yani bi problem yoksa sudur şudur budur 38 filan diye biliyorum..ama bebeğin durumu belirliyo cnmsezeryanla bebeği en erken kac haftalık alıyorlar acaba bi bilgisi olan var mı kızlar ?
kaydirigubbakcemile3 yok canım bizde öyle şeyler kaydirigubbakcemile3 aha bebiş gelmeye hazırlanıyorr delikafaduldendelikafadulden bugün yarın alırız seninde haberini :dance:
ya 50bin kere sorulmaz ama bu sancı ağrılı bişiy demi..karnıma birden bi ağrı giriyo we bebikim biyerlere bastırıyo o mu sancı
kıss zillimisin nesin heycan yaptırma adama:)))
bende tam olarak bilmiyorum ama gerçek doğum sancılarının düzenli aralıklarla ve yaklaşık 50 saniye süreyle geldiğini biliyorum.
sanırım biz doğuma konsantre olduğumuz için her sancıyı doğum sancısı sanıyoruz.yada öyle olmasını istiyoruz ondan.bende çok heyecanlayım azıcık sancı gelse hemen doğurma pozisyonuna geçiyorum.sanki hemen ddoğum başlayacak gibi geliyo.
aman psikolojik baskı yapmıyayım neme lazım iş açmayalım başımıza akşam akşam sengözlerimebaksanab
akşam yemekten soora accık yürüyelim dedim..2 adımda bi münük çığlık attım..aşşama iğne batar gibi bişiy oldu baskı...bundan soora yalnız başıma çıkmıycam mümkün olduğunca..size de ööle batma oluyomuu
ay ööle aşşada da diiil sanırsam ama feci bişiy ya..bıçak batıo içerden sanki..cocuk öle asagı inince cok mu acı veriyor?benim yukarda henüz.öle batma falan yasamadım daha.ya hayırlısıyla kucagımızda görseydik bebişlerimizi....
opuyorumnanaktanzuzum yerimseniben
ya kızlar bebim gögüslerim buyumedi hiç.:kedi:
bilmiyoruz onu zelda sadece doğuma gideceğini söyledi bende neden erken gidiyor onu merak ediyorum
Canim bugun sancilari artmis zaten sancisi vardi onun surekli doktorda gel bugun hastaneye demis yatisini yapalim demis yarinda aliriz bebegi fazla tutamam artik demis yarinda doguma alacaklarmis.
ay ööle aşşada da diiil sanırsam ama feci bişiy ya..bıçak batıo içerden sanki..
bende dun ultrasona girdigimde bebegin basi asagidaydi zaten arada bende senin gibi asagida sancilar hissediyorum hele gecenlerde sanki rahim agzini tirnakladi cirmaladi ay ayy dedim herkes korktu ne oluyor dedi evdekiler bende tirmaladi beni dedim :))) ama gercektende acayip bir agri oluyor zuzu haklisin canim
ilahi zuzu çok güldüm valla öyle sığmayacak kadar büyüdümü. benimkilerde çok büyümedi.uçları çok az karardı ve hiç süt gelmedi henüz.
e iyi işte bizde nereye sığdırcaz diye uğraşıyoruz :) süt dolsun büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?