ayarlanabilir olması da büyük avantajj.....en azından bu büyük gelio küçük gelio derdi olmuoooyerimseniben
ayyy eskiden gece benden başka kimse olmazdı baya kalabalık artık topikimiz uykusuzluğamı alışıyoz ne :))
Yaa işte dr. paracı olunca insan güvenemiyor. Acaba gerekli bişiy mi yapıyo yoksa para için mi oyalıyo diye. Bende de öyle bi paronayaklık başladı. Sanırsam en baştan üni. hastanesine gitmek en iyisiydi. Bu saatten sonra da değiştirmeye cesaret edemiyo insan. İşte bööle sinir ola ola doorcass demekkilmaz:
ayyy eskiden gece benden başka kimse olmazdı baya kalabalık artık topikimiz uykusuzluğamı alışıyoz ne :))
canım ben ilk doğumda kullanmıştım ve göbüşüm hiç kalmamıştı....inşallah bundada hemen normale dönerrrbu korse ii mi ben de alayım bari yaaafff...annem carsaf sarmı kendine ben de carsaf sardıracaktım :kedi:
opuyorumnanaktanŞimdi bir forumda gördm kızlar sütü arttırmak için bir tatlı kaşığı kuru mayayı yedikten sonra üzerine su içecekmişiz, deneyenler olmuş ve gerçekten artmış, aklımızda bulunsun.
Teşekkür ederiss canım opuyorumnanaktan
Peki bunu hemen mi takcass. Yani hastanede mi takcass. Tabii normal doğum olması halinde
bu korse ii mi ben de alayım bari yaaafff...annem carsaf sarmı kendine ben de carsaf sardıracaktım :kedi:
Şimdi bir forumda gördm kızlar sütü arttırmak için bir tatlı kaşığı kuru mayayı yedikten sonra üzerine su içecekmişiz, deneyenler olmuş ve gerçekten artmış, aklımızda bulunsun.
evet kesinlikle cok haklısın canım gecen aya kadar cok güveniyordum ve seviyordum doktorumu verdiğim para da hiç gözüme görünmüyordu ama böle her halta para istemeye baslayınca bi de ultrasyonda hiç bakmayıp tahmini konusunca sinir oldum iice..normalde kontrole cagırması lazım 15 de bir artık ama bu sadece nst ye baglattıracak yanındaki uyus karıyaaa...
canım ben ilk doğumda kullanmıştım ve göbüşüm hiç kalmamıştı....inşallah bundada hemen normale dönerrr
opuyorumnanaktan
doğumdan bir gün sonra kullanmaya başladım ve bir ay filan kullandım tabi yanında sıkılaştırıcı kremde kullanmuştım nivea nın.....yerimseniben
Yaa ben de onu anlamıyom şimdi son zamanda her hafta gitmemis gerekcek yine aynı muayene parasını mı vercez saçma diilmi. Hele kendisi bakmıyosa tabii daha da saçma oluyo.
kendisi baska hastalarla mesgulken yanındaki kadın diğer odada bi alete baglıyır 15 dakka falan kalıyor sonra agırt cıkıyor ya onu götürüp gösteriyorum hııımmm hersey iyi bebek kalp atısları iiii ..sancın var ama oda gaz sancısı olabilir ...tamam haftaya tekrar gel ..bu yani yaptıgı baska bişey deil...
Şimdi bir forumda gördm kızlar sütü arttırmak için bir tatlı kaşığı kuru mayayı yedikten sonra üzerine su içecekmişiz, deneyenler olmuş ve gerçekten artmış, aklımızda bulunsun.
Allah Allah bu aleti daha da çok merak ettim şimdi. Bağırsak hareketiyle rahim hareketini ayıramıyo mu yani. Bi de üstüne o makinaya para mı vericess yani :umursamaz:
fıstıklar kaçtım ben yerimseniben....uyumaya çalışıım birazzzz((
şimdi sööle anlatayım beni bagladıkları makina iki tane kablo bar birini göbeğimin üzerine yani bebeğin oldugu yere koyuyor bağlıyor digerini kasıklarıma baglıyor ve makineyi acıyor.bebğin kalp atsları duyuluyor pıtpıtpıt diye sonra makinadan grafik seklinde bi kagıt cıkıyor .orda bebeğin kalp atısı ve sancı grafiğin var ona bakp yorum yapıyor işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?