bugün babamın doğum günü nedense paylaşmak istedim..
bende normal istiyorum zaten canım ama doktor gelmeye niyeti olmazsa napalım mecbur verecez suni sancıyı dedi bide nöbetine dek getirmeye calısıyor dogumuma o girecek insallah...zaten soydu bugün bizi yineklava: kocam da su usak bi dogsun sagsalim daha bu adamı tanımam diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben de hediye alalım dicektim dedim az kalsın yolun ortasında...:mymeka::mymeka:
kısıyorum falan doktora paracı diye ama dogumada o girsin istiyorum dediğine göre hep normal diyor sonuna kadar gidecez diyor bakalım
ayy kıslar atv de bebek var endonezya da dogmus 8 kilo 700 gram :)))) bizde doguruyoz güyaaaa....analar ne tosunlar doguruyor:))))
ama hayatım çocukları bıktırmemek lazım daha çok kuçukler.allah yardımcımız olsun.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yalnız canım senin dr.da çok paragözklava:haksız değil eşinnnyerimseniben
canım gönlüne göre olur inşallah doğumunnnn:Saruboceq:
gördüm dördümmmm resmen tosuncukkkkakannehir
kıslar şimdi size bişey soracam benim gördüğünüz gibi bebişim 37+5 ama ultrasyona göre 10 gün önde gelişimi sürekli öle cıkıyor..yani usg ye göre 39 haftalık falan ..doktorum dediki 10 gün daha bekliyelim yani ayın 5ine kadar daha gelmezse seni hastaneye yatırıp suni sancıyla dogurtacam dedi...normal olacak şimdilik hersey normal dedi..duyduguma göre de suni sancı cok kötüymüş..hadi çekeyim dicem ama ya acılma olmazsa sancı sırasında o kadar seyden sonra sezeryana alırsa....
acaba direk sezeryan mı istesem eğer 10 güne kadar gelmezse????
oyy Allah bağışlasınnn..yine sezeryangüzel bir haberle geldiiimmmmmm kaydirigubbakcemile
burcu87 doğum yapmış bugün kızlar, mesajı aynen yazıyorum:
canım bu sabah birden suyum gelince 16:30 da spinal sezaryenle kızım doğdu. 3 kg.
ikimiz de iyiyiz. kızlara selam.
bebeğimize be annesine sağlık diliyorum, allah bağışlasın kuzucuğumuzu. maşallah
ben tırsmaya başladım elacım herkez sezeryanla doğum yapıo hiç normal doğum yapan yok...:çok üzgünüm:
allahım ne olur bana bebişimi sağlıklı sıhhatli bi şekilde normal doğumla doğurmayı nasip et.:Saruboceq:.tabi isteyen herkezedeee:Saruboceq:
Allah nice yaşlar nasip etsin yawrularıyla torunlarıyla cnmbugün babamın doğum günü nedense paylaşmak istedim..
evet iyki doğmuş benim canım babam
ilk aşkım herdaim dayanağım gözümün nuru kalbimin feri..
rabbim biz nefes aldıkça ona sağlık ve sıhhat versin ki o herdaim başımızda olsun bizi sarsın sarmalasın..
kızlar size haber veriyim dedim çok kalamıycam..yarın sabah ameliyata giriyorum saat 8 de..çook dua edin bana kızım artık duramıycakmış içerde nstdede sancılar yükseldi bayağı...bide artık büyümüyor karnımda geçen haftadan daha bile az çıktı kilosu bi anlam veremedim..artık doğunca anlıycaz kilosunu...
kızlar size haber veriyim dedim çok kalamıycam..yarın sabah ameliyata giriyorum saat 8 de..çook dua edin bana kızım artık duramıycakmış içerde nstdede sancılar yükseldi bayağı...bide artık büyümüyor karnımda geçen haftadan daha bile az çıktı kilosu bi anlam veremedim..artık doğunca anlıycaz kilosunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?