2009 Ekim Anneleri

fatos tan haberi olan varmi?amazon sende fatosun numarasi varmi sanirsam bu hafta veya haftaya dogum yapacakti ne yapti acaba??

yeni gelenler icin tekrar ...

güzel haberlerle gel inş. cnm benim daha kontrole 1 hafta var:kedi:
bencede artık izne çık cnm çok bile çalıştın ben iyiki izne ayrılmışım diyorumzemuszemus

anamm giden gelmio..dandan da gelmedi sende mi gidiosun.. benim de iştahım yok ..dün biyerde okudum genelde bu haftalardan sonra kilo almazmış anne adayları..iştahsızlık mide şikayetleri oluyomuş..

kim demiş bu aylardan sonra kilo alınmazmış diye:umursamaz:
ben akşam çok şişken 75i görmeye başladımmafoldumben (ama şişikkenkaydirigubbakcemile2) tam gaz kilo almaya devam ediyorum:umursamaz:

Benim şu anki halimden 1 hafta büyük, walla çok heyecan bastı banadelikafadulden
Allahım bizlerede böyle kolay doğum nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kuşumm maşallah zilloş kızınaa

fatos tan haberi olan varmi?amazon sende fatosun numarasi varmi sanirsam bu hafta veya haftaya dogum yapacakti ne yapti acaba??

cnm bende merak ediyorum fatoşu girmedi zilli:mymeka:
ben ayrıyeten gözdeyide merak ediyorumCADIARZU

ayyy süper yaa maasallah..darısı bizim de basımıza...amam bebeğinin kilosu az benimki gecen ay 2300 dü buay 3 bucuk olmustur ben nasıl doguracam bakalım...

ay benim iştahımda hiç kapanma ya da azalma yok ne bulsam yıyesim geliyoakannehirdoguma kadar artık kılo almama gerekıyo ben aksıne tam gaz kılo alıyorum nasıl durdurucam bılmıyorum:uhm:yuruyuste yapamıyorum cunku burası cooook sıcak ve nemli!oooooooofff oofmirmirmirmir

kim demiş bu aylardan sonra kilo alınmazmış diye:umursamaz:
ben akşam çok şişken 75i görmeye başladımmafoldumben (ama şişikkenkaydirigubbakcemile2) tam gaz kilo almaya devam ediyorum:umursamaz:

kızz hani aynı kiloda gidioduk biss..frene bas annem accık
naniknanik naniknanik

ben de yürüyüs yapamıyorum artık canım yaa dün yaptım ve gördüm ne oldugunu..iştahıma gelince ben artık eskisi kadar yiyeniyorum..

kızlar umarım keyifler iyidir.ben hala çalışmaya devam ediyorum 37. hafta çıkıcam izne inş.bu gün bebeğim çok az hareket etti sanki içide yok gibi sizede oluyomu kızlar hiç ya doktora gitsemmiki

himm tamam canim sagol peki handanin numarasi varmi?oda izne ayrildi evindie internet yoktu ayarlayacagiz demisti ama neredeyse bir ay oldu sanirsam ondan da ses seda yok ..

yok kuşum fatoşun numarası. özel mesaj attım siteye girince bana tel nonu ver merak ediyoruz diye.ses soluk çıkmadı daha.

nurefşancım sağol..okurken çok duygulandım..Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin..ve imrendim..keşke ben de ilk bebeğimi normal doğursaydım(hiç bir engelim olmadığı halde,doktorumun yanlış yönlndirmesi ve korkularım yüzünden)içimde kaldı..şimdi mecbur sezeryan olacağım..
dünyanın en büyük ama en çabuk unutulan acısıymış doğum sancısı...ben uzman değilim ama önemli bi sorun olmadıkça normal doğum taraftarıyım..

kızlar umarım keyifler iyidir.ben hala çalışmaya devam ediyorum 37. hafta çıkıcam izne inş.bu gün bebeğim çok az hareket etti sanki içide yok gibi sizede oluyomu kızlar hiç ya doktora gitsemmiki

melekçim çalıştığın için gün içinde bebişini hissetmemen çok normal. akşam eve gidince, uzan koltuğa, sol tarafına doğru, meyve gibi bişeyler ye. o zaman hissedersen sorun yok demektir. kağan kocatepede dinlemiştim böyle demişti. çalışan annelerin gün içinde hissetmemesi normal demişti.

bi hayırlısıyla doğursak benim bebişim baş aşağı dönmüş kızlar.haftaya kontrolüm bakalım 26 sı diyor doğum için.ama bana daha erken doğuracakmışım gibi geliyor.Bu arada biz hala isim bulamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…