2009 Ekim Anneleri

bendee öleyi selduşummm gece uyku yok anca sabah sızıyorum bendeee 11 12 kadarrr uyuyorummm allahtan okadar uyuya biliyoruzzz

vallahi havalar serinlediğinden beri bir iki gündür rahat uyuyorum... tabii wc ye kalkmak hariç kaydirigubbakcemile3

vallahi havalar serinlediğinden beri bir iki gündür rahat uyuyorum... tabii wc ye kalkmak hariç kaydirigubbakcemile3

aynen canim hava serinledi bende cok cok hemde cokkkkk mutluyum sabaha kadar terlemekten bunalmaktan iyice bikmistim , buranin havasi Türkiye gibide olmuyor yaz aylarinda gunduz sicaksa gecede sicak oluyordu serinlemiyordu simdi serinledi cok mutluyum , wc isinide hic sormaaaa bende artik nerdeyse her saat kalkiyorum

ya demek ki herkes aynı seyleri yasıyor..sinir oluyorum şu tuvalet işine susuyorum gece su içtikce wc ye gidiyorum uyku falan yo zaten..annem ALLAH seni uykusuz gecelere hazırlıyor diyor mafoldumben

arzucum yaa ben hala uyuyamıyorum offff :gitme: sizin ora mı serin bizim buramı sıcak yoksa benmi menepozluyum anlayamadım

aynen en az 4 kere kalkıyorum

bebişlerimiz rahat zamanda doğacaklar inşallah en azından sıcaklarda bunalmayacaklar... tam ele avuca geldiklerinde kış gelecek alkisalkisalkis

arzucum yaa ben hala uyuyamıyorum offff :gitme: sizin ora mı serin bizim buramı sıcak yoksa benmi menepozluyum anlayamadım

kızzz bi ilk olurdun herhalde hem menepozlu hem hamiş olsan :roflol:

vallahi bütün kapıları açıyorum efil efil esiyor

sen yine 4 kes kalkıyormussun..valla ben gecen saydım sabah namazına kaltığım hariç tam 7 defa kalktım...:gitme:

en az 4 dedim selduşum yoksam genelde 7-8 benimde...
bişey değil ben kalkınca kocişde psikolojik olarak kalkıyor sırnaşık şey

iyi akşamlar kızlar musyas neden bu kadar erken alınıyo doğuma? bende aynı haftadayım artık dikkat etmemiz gerekiyor sanırım allah onuda yavrusunuda korusun sağ salim kucağına alsın inşallah

ıyi geceler kızlarrr..Musyas doğum mu yapıyomuş kafamçokkarıştı
Ay daha erken deilmiii ben korkmaya başladımmm

kıslar diğer toğige de yazsım ama size de bi sorayım dedim su gögüsucu kremi için bi arkadasım garmastan diye bi krem tavsiye etti bitkisel cok ii bi krem dedi..siz ne aldınız ya da ne marka almayı düşünüyorsunuz..

iyi akşamlar beyazcımm

amin kızlar Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah :Saruboceq:

canım o kremi ablam da tasiye etti bana ilk bebeğinde çok çekmişti ama ikinci de hiç sorun yaşamadı... ben de gamastan alacağım inşallah... mothercareden kendi ürününü almıştım ama çok işe yarayacak gibi görünmüyor CADIARZU

Ben bepanten aldım kızlar bebiş için pişiğe kendime de göğüs ucu için.herkes de çok iyi diyor..
Bakalım kullanıp görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…