2009 Ekim Anneleri

kizlar ben kaciyorum ayaklarim yeterince sismis durumda burda oturmaktan. herkes kendine ii baksin gorusmek uzere artik nezman girersem.

kızlar dün geceden beri yatınca bebişim asagı dogru baskı yapıo sanki cıkmaya calısıo gibi sizdede oluo mu yaa10 dk bir wcye de tasındım durdum dogurcam sandım ama sancım yok

selam kızlar
dün biss doktordaydık, kızım 2700 gr. olmuş,
ailede koca kafalı var mı dedi doktor hehehehehe.. maşallah kemikli bebek dedi. 9 cm. miş kafa çapı anaaammm kafamçokkarıştı

sezaryen mi olsam acaba diye ağız yapayım dedim, nerden çıktı şimdi bu herşey normal seyrederken başına iş çıkarma, sen bana güven, gerisini düşünüp korkma dedi.
arefe günü tekrar görüşelim dedi. bayram geçince de doğum şekli belli olur dedi. kanala girmemiş bebek bol yürüyüş dedi yine..
işte böyle kızlar. :lepi:

slm kısslar ben geldim ya dün biraz yürüyüs yapmıstım tüm aksam ve tüm gece bacaklarım sanki birbirinden ayrılıyormus gibi sızladı yürüyemiyorum ben yaaa sizce normal mi????

kızlar dün geceden beri yatınca bebişim asagı dogru baskı yapıo sanki cıkmaya calısıo gibi sizdede oluo mu yaa10 dk bir wcye de tasındım durdum dogurcam sandım ama sancım yok
yok bana olmuyo henüzzz

tontişe maşallahhh..zemuszemus

slm kısslar ben geldim ya dün biraz yürüyüs yapmıstım tüm aksam ve tüm gece bacaklarım sanki birbirinden ayrılıyormus gibi sızladı yürüyemiyorum ben yaaa sizce normal mi????

normal hayatım bende aynen öyle oluyorum ayaklarımı nereye uzatacağımı şaşırıyorum...

masallah cnm kuzuna kocaman olmuş

benim de ööle..dün yürüdümdü..ama önceki 2 gündür de yorgunluk wardı..şimdi yan odaya geçemiyorum resmen..ağrıyo heryerimmm

hg cnm cok yürüyünce bana da oluodu dr a sordum normal ama 20dk dan fazla da yürüme abartma dedi:kedi:

merhaba kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

amazoncum maşallah tontiş kızına

sağolun kızlar bbeişlerimiz sağlıklı olsunlar
selduşçum normal canım bana da öyle oluyor fazla yürüdüm mü, hatta bi de sırtım ağrıyor.

saolun kısslar rahatladım inannın..demek sizde de oluyor gece aglayacaktım artık sinirden 10 dakkaya bi wc ye gitmeme gerekiyor ama kalakmıyorum yataktan kalksam da yürüyemiyorum herif top atsan uyanmıyor zaten ..suram agrıyor diyorum hı hıhı diyor ..kaldır beni diyorum hı hı hı diyor...uyan bi artık ya diye kızıyorum yine sadece hı hı diyorklava:klava: dogursam ruhu duymayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…