aman en güzeli valla bizde her sene 1. gün bizimkilere 2 gün eşiminkileri gezerdik bu bayram 1. günü hepsini hallettik amannn çekememmiki günlmaz:
yaşasın kötü gelin olmak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu bayram bende evde geçirenlerdenim şafak 10 malum :) herkese iyi bayramlar
Günaydin kizlar kimse yok biliyorum bayram ama saat 4 den bu yana sancilarim gelmeye basladi yatamadim az öncede hastaneyi aradim , sancilarin sürekliligini sordular simdilik her 10 dk bir gelip gidiyor , küveti doldurup banyo yapmami önerdiler , eger iki saat icinde daha siklasirsa sancilar tekrar arayin dediler ,,.. bilmiyorum acaba doguracakmiyim bir yandan korku basti tuaf hissediyorum kendimi , henuz suyum falan da gelmedi eger bir kac gün burda olmazssam dogurmusum demektir :))
kaydirigubbakcemile2akannehir gunaydin ilkaycigim hadi hayirlisi olsun canim ....
numarami ozelden gondersem bana haber edebilirmisin gelismeleri yoksa ben catlarim meraktan..kac gundur aklim aybikede birde...
korkma canim sonunda bebegine kavusacaksin Allahin izniyle .
merhaba kızlar
biz geldik hemde iyi haberlerle..
3 gündür yorucu bi hastane trafiğinden bugün elh çıkabildik..
sabah dopplere ve nst ye girdik,doppler den sonra karar verilecekti sezeryana..
bebek doğum kanalına girmiş pozisyon almış bikaç gündür yaşanan sıkıntının sebebi buymuş hareketsizlik bundan kalp atışının düşmesi de buna bağlı dedi
suyu iyi,damarları canavar gibi maşallah dedi
rahat bi nefes aldık nst diğergünlere nazaran çok daha iç açıcı çıktı kalbide düzene girmiş kuşumunopuyorumnanaktan
ah annişkom ah nekadar üzdün bizi..
rabbim hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
şu üç gündür yaşadıklarım gördüklerim bana yetti..
tam olarak kafamı toplayamıyorum yazarken kusra bakmayın arkadaşlar..
selametle..
ALLAH hepinizden razı olsun..
3gündür zangır zangır titriyor soğuk soğuk terliyordum hayatımda hiç bukadar çaresiz kalmadım
hastane personeli panikledikçe ben tükendim..kimse belli etmek istemesede herkesin yüz ifadesi değişyordu sonuçları görünce ve işi hep duaya bıraktılar..minik duam duayla tekrar bağlandı bize çok şükür..
şimdi elh rahat bi nefes aldık..
3gündür uyksuzum şimdi biraz uyuyayım ben ..
hepiniz ALLAH a emanet olsun..
herkese gunaydin.canim aybike iyi oldugunu soylemisti en son.hersey yoluna girdi demisti yanlis hatirlamiosam:hulya:
ilkayy nasil oldun?
Günaydin kizlar kimse yok biliyorum bayram ama saat 4 den bu yana sancilarim gelmeye basladi yatamadim az öncede hastaneyi aradim , sancilarin sürekliligini sordular simdilik her 10 dk bir gelip gidiyor , küveti doldurup banyo yapmami önerdiler , eger iki saat icinde daha siklasirsa sancilar tekrar arayin dediler ,,.. bilmiyorum acaba doguracakmiyim bir yandan korku basti tuaf hissediyorum kendimi , henuz suyum falan da gelmedi eger bir kac gün burda olmazssam dogurmusum demektir :))
kizlar tekrar merhaba küvetten ciktim simdi daha iyiyim rahatladim sayilir , umarim tekrar baslamaz sancilar
kizlar tekrar merhaba küvetten ciktim simdi daha iyiyim rahatladim sayilir , umarim tekrar baslamaz sancilar
Nurefsann tesekkür ederim tatlim , aldim numarani birsey olursa haber ederim tabiki , simdilik iyiyim dogurmaya niyetli degilim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?