2009 Ekim Anneleri

ya benimkilerde buyusunde sıgdırırız bi yerlere.sadece ucları karardı o kadar.daha ben de sütlenmedim .:roflol:

yok benden de gelmedi henüz..gelmesin şimcik o ilk gelen süt önemliymiş yawruşum doğuncak gelsin hemen ona yediriymm boşa gitmesinn

ayy hayatım pardon senın dunyanın obur ucunda oldunu unuttum bıran neguzel sankı burdaymişsın gıbı geldı.eet butun tlf numaralaı amazona vermiştık.

yok benden de gelmedi henüz..gelmesin şimcik o ilk gelen süt önemliymiş yawruşum doğuncak gelsin hemen ona yediriymm boşa gitmesinn

kızlar gögüs uclarınızada bebe yagı kullanın.2 arkadasım dogum yaptı.2 sininde gögüs ucları yara.emzirirken cok acı cekiyorlar.mutlaka bebe yagı kullanmamı tavsiye ediyorlar .

selduscum iii geceler .....yerimseniben
zeynepcim gerçekten çok güzel bi tarihhh.....hayırlısıyla sağlıkla gelsin musyasın prensesiiii

musyas yarın doguma mı giriyor :1shok:ayy bizim onunla günlerimiz aynıydı...allah yardımcısı olsun

kızlar bize müsaade..dün gece az uyuduk ya kızımnan..erken yatalım belkim uyurus..öptük sizi...dikkat edin kendinize de yawrulara da...ii gecelerrr

eşim söyledi bu akşam nette okumuş yarın ameliyathaneler dolmuş özel hastanelerde...dediğiniz gibi herkes yarıne gün almış doğurmak için...

al benden de okadar hiiç uyuyamıyorum ancak sbah sızıyorum saat 11 e kadar uyuyorum ozamanda..

iyi geceler kizlar

anladigim kadariyla musyas doguma giriyormus yarin , sali günü olacak saniyordum haftaya okuyamadimda tam aaayyyyyy

biz geldik kızlar musyas yarın doğum yapacakmış yaaa anaaam yaprak dökümü başlıyor hadi bakalım hayırlısı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…