kizlar kilo aldiniz mi ?? ben ayni kilodayim gr almadim aslinda hamile kalinca 2 kilo falan kaybettim tekrar eski kiloma dondum ama hic fazlasi yok :) bu gidisle benim bebek afrikadan cikmisa donecek galiba :CüvCüv::lepi:
bidenem ii akşamlar..dikkat et kendinee...hoşcakalll:asigim:kızlar ben çıkıyorum, öpüldünüzzz iyi akşamlar........
cnm merak etme bende sendenim....45le hamiş kaldım hala 45 im....:1rolleyes:allahdan karnım büyüyoda bebeğin büyüdüğünü anlıorumm yoksaa....korkacağım yaniiii:bbo:
canım hoşcakallllllll:asigim:handanımmmm öpüldünnnnŞenizbende kaçıcam birazdan kıslar iyi akşamlar öpüldünüz
45 kilo cok az canim ya sen kilo alamiyorsun galiba normalde , ben iki yil once 46 kiloya kadar dusmustum 2 yil icinde 58 kilo ya ciktim , yani normal kiloma , beni 46 kiloda goren cok kiziyordu o donemler ama elimden birsey gelmiyordu alamiyordum kiloyu yavas yavas aldim zamanla insallah sende gelirsin 55 58 kiloya iyi olur ,
ben ilk hamileliğimdemeraba kızlar ben bebeğimi kaybettim 9 haftada kalp atışları durmuş kürtajla aldılar.daha önceki gebeliklerinde böle bişey yaşayan arkdaşlar ne kadar süre sonra hamile kaldınız tekrar.rabbim inşallah sizin bebeklerinizi sağlıkla kucağınızı almayı nasip eder.
ya nasıl 45 le hamile kalıp hala 45 olabiliyosun. benmi abartıyorum acaba 42 yle hamile kaldım şu anda neredeyse 46 kiloyum ölyle aşırı da yemiyom aslındacnm merak etme bende sendenim....45le hamiş kaldım hala 45 im....:1rolleyes:allahdan karnım büyüyoda bebeğin büyüdüğünü anlıorumm yoksaa....korkacağım yaniiii:bbo:
antikacım sıkma canını korkma benim de ikili teslerimin sonuçları kötü çıktı amniosentez yaptıracam ama çevremdeki ve sitedeki kızlarında dediği gibi olumlu düşünmeye çalışıyorum ve dua ediyorum.. inşallah hepimizin ve senin de bebişin sağlıklı olur...allah bebişlerimizi sağlıkla bizlere bağışlasın... sonuçları bizimle paylaş ama olurmu???selam hanımlar bi süredir yoktum netimde problem olduğu için.
bu günde bi tuhafım sanırım endişeden böle oldum yarın gen taraması için doktora gidicez.yüreğim yerinden çıkcak gibi çok korkuyorum.hem eşimin hem benim ailemde büyük rahatsızlıklar var genetik olan bu yüzden doktorumuz garantiye almak istedi bizede makul geldi.ama durmadan sorular aklımı kurcalayıp duruyo ya bi sorun çıkarsa diye naparım naparız bilmiyorum.nolur bizim için dua edin bebişim sağlıklı olsun((
antikacım sıkma canını korkma benim de ikili teslerimin sonuçları kötü çıktı amniosentez yaptıracam ama çevremdeki ve sitedeki kızlarında dediği gibi olumlu düşünmeye çalışıyorum ve dua ediyorum.. inşallah hepimizin ve senin de bebişin sağlıklı olur...allah bebişlerimizi sağlıkla bizlere bağışlasın... sonuçları bizimle paylaş ama olurmu???
merhaba cashmir öncelikle ilgin için teşekkürler...bahair merhaba.. ben de bugun ikili testimi yaptırdım. hatta az once eşimle konuşuyorduk. bir aileden bahsetmişler bugun. ikili test, uclu test, amniyosentez hep riskli sonuç vermiş. ama onlar herşeye rağmen demişler ve çok sağlıklıymış çocukları.. umarım sen güzel habeler alırsın amniyosentez sonucunda ama gerçekten yüreğini ferah tutmaya çalış.. herşeyin hayırlısı canım..
merhaba cashmir öncelikle ilgin için teşekkürler...
İçimi ferah tutmaya çalışıyorum, aslında konuyu bu topikte tekrar tekrar konuşup diğer annelrin de canını sıkmak istemiyorum ama benim de testin sonucunu öğrendikten sonra çevremden -yanlış sonuçlarla iligili- duyduğum çok hikaye var ama takdir allahın tabiyki... şimdilik dua ve umut etmekten başka bişey gelmiyo elimden. allahım tüm bebişlerimizi sağlıklı ve hayırlı evlat olarak kucağımıza almayı nasip etsin hepimize:)))))umutluuuuuu
amin canım, allah hiçbirimizi üzmesin :Saruboceq: amniyosentez ne zaman? umarım haber alırız, aslında umarım iyi haberler alırız :1hug:
mayısın ilk haftası ama sonucunu almam mayısın sonunu bulur.. sonuçlar 3 hafta sürüyo... sonuçları aldığımda burda paylaşırım umarım iyi sonuçlar alırım da sizlere iyi haberler veririm
mayısın ilk haftası ama sonucunu almam mayısın sonunu bulur.. sonuçlar 3 hafta sürüyo... sonuçları aldığımda burda paylaşırım umarım iyi sonuçlar alırım da sizlere iyi haberler veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?