2009 Ekim Anneleri

inşallah canım, duaları seninle olacaktır buradaki bütün hamilelerin emin ol :CüvCüv:

Hamilelerin duası kabul olur derler..bak burda kaç kişi dua edicez senin için..inşallah Allah ın izniyle sonuçların iyi çıkıcak canım..benim de dualarım seninle..Rabbim kabul etsin..
amin kızlar allah hepinizden razı olsun.

ii sağol allaha şükür bende bunalıma girdim galiba oturup ağlıyom durduk yere devamlı bebiş nasıl

ii sağol allaha şükür bende bunalıma girdim galiba oturup ağlıyom durduk yere devamlı bebiş nasıl

hormonlar tavanda desene D.. ben bir kez ağladım, hem de abuk subuk bir meseleydi.ağlarken de düşünüyorum bir yandan, buna ağlanır mı diye hah hah.. arada celalleniyorum ama..
bebek iyi şukur kuzum. bugun dokuz eylul' e gittim ikili test icin. benim bebek 8 gun ileriye attı teyzesi.. ya da bir ihtimal kadınların yumurtlama gunleri farklılık gosterirmis ya, sanırım benimki biraz once.. herneyse 3 ayrı doktor son bir ayda aynı tarihte ısrarcılar. bugun de doktor bu sekilde takip edeceğimizi soyleyince ( benim de canıma minnet zaten 1 hafta az mı ) degisti ticker. ense pilisi kalınlığı 12 mm. çıktı, boyu da 7,09 cm. 1 hafta sonra test sonuçlarını alacağım. senin bebeğin nasıl bakalım, sen aldın mı ikili test sonuclarını? gobek sovunuzu gordum bu arada super maasallah hepinize:CüvCüv:

sağol valla ben ikili testimi falan yaptırdım canım allaha şükür çok güzek çıktı göbişini sende kysana tatlım neden koymuyrsun yoksa var mıydı du bi tekrar bakim

koymamışsın neden şeker koysana göbişini sende bakalım miniş seni nasıl güzel yapmış :)

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun senin adına sevindim daha erken kavuşacaksın bebişe ne güzel

gizemmmmmmmmm gobek resmini nasil ekliyorduk hayatim sitenin ismini unuttum iyimi :)))))))) zuzu soylemis ve eklemistim buraya ama simdi unuttum yine :)

tesekkür ederim hidden canim ben tekrar ekleyim hazir soyunmusken hehehe sabah bizim sapik kizlar gelir guler biraz saka :))))))))))))

hidden cahmir neden toparlanmıyonmuz ya şöle buluşalım tanışalım neden kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…