2009 Ekim Anneleri

bu korse ii mi ben de alayım bari yaaafff...annem carsaf sarmı kendine ben de carsaf sardıracaktım :kedi:

Şimdi bir forumda gördm kızlar sütü arttırmak için bir tatlı kaşığı kuru mayayı yedikten sonra üzerine su içecekmişiz, deneyenler olmuş ve gerçekten artmış, aklımızda bulunsun.

evet kesinlikle cok haklısın canım gecen aya kadar cok güveniyordum ve seviyordum doktorumu verdiğim para da hiç gözüme görünmüyordu ama böle her halta para istemeye baslayınca bi de ultrasyonda hiç bakmayıp tahmini konusunca sinir oldum iice..normalde kontrole cagırması lazım 15 de bir artık ama bu sadece nst ye baglattıracak yanındaki uyus karıyaaa...

bu korse ii mi ben de alayım bari yaaafff...annem carsaf sarmı kendine ben de carsaf sardıracaktım :kedi:
canım ben ilk doğumda kullanmıştım ve göbüşüm hiç kalmamıştı....inşallah bundada hemen normale dönerrr
Şimdi bir forumda gördm kızlar sütü arttırmak için bir tatlı kaşığı kuru mayayı yedikten sonra üzerine su içecekmişiz, deneyenler olmuş ve gerçekten artmış, aklımızda bulunsun.
opuyorumnanaktan
Teşekkür ederiss canım opuyorumnanaktan
Peki bunu hemen mi takcass. Yani hastanede mi takcass. Tabii normal doğum olması halinde

doğumdan bir gün sonra kullanmaya başladım ve bir ay filan kullandım tabi yanında sıkılaştırıcı kremde kullanmuştım nivea nın.....yerimseniben

Benim annemde hep çarşaf sarmış canım. Bazı dr.lar önermiyomuş ama bana mantıklı geliyo. İzin vermese bile eve çıkınca takmayı düşünüyorum

Ayy nası yicess yaa onu. Acaba maya yedirecek kadar çıldırtabilir mi bu bebişler bizi. kaydirigubbakcemile3
Bu arada en güzel sütü su yapar filan diyolar ya, bugün 2 aylık bebişi olan bi arkadaşıma gittim. Akşama kadar su şişesi elimden düşmüyo ama yemek yemeden süt falan olmuyo diyo. 11 kilo almıştı eve dönünce sadece 3 kilosu kalmış. Şimdi 2 aydır onu vermeyi bırak üstüne alıyomuş.Bakalım bizim başımıza neler gelcek

Yaa ben de onu anlamıyom şimdi son zamanda her hafta gitmemis gerekcek yine aynı muayene parasını mı vercez saçma diilmi. Hele kendisi bakmıyosa tabii daha da saçma oluyo.

Evet canım yağ yada krem ne kullanıyosanız hamilelikten sonra da bi süre devam edin diyolar. Ben de öyle planlıyorum ama bakalım. Sabahtan akşama kadar ağlıyan oğluşlarımız olmaz inşallah :Saruboceq:

Yaa ben de onu anlamıyom şimdi son zamanda her hafta gitmemis gerekcek yine aynı muayene parasını mı vercez saçma diilmi. Hele kendisi bakmıyosa tabii daha da saçma oluyo.

kendisi baska hastalarla mesgulken yanındaki kadın diğer odada bi alete baglıyır 15 dakka falan kalıyor sonra agırt cıkıyor ya onu götürüp gösteriyorum hııımmm hersey iyi bebek kalp atısları iiii ..sancın var ama oda gaz sancısı olabilir ...tamam haftaya tekrar gel ..bu yani yaptıgı baska bişey deil...

Allah Allah bu aleti daha da çok merak ettim şimdi. Bağırsak hareketiyle rahim hareketini ayıramıyo mu yani. Bi de üstüne o makinaya para mı vericess yani :umursamaz:

ayy onu nasıl yiyecez kıssss...insallah bolbol süt olur da öle seyler yemek zorunda kalmayız..ben de süt soganı artırır diye biliyorum...

Allah Allah bu aleti daha da çok merak ettim şimdi. Bağırsak hareketiyle rahim hareketini ayıramıyo mu yani. Bi de üstüne o makinaya para mı vericess yani :umursamaz:

şimdi sööle anlatayım beni bagladıkları makina iki tane kablo bar birini göbeğimin üzerine yani bebeğin oldugu yere koyuyor bağlıyor digerini kasıklarıma baglıyor ve makineyi acıyor.bebğin kalp atsları duyuluyor pıtpıtpıt diye sonra makinadan grafik seklinde bi kagıt cıkıyor .orda bebeğin kalp atısı ve sancı grafiğin var ona bakp yorum yapıyor işteee

Oooo bu saatte burda kimse olmazdi bende bakar cikardim simdi kimleri goruyorum ramazan geldi hosgeldi bende simdi aksam yemegi yedim midem patlicak birazdan birde bebek asagi baski yapiyor tuvalete gidip duruyorum zaten tuvaletin kapisindan ciktigim an sanki hic tuvaletimi yapmamisim gibi gene geliyor geceleri hic anlatmiyorum siz anladiniz onu

Hımmm anladım canım. Ben de bu pazartesi gitcem dr.a 37 hafta bitmiş olcak o gün. Heralde bağlarlar artık beni de. Zaten çatı muayenesi de yapmıcakmış bana bari ona baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…