Nolduu kıss naz dertlİ gÖrdÜm senİ :))
wrose cnm inş. güzel haberlerle dönersin çok sevindim benim eşimde kaç haftadır gelemiyodu cumartesi geldiğinde bayağı büyümüş gördü :)
midem bulanıyooooooooooo....bütün yediklerimi çıkarttım şimdi...((((((((((
bende sabah aç karna sarı su çıkardım, iğrençti...
zar zor bişiler yedim((
kızım bende hissedemiyom merak etme, bizim demekki kızımız olcek, onların hissettikleri bebeişlerinin pipileriymiş :))))
ne alakası var nan bende hissetmiom:mymeka:
arada bi pıt oluo ama gazmı bebekmi bilmiomsositososito
allah iyiliğini versin.....:dance::dance:
elalı sendemi cıkarıyorsun? benım gibi varmış halaa.. kızlar ben hissediyorum. pipisimiki:))))))))))))))))
ben bebeğimi hissetmiyoruuum..öyla pıt mıt yok bende..
pipisimi kız yoksaa anammm velet sapıkmı olcak hareket ettriyo durma pipiyidelikafaduldenbende sabah aç karna sarı su çıkardım, iğrençti...
zar zor bişiler yedim((
kızım bende hissedemiyom merak etme, bizim demekki kızımız olcek, onların hissettikleri bebeişlerinin pipileriymiş :))))
arada banada oluyor kasılıyormuş gibi pıt ama ben gaz diyorum...yok elimi koydum pıtladı falan yok bende....
yaa sorma nisacım yaaa:çok üzgünüm: bi ara baya yok denecek kadar azalmıştı, ama sabah kalkınca aç karna bulanıyo midem, eşim sabah kavaltıda kokulu bişey yaptıysa helee:bbo: bide demir hapını aç alırken oluyo hep, sanırım vücüdum aç aç öğürmeye bağışıklık kazandı, korkuyom geçmicek diyee:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?