dün gece uyuyup uyanmaktan bende zombi gibiyim:kedi:
nolcaz böyle biz yavvv :bbo:

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kız nası temizlik yapcan bu haldee benimde içim gidiyo yapam diye ama son dakka golu yemiyeyim oğlumdan kaydirigubbakcemile3 o yüzden paso netteyim

kasık ağrısı bende çok çekiyorummmm:sinifsinif:

10 dk lik isi 1 saatte yaparak laelaelaelaelae iyi kotu yapiorum anacimmmdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3

son haftalarda normalmiş cnm ya..

özellikle bugünn...hem de çokk

bence yediklerimiz agir gelebilir. seni bilmiyorum ama ben birden hizli ve cok yiyorum galiba ondan sonrada saatlerce nefesim tikaniyormus gibi oluyo zorlan nefes aliyorum. bide üstüne üstelik kolum kanadimm kalkmiyor. ben sanirim yaa bünyemiz zayifladi ve birden yemek agir geliyor yada psikolojik

kaydirigubbakcemile çok fenayım nan..gece de uyumadım..sabaha karşı uyudum..başım da çatlıooo..daha sayiimmiiiii

oyy ajkım kıyamam:teselli:
artık sona yaklaştıkça şikayetler artıyo bebeim, bende geçe çok uyandım uyuyup uyanmaktan benimde başım ağrıyo-tatlicadiarzu-
devirip totoları dinlencaz zuzum başka yolu yokyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…