kızlar umarım keyifler iyidir.ben hala çalışmaya devam ediyorum 37. hafta çıkıcam izne inş.bu gün bebeğim çok az hareket etti sanki içide yok gibi sizede oluyomu kızlar hiç ya doktora gitsemmiki
ee nasilmios hersey yolundadir insaallah?
demek aylardır çalışmasan halin harapmış laelaelaelaelae cücümm sıkma canını iyisin..zaten nekadarcık kaldıki şurda doğuma..
elaa handandan son hbrleri werr...
melekcim hayırlısı olsun hakkında normal istiyosun sanırsam..öyle olur iişalahh
selam kızlar
dün biss doktordaydık, kızım 2700 gr. olmuş,
ailede koca kafalı var mı dedi doktor hehehehehe.. maşallah kemikli bebek dedi. 9 cm. miş kafa çapı anaaammm kafamçokkarıştı
sezaryen mi olsam acaba diye ağız yapayım dedim, nerden çıktı şimdi bu herşey normal seyrederken başına iş çıkarma, sen bana güven, gerisini düşünüp korkma dedi.
arefe günü tekrar görüşelim dedi. bayram geçince de doğum şekli belli olur dedi. kanala girmemiş bebek bol yürüyüş dedi yine..
işte böyle kızlar. :lepi:
amazon gozun aydin canim.benim kizinda kafasi buyukmus.dr korkuttu beni dogumun zor olabilir dedi.2 hafta onden gidiomus kafasi kafamçokkarıştı
kızlar benim doğumum 17 ekimdi 10 ekim dedi dr bugün neden 1 hafta öne aldıki sizce
kızlar benim doğumum 17 ekimdi 10 ekim dedi dr bugün neden 1 hafta öne aldıki sizce
pempecim zaten bebeklerin yalnızca %5 i 40. haftada doğarmış. geri kalanlar hep 38-39 da doğarmış.
ondan öyle demiştir.
cnm senin normal dogum mu olacak bana da 13 ekim diodu hep agustos sonu gittigimizde eylül sonu ekim bası dogar beklemez demişti cok nadir 40 ı dolduran dio
normal doğum canım çünkü dr kesinlikle normal doğumcu dr bebeğin gelişinde bir problem yoksa sezeryan yapmıyor kesinlikle
demekkşi normal doğumda tedbir olsun diye önce tarih veriyorlar .
pempem belki USG'de haftasından 1 hafta büyük çıkmış olabilir...
kızcın ne kadar olmuş cicimopuyorumnanaktan
he doğru erken kavuşacağım kızıma zemuszemuspembik daha ne istiosun kızım yha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?