2500 kg olmuş koca göbekliymiş kızım dr öyle söyledi bugün
he doğru erken kavuşacağım kızıma zemuszemus
zaten eve gelir gelmez hastane çantamı hazırladım nasıl bir psikolojiyle geldiysem eve kaydirigubbakcemile3
kızlar iyi akşamlar,, hepiniz gün sayıyorsunuz. maşşalah meleklerinize kilolar çok iyiiii...
Allah kurtarsın hepinizi....
cnm maşallah kızınaa
anası gibi koca memikleride varmıymış onuda söledimikaydirigubbakcemile3
kızlar iyi akşamlar,, hepiniz gün sayıyorsunuz. maşşalah meleklerinize kilolar çok iyiiii...
Allah kurtarsın hepinizi....
delikafadulden:roflol: ya kocaman memişleri varmış doğar doğmaz sütyen takacağım ona
zeldacım gizemcim kuzularım ve yediveren hepinize merhaba. ben de bugün çantamı hazırladım saylır. ama gecelikl ve pi,jamaların resmimi çekmeyi unuttum((
Ne guzel canim eline saglik bende onumuzdeki hafta yapacagim artik yikama utuleme isini bitireyim.Kizzz uzerindeyken ceker gonderirsin pijamalarin fotosunu az kaldi gormeye ne de olsaa kaydirigubbakcemile3
zeldacım gizemcim kuzularım ve yediveren hepinize merhaba. ben de bugün çantamı hazırladım saylır. ama gecelikl ve pi,jamaların resmimi çekmeyi unuttum((
bu işe en çok amazın sevincekkaydirigubbakcemile3
hahaha evet bencede. gerçi msnden söylemiştim ona haberi var....hazırlamadım hazırlamadım hazırlayınca da abarttım. 4 tane gecelik 3 tandene pijama takımı koydum:)))))))
hahaha evet bencede. gerçi msnden söylemiştim ona haberi var....hazırlamadım hazırlamadım hazırlayınca da abarttım. 4 tane gecelik 3 tandene pijama takımı koydum:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?