2009 Ekim Anneleri

elaa handandan son hbrleri werr...

melekcim hayırlısı olsun hakkında normal istiyosun sanırsam..öyle olur iişalahh

kızlar umarım keyifler iyidir.ben hala çalışmaya devam ediyorum 37. hafta çıkıcam izne inş.bu gün bebeğim çok az hareket etti sanki içide yok gibi sizede oluyomu kızlar hiç ya doktora gitsemmiki

canım bende çalışıyorum hala sen 37, haftaya hemen girincemi yoksa bitincemi izne ayrılcan gün içinde bende bazen hissedemiyorum ama evde kıpır kıpır oluyor yavruşummm opuyorumnanaktan

ee nasilmios hersey yolundadir insaallah?

cnm epey oldu konuşmayalı en son iyiydi herşeyzemuszemus

demek aylardır çalışmasan halin harapmış laelaelaelaelae cücümm sıkma canını iyisin..zaten nekadarcık kaldıki şurda doğuma..

yaa bende az kaldı diye teselli ediyom kendimizemuszemus

elaa handandan son hbrleri werr...

melekcim hayırlısı olsun hakkında normal istiyosun sanırsam..öyle olur iişalahh

cnm en son seninde bildiğin şeyleri biliyoma.s

amazon gozun aydin canim.benim kizinda kafasi buyukmus.dr korkuttu beni dogumun zor olabilir dedi.2 hafta onden gidiomus kafasi kafamçokkarıştı

ben geldim tekrar kısslar..olusum sabahdan beridir oynamadı sanki yaaa..off oynasa canım acıyor oynamasa korkuyom mafoldumben

buket al benden de okadar tatlıya dayanamıyorum ayyy bak canım cekti şimdi yine olsa da yesem yapsam mı ki şöle kolay bişey...

bende 2 kg almışım 2 haftada şok oldum yaaaa
hareketler gün içinde bizimd az oluyo eve gidince yatıyorum başlıyo tepmeye. bide artık yerli daraldı çok sıkı tekme yemiyorum. yanlız kaburgama batıyo.

ya kızlar bişi sorcam bizim 5 yasına kadar giyebilecegi neredeyse tüm kıyafetlerimiz yurtdışından geldi ben görüpte dayanamadıklarımı aldım sadece hepsini dolapta tutmıcam sıgmıo cünkü ayırıp hurca falan koycam
beden numaraları var üstünde ama hangi bedeni kaç aylıkken giyio bilmiorum mesela 80 bunu seneye yaza mı giycek daha mı sonra bilmiyorum bilen var mı yaa:uhm:

bedeni boşver canım boyutlara göre ayır ilk aylar en ufakları kullanacaksın nasılsa.

amazon gozun aydin canim.benim kizinda kafasi buyukmus.dr korkuttu beni dogumun zor olabilir dedi.2 hafta onden gidiomus kafasi kafamçokkarıştı

alkisalkisalkis
bana öyle bişey demedi zor olur falan diye. 2 hafta önden gittiğine göre senin kafa daha büyük olabülüüü :))))

dogru aslında 6 aya kadar ayırsam ama gözümde kesmio ki anam hiç dogurmadım 6 ayda bi bebek ne kadar büyür ki öfff ne zor işmiş yaf

pempecim zaten bebeklerin yalnızca %5 i 40. haftada doğarmış. geri kalanlar hep 38-39 da doğarmış.
ondan öyle demiştir.

pempecim zaten bebeklerin yalnızca %5 i 40. haftada doğarmış. geri kalanlar hep 38-39 da doğarmış.
ondan öyle demiştir.

o zaman o yüzden 1 hafta öne aldı yani. mersi cücümmm

cnm senin normal dogum mu olacak bana da 13 ekim diodu hep agustos sonu gittigimizde eylül sonu ekim bası dogar beklemez demişti cok nadir 40 ı dolduran dio

normal doğum canım çünkü dr kesinlikle normal doğumcu dr bebeğin gelişinde bir problem yoksa sezeryan yapmıyor kesinlikle
demekkşi normal doğumda tedbir olsun diye önce tarih veriyorlar .

normal doğum canım çünkü dr kesinlikle normal doğumcu dr bebeğin gelişinde bir problem yoksa sezeryan yapmıyor kesinlikle
demekkşi normal doğumda tedbir olsun diye önce tarih veriyorlar .

ne güzel ya böyle dr lara da bayılıyorum bizim ki ben sasırayım da sezeryan isteyeyim diye gözüme baqıo klava:

pempem belki USG'de haftasından 1 hafta büyük çıkmış olabilir...
kızcın ne kadar olmuş cicimopuyorumnanaktan

2500 kg olmuş koca göbekliymiş kızım dr öyle söyledi bugün

pembik daha ne istiosun kızım yha
he doğru erken kavuşacağım kızıma zemuszemus
zaten eve gelir gelmez hastane çantamı hazırladım nasıl bir psikolojiyle geldiysem eve kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…