2009 Ekim Anneleri

ben de uyumak istıyorum ama yoook uyuyamıyorum yaaaa....

neden oluyor ki kıs yoksa acılıyormu doguracaz mı???:1shok:delikafadulden

Yaw benimkinde tık yok. Yoksa doouramıcam mı ben bu bebeği mafoldumben
Dr. da herşeye normal diyo sinir oluyorum. Heralde 41 haftayı bulup sezercik olcam

günaydınmı desem ii gecelermi desem bilmiommmm....kafamçokkarıştı
ama ben uyumak istiommmmmmmmmmmmirmirmirmir
selduscum sorduğun soruya cvp veriom evetttttttt

Canım yaa sen bayağıdır çekiyosun bu uykusuzluğu. Benim ara sıra oluyo işte bööle ama çok sinir bozucu yaa. Herkes uyurken bekçi gibi bööle

ben de uyumak istıyorum ama yoook uyuyamıyorum yaaaa....

neden oluyor ki kıs yoksa acılıyormu doguracaz mı???:1shok:delikafadulden
sanırım bebiş aşağı indiği için canımmmmyerimseniben
Dr. da herşeye normal diyo sinir oluyorum. Heralde 41 haftayı bulup sezercik olcam

canımopuyorumnanaktandoğurursn merak etme stres yapma....yerimseniben

belli olmaz belki sen bizden önce dogurursun sositososito sositososito

amaan benimki de öle hersey ii normal diyor alıyor parayı..su oluyor diyom normal bu olyor diyom normal bide kafayı rezene ayına takmıs durumda her gidişimde rezene iç deyip duruyor...zaten gıcık kaptım iice ama değiştiremem artık mafoldumben

Lall canım dur seni yakalamışken şu korseyi göstereyim. Şunun gibi bişiydi demi senin söölediğin

Canım yaa sen bayağıdır çekiyosun bu uykusuzluğu. Benim ara sıra oluyo işte bööle ama çok sinir bozucu yaa. Herkes uyurken bekçi gibi bööle

offf offff uyumak nedir unuttum aylardırr.....eşime diomki bana davul al ramazan davulcusu olacağımmm nasılsa gece boyu ayaktayımmmmdelikafadulden
bari bi iş yapmış olarımmmmdelikafadulden

allah dan ramazandayız sahur falan derken zaman geciyor kaydirigubbakcemile3

Rezene niyeymiş canım yaa. Bi faydası varsa bizde içelim. kaydirigubbakcemile3
Ya bi de sen gündüz söylemişsin heralde nst ye ayrıca para alıyo diye. Bizim hastane de alıyo sanırsam. Hem de yanlış anlamadıysam çok uçuk bi fiyat. Onun için sormaya da girmeye de korkuyom valla... Bi de son zamanlar bikaç gün üstüstede gidilebilir. Ayrıca para vermek çok saçma yaaa

offf offff uyumak nedir unuttum aylardırr.....eşime diomki bana davul al ramazan davulcusu olacağımmm nasılsa gece boyu ayaktayımmmmdelikafadulden

:roflol: :roflol: Ramazan davulcusu mu çok ii fikirmiş. Allaım kıss zaten 3 kilo aldın onu da davul çalarken vericen sonra :roflol:

süper fikirmiş tuttum :lepi: :lepi:

canım ben de gaz varmıs kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sancım oluyor ona da gaz sancısı diyor rezene gaz sancısına ii geliyormus..bana hergün 3 bardak içeceksin diyır...evet nst için para alıyor beni her hafat cagırdı nst için..baska doktorlar almıyorlarmıs bu uyus alıyor muayene ücretinin dısında..ya bence sancımdan cok bebekle ilgilenmesi gerekmiyormu yani ultrasyonda bebeg ebakması suyum nasıl bebek iimi??? bu sadece sancıyla ilgileniyor daha dogrusu parayala...klava:

Ordaki bütün medikallere baktık sanırsam. Bana da iyi gibi geldi de, yine de sana bi onaylatıyım dedim. Tecrübelisin yaa illa sorcam kaydirigubbakcemile3

ayarlanabilir olması da büyük avantajj.....en azından bu büyük gelio küçük gelio derdi olmuoooyerimseniben

ayyy eskiden gece benden başka kimse olmazdı baya kalabalık artık topikimiz uykusuzluğamı alışıyoz ne :))

Yaa işte dr. paracı olunca insan güvenemiyor. Acaba gerekli bişiy mi yapıyo yoksa para için mi oyalıyo diye. Bende de öyle bi paronayaklık başladı. Sanırsam en baştan üni. hastanesine gitmek en iyisiydi. Bu saatten sonra da değiştirmeye cesaret edemiyo insan. İşte bööle sinir ola ola doorcass demekki lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…