2009 Ekim Anneleri

zaten doktorlar genelde bu kremi öneriyrlarmıs..azönce bi arastırma yaptım da kullanan herkes cok memnunmus..ben de yarın ondan alacam insallah..

Ben bepanten aldım kızlar bebiş için pişiğe kendime de göğüs ucu için.herkes de çok iyi diyor..
Bakalım kullanıp görücez

okuldan bi arkadasım da bepanten kullandım memnun kaldım demişti ama ben işimi garantiye almak istiyorum..catlarsa emzirmek işkenceye dönüşüyormus..:sinifsinif:

okuldan bi arkadasım da bepanten kullandım memnun kaldım demişti ama ben işimi garantiye almak istiyorum..catlarsa emzirmek işkenceye dönüşüyormus..:sinifsinif:

Evett aynen öyle.Umarım çatlamayız =(( CADIARZU

çokkk uykum varrr artııı çok ağrım varrr sancı diyemiyorum çünkü bu sancımıı onuda bilmiyorummm

Anlat bakim nası bişe :1shok:

bepanthen ii geliyomuşşş ben çatlamamk için bile onu kullandımm şimdilik allaha şükür bi tane bile çatlağım yok

bepanthen ii geliyomuşşş ben çatlamamk için bile onu kullandımm şimdilik allaha şükür bi tane bile çatlağım yok

Benimde karnımda hiç bişey yokk ve çok az badem yağı sürdüm sengözlerimebaksanab
Ama bacaklarım tee dizlerime kdar çatlakkkkkkkkkk-tatlicadiarzu-

valla beyazımm kasıklarımdaa çok ağrıı var akşam bel ağrısıı çok vardı ara ara gitti geldii karnımın altında bi baskıı varrrr öleee belkii yarın giderimmmm doktoraaa

Ben kasık ağrısı olduğunda kork diye duymuşdum doğum yapan bi kaç kişiden :bbo:
Bide baskıda var diyosun CADIARZU
E fazlada bişey kalmamış 5 haftalıksın lülülülülülü

görüsürüz canım dikkat et ben de uyumayı denicem herkese ii geceler...uyuyamazsam ben de gelirim görüsürüz geceniz ii olsun:)))

selam kızlar. Baskı sancı oluyo yanlış bilmiyorsam. Ama her sancıda doğum değil. Panik yapmayın sakın.

Benim karnım da çok fazla çatladı.

Ay herkes gitmiş green =)
ılk olunca insan sancının nası bişe olduğunu bilmiyo herşeyi sancı sanabiliyoruz :kedi:

haklısın tatlım. Başımıza ne geleceğini bilmeden heyecanla bekliyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun

AA sen dha dur bakalım 32. haftadasın daha. 35 ten sonra risk azalıyor ancak
benimde son kontrolümde baya sancı çıktı yatıyorum sürekli evde
38 e kadar beklemeliyiz dedi doktor. risk tamamen o zaman kalkıyormuş. yani küvez riski.

Ay evet =((
Bende daha bişy çıkmadı bakalım haftaya kontrolümüz bakalım ne söylicek.
Vakti zamanı geldiğinde hepsi gelicek sırayla inşallah kaydirigubbakcemile5

kızlar ya ben yine uyuyamadım:1ninca: halbuki ne kadar uykum var bide ilık süt içtim çok sıcak olmayan bi banyo yaptım uyuyum diye ama yine tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…