2009 Ekim Anneleri

cnm maşallah kızınaa
anası gibi koca memikleride varmıymış onuda söledimikaydirigubbakcemile3

kızlar iyi akşamlar,, hepiniz gün sayıyorsunuz. maşşalah meleklerinize kilolar çok iyiiii...
Allah kurtarsın hepinizi....

cnm semacım hoşgeldinopuyorumnanaktan
Güzel dileklerin için sağol bitanemopuyorumnanaktan

Kizlar ya bu mide yanmasi icin bende bir ilac aliyorum ismi rolaids cok guzel dogal naneli emiyosun daha bitmeden mide yanmalarin geciyor keske orda varsa bulsaniz alsaniz ya da buna yakin bir ilac bir zarari yok hamilelikte yoksa bende almazdim ama mide yanmalari dayanilacak gibi degil

zeldacım gizemcim kuzularım ve yediveren hepinize merhaba. ben de bugün çantamı hazırladım saylır. ama gecelikl ve pi,jamaların resmimi çekmeyi unuttum((

zeldacım gizemcim kuzularım ve yediveren hepinize merhaba. ben de bugün çantamı hazırladım saylır. ama gecelikl ve pi,jamaların resmimi çekmeyi unuttum((

Ne guzel canim eline saglik bende onumuzdeki hafta yapacagim artik yikama utuleme isini bitireyim.Kizzz uzerindeyken ceker gonderirsin pijamalarin fotosunu az kaldi gormeye ne de olsaa kaydirigubbakcemile3

Ne guzel canim eline saglik bende onumuzdeki hafta yapacagim artik yikama utuleme isini bitireyim.Kizzz uzerindeyken ceker gonderirsin pijamalarin fotosunu az kaldi gormeye ne de olsaa kaydirigubbakcemile3

az kaldı giyip çekrim dee.e. almayanlar varsa fikir olur belki diye dedi,m ama.. sanırım olmayacak...

bu işe en çok amazın sevincekkaydirigubbakcemile3

hahaha evet bencede. gerçi msnden söylemiştim ona haberi var....hazırlamadım hazırlamadım hazırlayınca da abarttım. 4 tane gecelik 3 tandene pijama takımı koydum:)))))))

hastaneden çıkmayı düşünmüyonmu yafrımmkaydirigubbakcemile3 biraz abartmışsın...
bize 2 çanta zor yetti kızımla sen kaç çantaya sığdırdın?

hahaha evet bencede. gerçi msnden söylemiştim ona haberi var....hazırlamadım hazırlamadım hazırlayınca da abarttım. 4 tane gecelik 3 tandene pijama takımı koydum:)))))))

nettin yavrum sen ya kaydirigubbakcemile3 uzun konaklıcaksın herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…