efet muhtemel dogum 20 eylül 18ekim arası zaten :))
agustosta herşey hazır olmalı çok hiycenlıııııııııııııııııı
göbişlerinizi yesinler sizin 2009 en güsel anneleria.s.
ayy evet handan seninle ben topun ucundayız, bayramda bile doğurabiliriz walla:sm_confused:
aynen öle ilkayım bide günahımı almazmı, o işi yapamamışlarda nazarım değmiş diyee:dilcikar:
nurefsan yeni girdik siteye binlerce sayfa var okadar sayfayı okuyupta acaba nasıl yapılıyormuş diye bakamadık herhalde neyse önemi yok sen sıkma canını ben yazılmasamda olur.
esas ben topun ucundayııııım.....dr.tatile giderse ne olacak...amanııııııın.....bayram ne zaman kızlar..
heheh benden önce nazyaz açsın banane o benden 3 gün büyükdelikafadulden
kıs ela arkadamdan dedikodumubyapıon görmüom sanmaşakkıdı kıssss bayramda dogursak ne heyecanlı olur demiiiiiiiiiiiii abbowwwwwwwwww
heheh benden önce nazyaz açsın banane o benden 3 gün büyükdelikafadulden
kıs ela arkadamdan dedikodumubyapıon görmüom sanmaşakkıdı kıssss bayramda dogursak ne heyecanlı olur demiiiiiiiiiiiii abbowwwwwwwwww
esas ben topun ucundayııııım.....dr.tatile giderse ne olacak...amanııııııın.....bayram ne zaman kızlar..
hehehehe kiz onlar becerememis senin uzerine atmislar nazar degdin diye beceriksizler deseydin ya hehehe:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?