2009 Ekim Anneleri

sezeryanla bebeği en erken kac haftalık alıyorlar acaba bi bilgisi olan var mı kızlar ?
yani bi problem yoksa sudur şudur budur 38 filan diye biliyorum..ama bebeğin durumu belirliyo cnm
kaydirigubbakcemile3 yok canım bizde öyle şeyler kaydirigubbakcemile3 aha bebiş gelmeye hazırlanıyorr delikafaduldendelikafadulden bugün yarın alırız seninde haberini :dance:

kıss zillimisin nesin heycan yaptırma adama:)))

ya 50bin kere sorulmaz ama bu sancı ağrılı bişiy demi..karnıma birden bi ağrı giriyo we bebikim biyerlere bastırıyo o mu sancı

bende tam olarak bilmiyorum ama gerçek doğum sancılarının düzenli aralıklarla ve yaklaşık 50 saniye süreyle geldiğini biliyorum.
sanırım biz doğuma konsantre olduğumuz için her sancıyı doğum sancısı sanıyoruz.yada öyle olmasını istiyoruz ondan.bende çok heyecanlayım azıcık sancı gelse hemen doğurma pozisyonuna geçiyorum.sanki hemen ddoğum başlayacak gibi geliyo.

düzenli filan olması gerenk onu biliyorum da sancı ne bi onu çözsem düzenine de bakcam:))))

aman psikolojik baskı yapmıyayım neme lazım iş açmayalım başımıza akşam akşam sengözlerimebaksanab

ewettt bencedeee:))) doğurtma beni gece gece:)))

cocuk öle asagı inince cok mu acı veriyor?benim yukarda henüz.öle batma falan yasamadım daha.ya hayırlısıyla kucagımızda görseydik bebişlerimizi....

iyi aksamlar kızlar

şok oldum ya heyecan bastı benı anammmmmmmm:bbo:

allahım musyasla benım gunumuz aynıydı...... allah yardımcısı olsun arkadasımızınnn

cocuk öle asagı inince cok mu acı veriyor?benim yukarda henüz.öle batma falan yasamadım daha.ya hayırlısıyla kucagımızda görseydik bebişlerimizi....
ay ööle aşşada da diiil sanırsam ama feci bişiy ya..bıçak batıo içerden sanki..

zuzum yerimseniben
opuyorumnanaktan

ya kızlar bebim gögüslerim buyumedi hiç.:kedi:

e iyi işte bizde nereye sığdırcaz diye uğraşıyoruz :) süt dolsun büyür

bilmiyoruz onu zelda sadece doğuma gideceğini söyledi bende neden erken gidiyor onu merak ediyorum

Canim bugun sancilari artmis zaten sancisi vardi onun surekli doktorda gel bugun hastaneye demis yatisini yapalim demis yarinda aliriz bebegi fazla tutamam artik demis yarinda doguma alacaklarmis.

çooook guzel yarın ıkıncı bebişimiz gelıyo allahım onu annesıen babasına bağişlasın:Saruboceq: musyas hayatım butun dualarımız senınle.

Canim bugun sancilari artmis zaten sancisi vardi onun surekli doktorda gel bugun hastaneye demis yatisini yapalim demis yarinda aliriz bebegi fazla tutamam artik demis yarinda doguma alacaklarmis.

zeldacım tlf goruşuyosan nolur bızıde habersız bırakma hayırlı haberler beklıyoruz senden ınşallah.

:Saruboceq:Galiba yarin amazona telefonla bildirir kendisi veya esi dogumdan sonra eger telefonunu verdiyse bende haber alinca size bildiririm ama burda gece orda gunduz oldugu icin ben haberleri yarin sizden alacagim insallah hayirli haberle gelsinler

e iyi işte bizde nereye sığdırcaz diye uğraşıyoruz :) süt dolsun büyür[/QUOTE]

ilahi zuzu çok güldüm valla öyle sığmayacak kadar büyüdümü. benimkilerde çok büyümedi.uçları çok az karardı ve hiç süt gelmedi henüz.

e iyi işte bizde nereye sığdırcaz diye uğraşıyoruz :) süt dolsun büyür

ilahi zuzu çok güldüm valla öyle sığmayacak kadar büyüdümü. benimkilerde çok büyümedi.uçları çok az karardı ve hiç süt gelmedi henüz.[/QUOTE]
ya benimkilerde buyusunde sıgdırırız bi yerlere.sadece ucları karardı o kadar.daha ben de sütlenmedim .:roflol:

kızlar ben kaçıyorum.uykum geldi. malum yarın sabah işe gideceğim. inşallah bu haftayıda bitirirsem son olacak. 3 haftamız kalıyo attık.kendinize iyi bakın.sabaha kadar kimse doğurayım demesin.öptük hepinizi yarın görüşmek üzere by.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…