2009 Ekim Anneleri

Aaa görmemişim senin yazdığını demekki. Sağlıkla zamanında doğsunlarda yeter ki...

amiiin canım insallah..belki sööle bir iki ay sonra gecelri yine nete uyuyamıyorum diye girip bu kadar sabırsızlıkla beklediğimiz bebişlerimizden şikayetci olacaz..:))))

nesse ben de kacıyorum soframı hazırlayayım da kocişimi cagırayım..sonra da sızarım sanırım..kalkınca da alısverişe gidecem insallah pijama takımı falan alacam kendime:)))

sağol cnm valla bırıktırdım paramı içimde kalmasın yapıcam küçükte olsa bu şekerlerden bende...

canım benim de k.valide alacak yoksa çok sıkıştık biz de ama dediğin gibi içimizde kalmasın...

alsın alsınn içimzde kalcağına ben keremde bu içimde kalma olayına çok takmıştım ama şimdi elimden geldğince yapmaya çalışıorum..

ben de öyle elimden ne gelirse yapıyorum...

canım ben kahvaltımı yapıp gelcem oğluşu besleyeyim opuyorumnanaktan

Günaydınlarr güzel anneler ve bebişlerine a.s. Biz oğluşumla duruşmaya giricez birazdan öptüm hepinizi

günaydın annişler kaydirigubbakcemile
musyas gece mesaj atmış bana,
sancılanıp hastaneye yattığını, sabah sezaryene gireceğini söylemiş. allahım yardımcısı olsun kavuşsun bakalım sıpasına..

günaydın kızlar perşembe günü kanal d de doktorum programında canlı doğum varmış bilgilerinize:)

hadi hayırlısıyla alsın bebişini kucağına:)darısı bizlere

Ayyy aceleci çıktı yavrusu salıyıda bekleyemedi
Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…