ya benimkilerde buyusunde sıgdırırız bi yerlere.sadece ucları karardı o kadar.daha ben de sütlenmedim .:roflol:
ay ööle aşşada da diiil sanırsam ama feci bişiy ya..bıçak batıo içerden sanki..
bende dun ultrasona girdigimde bebegin basi asagidaydi zaten arada bende senin gibi asagida sancilar hissediyorum hele gecenlerde sanki rahim agzini tirnakladi cirmaladi ay ayy dedim herkes korktu ne oluyor dedi evdekiler bende tirmaladi beni dedim :))) ama gercektende acayip bir agri oluyor zuzu haklisin canim
zeldacim hemen hemen aynı haftalardayız.bende 2 gün buyuk seninkisi.ama ben öle sancılar falan hissetmedim henüz.hazırlıklı olayım bari.
:Saruboceq:Galiba yarin amazona telefonla bildirir kendisi veya esi dogumdan sonra eger telefonunu verdiyse bende haber alinca size bildiririm ama burda gece orda gunduz oldugu icin ben haberleri yarin sizden alacagim insallah hayirli haberle gelsinler
kızlar musyas ne güzel bir tarihte doğuma giriyor istese ayarlayamazdı..09 . 09 .09 süper ya...hiç unutulmaz..
yok benden de gelmedi henüz..gelmesin şimcik o ilk gelen süt önemliymiş yawruşum doğuncak gelsin hemen ona yediriymm boşa gitmesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?