kizlar ben kaciyorum ayaklarim yeterince sismis durumda burda oturmaktan. herkes kendine ii baksin gorusmek uzere artik nezman girersem.
mehay mail adresini ozelden yazarsan yollayayim hemen
geldimmm çok cici olmuş tulum
geldimmm çok cici olmuş tulum
yok bana olmuyo henüzzzkızlar dün geceden beri yatınca bebişim asagı dogru baskı yapıo sanki cıkmaya calısıo gibi sizdede oluo mu yaa10 dk bir wcye de tasındım durdum dogurcam sandım ama sancım yok
selam kızlar
dün biss doktordaydık, kızım 2700 gr. olmuş,
ailede koca kafalı var mı dedi doktor hehehehehe.. maşallah kemikli bebek dedi. 9 cm. miş kafa çapı anaaammm kafamçokkarıştı
sezaryen mi olsam acaba diye ağız yapayım dedim, nerden çıktı şimdi bu herşey normal seyrederken başına iş çıkarma, sen bana güven, gerisini düşünüp korkma dedi.
arefe günü tekrar görüşelim dedi. bayram geçince de doğum şekli belli olur dedi. kanala girmemiş bebek bol yürüyüş dedi yine..
işte böyle kızlar. :lepi:
slm kısslar ben geldim ya dün biraz yürüyüs yapmıstım tüm aksam ve tüm gece bacaklarım sanki birbirinden ayrılıyormus gibi sızladı yürüyemiyorum ben yaaa sizce normal mi????
selam kızlar
dün biss doktordaydık, kızım 2700 gr. olmuş,
ailede koca kafalı var mı dedi doktor hehehehehe.. maşallah kemikli bebek dedi. 9 cm. miş kafa çapı anaaammm kafamçokkarıştı
sezaryen mi olsam acaba diye ağız yapayım dedim, nerden çıktı şimdi bu herşey normal seyrederken başına iş çıkarma, sen bana güven, gerisini düşünüp korkma dedi.
arefe günü tekrar görüşelim dedi. bayram geçince de doğum şekli belli olur dedi. kanala girmemiş bebek bol yürüyüş dedi yine..
işte böyle kızlar. :lepi:
slm kısslar ben geldim ya dün biraz yürüyüs yapmıstım tüm aksam ve tüm gece bacaklarım sanki birbirinden ayrılıyormus gibi sızladı yürüyemiyorum ben yaaa sizce normal mi????
hg cnm cok yürüyünce bana da oluodu dr a sordum normal ama 20dk dan fazla da yürüme abartma dedi:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?