Oooo bu saatte burda kimse olmazdi bende bakar cikardim simdi kimleri goruyorum ramazan geldi hosgeldi bende simdi aksam yemegi yedim midem patlicak birazdan birde bebek asagi baski yapiyor tuvalete gidip duruyorum zaten tuvaletin kapisindan ciktigim an sanki hic tuvaletimi yapmamisim gibi gene geliyor geceleri hic anlatmiyorum siz anladiniz onu
Oooo bu saatte burda kimse olmazdi bende bakar cikardim simdi kimleri goruyorum ramazan geldi hosgeldi bende simdi aksam yemegi yedim midem patlicak birazdan birde bebek asagi baski yapiyor tuvalete gidip duruyorum zaten tuvaletin kapisindan ciktigim an sanki hic tuvaletimi yapmamisim gibi gene geliyor geceleri hic anlatmiyorum siz anladiniz onu
Hımmm anladım canım. Ben de bu pazartesi gitcem dr.a 37 hafta bitmiş olcak o gün. Heralde bağlarlar artık beni de. Zaten çatı muayenesi de yapmıcakmış bana bari ona baksın
Sorma canım bebişler uyutmuyo artıkın...
Benim kociş bugün yiyip yattı çok yorgunum kalkamıcam sahura dedi. Bana da 2'ye kadar izin vermişti. Sonra uyuyamasan da yat demişti. Şimdi onu uyandırmadan yatmam lasım, sonra küsüyo oğlunun düzeni bozuluyomuş kaydirigubbakcemile3
anladık anladık bu satte ayakta olmamıs anlamamıza yardımcı oluyor kuzuuum:))))
:roflol: :roflol: :roflol:
Hahahaha yani oglu karisinin uyku duzenini bozdu ona bisey demiyor oglunu koruyor bak bak :)))
anladık anladık bu satte ayakta olmamıs anlamamıza yardımcı oluyor kuzuuum:))))
neden catı muayenesi yapmıcakmıs benimki de daha bişey demedi o konuda...
Canım ben 2 ya da 3 sefer kendim sordum. Önce son haftalarda olur o falan demişti. 35. haftada gittiğimde de gerek görnüyorum doğum eylemi başlasın o zaman belli olur dedi. Ben de yuhh dedim kendilerine, zaten isterse o zamanda belli olmasın yanii. Sanırım dr. uma gıcık olacak yer arıyorumm :umursamaz:
Kısslar ben yavaştan yatayım bari. Davulcular geçmeye başladı, şimdi gürültüye kalkar kociş yakalanmayım sonra bilgisayar başında kaydirigubbakcemile3
Hepinize iyi gecelerr opuyorumnanaktan
Bebişim bazen o kadar hızlı hareket ediyor ki şeyim bile acıyor, sizlerde de bu şeklde olyr muj?
Bebişim bazen o kadar hızlı hareket ediyor ki şeyim bile acıyor, sizlerde de bu şeklde olyr muj?
evet olmaz mı bazen sasırıyom ne kadar güçlü diye...ama öle yapması iyiymiş saglıklı oldugunu kaslarını calıstırdıgını gösteririmiş dediler..
Aman ne ii o zaman, çünkü korkuyrm sanki alttan bi yeri çıkıverecekmiş gibi oluyr:) (Allah korusun daha çok küçük)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok cıkmıyor cıkmıyor:))) ben de aynı soruyu sormustum kıslarda da oluyormus..bebek asagıya iniyormus sanırım o yüzden miş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?