2009 Ekim Anneleri

wroseecim hadi güzel haberlerle gel inşallah...
gösterirse büyük ihtimal öğrenirsin cinsiyetini :))

günaydın kızlar? nasılsınız? ben mıde bulantılarıyla mücadele edıyorum.. bugun hiçbirsey yememe kararı aldım baklaım ne olacak ..
herkes iyimi.?gecmişi okumaya baslayımd edım sayfalar saymakla okumaklar bıtmıyorki

wrose cnm inş. güzel haberlerle dönersin çok sevindim benim eşimde kaç haftadır gelemiyodu cumartesi geldiğinde bayağı büyümüş gördü :)

eşimin izin olayı çok zor oluyoo cnmm yaa ondan diyordum ben sen anca doğuma gelcen herhalde benimle diyee ama izin almışş saolsunn bundan sonra uzun bii süree yalnızz giderimm yinee

midem bulanıyooooooooooo....bütün yediklerimi çıkarttım şimdi...((((((((((

bende sabah aç karna sarı su çıkardım, iğrençti...
zar zor bişiler yedim ((

kızım bende hissedemiyom merak etme, bizim demekki kızımız olcek, onların hissettikleri bebeişlerinin pipileriymiş :))))

zar zor bişiler yedim ((

kızım bende hissedemiyom merak etme, bizim demekki kızımız olcek, onların hissettikleri bebeişlerinin pipileriymiş :))))

allah iyiliğini versin.....:dance::dance:

elalı sendemi cıkarıyorsun? benım gibi varmış halaa.. kızlar ben hissediyorum. pipisimiki:))))))))))))))))

elalı sendemi cıkarıyorsun? benım gibi varmış halaa.. kızlar ben hissediyorum. pipisimiki:))))))))))))))))

yaa sorma nisacım yaaa:çok üzgünüm: bi ara baya yok denecek kadar azalmıştı, ama sabah kalkınca aç karna bulanıyo midem, eşim sabah kavaltıda kokulu bişey yaptıysa helee:bbo: bide demir hapını aç alırken oluyo hep, sanırım vücüdum aç aç öğürmeye bağışıklık kazandı, korkuyom geçmicek diyee:çok üzgünüm:

ben bebeğimi hissetmiyoruuum..öyla pıt mıt yok bende..

bendede 3 defa oldu dahaa bi anlık bi kerelik bişey
ne alakası var nan bende hissetmiom:mymeka:

arada bi pıt oluo ama gazmı bebekmi bilmiomsositososito

gaz dönemi geçti artık bebektir oo cicim
gaz öyle bi pıtla kalmaz pıtır pıtır eder:roflol:
zar zor bişiler yedim ((

pipisimi kız yoksaa anammm velet sapıkmı olcak hareket ettriyo durma pipiyidelikafadulden

arada banada oluyor kasılıyormuş gibi pıt ama ben gaz diyorum...yok elimi koydum pıtladı falan yok bende....

gaz değil artıkk
he bende limi koyunca bi mok hissetmiyorum
hissederim diye uğraşıom olmuyo :teselli:

canım benımde ne büyük korkum gecmemesi? senın göbüşünde yukardamı göbeği yukarda olanlara 9ay bulanırmıs? benim asagıda bırsey yok hep yukarda benımd ekokulara karsı bulnatım oluyor? sabah az su kustum..bende yemıyorum birsey bakalım ne olacak yedıgım cıkıyor yedıgımde toplamda günde yarım tabaka corbadırkafamçokkarıştı

moralimi düzettiniz.... elam handancım bulcuk teşekkürler tatlılarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…