- 15 Şubat 2009
- 3.940
- 1.889
- 723
kizlar kizlarrrrrrr, hatirliyosaniz bi ara zeldaa bi cihazdan bahsetmisti bebegin kalbini dinlemek icin netten siparis veriyosun diye...Eee bizde kocisle arastirdik ne yaptik ettik oyle bir site bulduk ve siparis ettik ama ben hic inanmiyordum taki bugun kapi caldi ve postaci o cihazi getirmis :) cok heyecanliyim esim gelsin artik isimizi gucumuzu birakip bebegin kalbini aramaya baslariz ama netten arastirdimda kimisi duyamadim diyo kimisi duyuyorum diyo bide ben deneyim bakalim
canım bende o cıhazdan aldım sımdıye kadar duyamadım
bakalım umıd edıyorum ılerde duyarım :çok üzgünüm:
tansiyon aletinin cihazıylada duyabilirsiniz varsa şayet evinizde steteskopmuydu neydi adı
canım saol...:asigimmzu çıkıyordu sürekli ve en küçük şeyde şimdi omuzdaki kasları sıkılaştırıcaklar bişiler yapılacak bidaha çıkmaması için...bu gece hastanedeyizz yanii...düzelsinde yeterkiiii :asigim:[/B
canım inş hemencik iyileşir ameliyattan sonrada allah yardımcınız olsun dualarmız sizinle canım :Saruboceq:
pançita saol canımmmmm:asigim:
pembeinci inşallah cnm..Şeniz15 gün hiç kullanmayacak kolunu sonrada fizik tedavi görecekk...ameliyat bi geçsin sonrası gelir zatenn...:Saruboceq:
:dilcikar: hıhhh kimm +18 konuşuyomuş ben görmedimmkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun lalcımmgünaydın kızlarr.....:asigim:
bugün yine +18 olmuş topiğimizz:roflol::roflol:
kızlar bugün çok yoğunum eşim akşam kolundan ameliyat olacak:çok üzgünüm:
kızlar benim bugün aşırı bulantım ve midemde agrım var daha saçları çıkmaz demi bebişimin 14+4üm
kızlar kac kilo aldınız? böyle bir topik vardı ama...
burcucum bende sağımda hareket hissediyorum....sol tarafımda tık yokk..belkide ayakları sağ tarafdadırrr....bilmiommm ama bi hareketlilik var göbüşümdeee:asigim:
bu arada az önce sapsarı birsey kustum mide asitimi oluyor bu şimdi oy oyyyyyyyyyyyyyyyy offfofffffffffffff yemeyım dedim yıne kustum alıstım artıkım ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?