glicancım kafa ölçüğsü doktorun verdiği ultrasonlarda yazıyodur... ama serninkinin geçtiğini sanmıyorum. çünkü ağırlığı o kafa çapına göre hesaplıyolarrr.... ve bebimki 35+3 de yani senin şu anki haftadan 3 hafta gerideyken 80.7 idi.. kilosu da 2430 tekabul etti. ve doktor bana kafası küçük ve minyon bi bebek olacak dedi... seninde kilosu 3 haftalık farka rağmen 2600 ise kafa çapının büyük olduğunu hatta sınırı geçtiğini sanmıyorum
yok be gülicancım daha çok var geniş takıl, rahat olll:)))))))
sınırı geçseydi söylerdi herhalde... yada sen direk sezeryan yapacam dediysen söylememiştşr
kız zuzu 38. haftayı deviriyon hala bi numara yokmu sende?
sırnaşık şey Valla be ööle yapıyodum daha. Hastane çantamı dün akşam yerleştirdim desem mesela. Neyseki amazon yok kızardı valla kaydirigubbakcemile3
Ya bu arada hastaneden açık mı kapalı mı terlik daha iyi olur acaba. Bi de kumaşlı olanlar olmaz demi. Islanır falan nasıl bişiy koysam tam bilemedim yaniii.
Bi de çıkarken giymek için kıyafet demişler. Üzerimizde gittiğimiz kıyafetle çıksak olmuyo mu yaniii, kirlenir mi ki onlar.:uhm:
:umursamaz: aynen canımmm..şaşırıyorum ya yrn bitio benim de 38..ya diyorum bildiğim 38..hani şu dopuma 2 hafta kalanından..hayret walla:)))
afferim kıs dün yerleştirmiş:)))
ben bi açık bi kapalı koydum terlik..hawalar soğuyo çorap olur ayağımızda açık terliknen kıro gibi olurus:)) extra bi kıyafet koydum çıkarken giymek için..giderken o can hawliyle ne giyerim bilmem..
gülicanımm ömer baranmı oğluşun adı...adıyla yaşasın çok güsell opuyorumnanaktan
Hıh işte bende çorap giyerim diye düşünüyorum da. Şimdi açık terlik içine çorap bana da pek iç açıcı gelmedi. Kıyafetimi de ayarlıyım da bari, koymayım çantaya.kırışır şimdiden. Nasıl olsa en kötü bi gece hastanede kalcam çıkarmaya gelirken getirsin kociş. Makyaj malzemelerimi falan da bi çantaya koydum artık onun içinden kullanayım diyorum. Hastaneye giderken atıverrim çantaya. Bugün korse işini de halledeyim diyorum. Onu da koycakmıyız çantaya, yoksa eve gelince mi giycez :uhm:
sırnaşık şey Valla be ööle yapıyodum daha. Hastane çantamı dün akşam yerleştirdim desem mesela. Neyseki amazon yok kızardı valla kaydirigubbakcemile3
Ya bu arada hastaneden açık mı kapalı mı terlik daha iyi olur acaba. Bi de kumaşlı olanlar olmaz demi. Islanır falan nasıl bişiy koysam tam bilemedim yaniii.
Bi de çıkarken giymek için kıyafet demişler. Üzerimizde gittiğimiz kıyafetle çıksak olmuyo mu yaniii, kirlenir mi ki onlar.:uhm:
merhaba kızlar
Canım sorma yaa, benim annem ankarada yaa. Geçen gün hesapladık bütün çocuklarını 38+ larda doğurmuş. Hiç biri tam zamanını beklememiş. Üstelik ananem e öyleymiş. Beni iyice telaşa soktu yanii kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?