ohoooo noluyo size...ay şimdi sizler bundan sonra 2009 eylül anneleri topiğinde takılırsınız??????
ben en iyisi birazdan bi havuza girip yüzeyim.... kız amazon sen 3 gün sonra doğuracan ben haşla yüzeyim de kolay doğurayımın derdindeyim
selam ola arkadaslar ben geldim bugün dok terminimiz vardi oglum 3552gr boyu ortalama 54cm gibi biraz shoke oldumda nasi cikarcam ben bunu yahu??? rahimimde baya yumusama var ve birazda olsa acilmi$ bir parmak kadar dedi doktorum
selam ola arkadaslar ben geldim bugün dok terminimiz vardi oglum 3552gr boyu ortalama 54cm gibi biraz shoke oldumda nasi cikarcam ben bunu yahu??? rahimimde baya yumusama var ve birazda olsa acilmi$ bir parmak kadar dedi doktorum
zuzucum sen de kocam gibi hesap yapanlardansın:))))))))
ohoooo noluyo size...ay şimdi sizler bundan sonra 2009 eylül anneleri topiğinde takılırsınız??????
ben en iyisi birazdan bi havuza girip yüzeyim.... kız amazon sen 3 gün sonra doğuracan ben haşla yüzeyim de kolay doğurayımın derdindeyim
kis amazon ctesi doguruon mu zemuszemus
minigin ne kadar koca kafali cikti yaa.benimkide oyleymiste
günah çıkarmak istiorum..
canım çok fena sigara istio bugün bide kum yemek ne oluyo banaaa kafamçokkarıştı
3 gün değil bikerem 1.5 gün tamam mı :hulya:
sen bu gidişle suda doğum yapabilirsin hehehehehehe...
hee doğuruyom buketçim. kafa çapı 96 mm imiş. sınır 101mm. dedi. miyadını beklersek daha da büyür dedi. çatıya baktı kemikler hala yumuşamamış çok sıkı dedi. o yüzden alacak kuşum cumartesi günü kısmetse..
aybiikkk demir eksikliğinden annem bunnar heppp eywah eywahh
ama minnoş hiç aksatmadan kullanıyorum demir haplarımı of ya off yandaki inşattan eccük kum alsammı bişi olurmu kii:sinifsinif
kızlar canım çok sıkkın ve bu akşam 10 a kadar çalışmak zorundayım uykumda var ne oluyor bana offffff
kızlar canım çok sıkkın ve bu akşam 10 a kadar çalışmak zorundayım uykumda var ne oluyor bana offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?