2009 Ekim Anneleri

canım bende o cıhazdan aldım sımdıye kadar duyamadım bakalım umıd edıyorum ılerde duyarım :çok üzgünüm:

geçimiş olsun lllalll umarım eşinin önemli bir sorunu yoktur Allah şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah

gunaydın kızlaaaaar bende 2kılo almısım hihoyyyt
ama gobıs cıkmadı daha lülülülülülü

geçmiş olsun lallcimm

evet steteskop bende onunla dinliom bazen denk gelio duyuyom kalp atışına denk gelemsemde içerdeki kıpırtılarını duyuyom:))

kızlar ben zayıfladım. 3 kilo falan. aslında 5 kılo zayıfladımda. neyse.. ama göbegğin cıktı be göğüs kalanyerlerı küçük kız cocugundan farksız ..

bu arada az önce sapsarı birsey kustum mide asitimi oluyor bu şimdi oy oyyyyyyyyyyyyyyyy offfofffffffffffff yemeyım dedim yıne kustum alıstım artıkım ne yapayım

kızlar dun sag tarafımda cok kasılmalar hıssettım ufak ufak sankı elektırık carparya onun gıbı bısey acaba buyuyormu melegım ve aynı zamandada soldada agırlık hıssedıyordum dun acaba plesanta olabılırmı sızın her ıkı tarafınızda boyle seyler oluyormu

pançita saol canımmmmm:asigim:
pembeinci inşallah cnm..Şeniz15 gün hiç kullanmayacak kolunu sonrada fizik tedavi görecekk...ameliyat bi geçsin sonrası gelir zatenn...:Saruboceq:

:dilcikar: hıhhh kimm +18 konuşuyomuş ben görmedimmkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr.....:asigim:
bugün yine +18 olmuş topiğimizz:roflol::roflol:
kızlar bugün çok yoğunum eşim akşam kolundan ameliyat olacak:çok üzgünüm:
geçmiş olsun lalcımm

kızlar benim bugün aşırı bulantım ve midemde agrım var daha saçları çıkmaz demi bebişimin 14+4üm

saç daha çıkmaz diye biliyorum ama :uhm:
nette sadece tüyleri oluşuyo diye okumuştum ama oda etki etmez herhalde

kızlar kac kilo aldınız? böyle bir topik vardı ama...

44 düm 45 oldum sonra grip oldum yine 44e döndümm kaydirigubbakcemile3

burcucum bende sağımda hareket hissediyorum....sol tarafımda tık yokk..belkide ayakları sağ tarafdadırrr....bilmiommm ama bi hareketlilik var göbüşümdeee:asigim:

bulcuk saol cnm...burcucum askerdeyken çıkmışşş ozaman tedavi olmuş ama daha sonra bi kaç kez daha çıkmış ve yalama yapmış artık...insan saçını kurularken halay çekerken yüzerken kolu çıkarmı ya aynen öle şuan... kol omuzdan ayrılıyor....acaip bişey...

burcucum bende sağımda hareket hissediyorum....sol tarafımda tık yokk..belkide ayakları sağ tarafdadırrr....bilmiommm ama bi hareketlilik var göbüşümdeee:asigim:

bbugun bısey hıssetmıyorum canım ya acaba dedım bıtarafta bebek dıger tarafta plesentamı var olabılırmıkı acep CADIARZU

bu arada az önce sapsarı birsey kustum mide asitimi oluyor bu şimdi oy oyyyyyyyyyyyyyyyy offfofffffffffffff yemeyım dedim yıne kustum alıstım artıkım ne yapayım

canım al benden de o kadar yesemde yemesemde çıkartıyom sabahları :bbo:

bende aynen öleyim sag tarafımda kıpırdanmalar hissediyıorum bzaen özellikle gürültülü ortamlarda oluo ses çokkken fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…