2009 Ekim Anneleri

efet muhtemel dogum 20 eylül 18ekim arası zaten :))

agustosta herşey hazır olmalı çok hiycenlıııııııııııııııııı

ayy evet handan seninle ben topun ucundayız, bayramda bile doğurabiliriz walla:sm_confused:

efet muhtemel dogum 20 eylül 18ekim arası zaten :))

agustosta herşey hazır olmalı çok hiycenlıııııııııııııııııı

:))))))))) evet sen biraz ondesin gerci bu hepimiz icin gecerli son aylarda ne olacagi belli olmaz aaaaaaaaaaa handan ilk bacaklari sen acacaksin desene hehehehe ALLAH kolaylik versin biz arkandayiz tatlim :sm_cool::roflol:

yok ilkayım ilk bacakları nazyazcım açacak :))))))))))))

nurefsan yeni girdik siteye binlerce sayfa var okadar sayfayı okuyupta acaba nasıl yapılıyormuş diye bakamadık herhalde neyse önemi yok sen sıkma canını ben yazılmasamda olur.

alınganlık yapmayalım lütfen arkadaşımm :1hug:
nurefsan da iyi niyetli olarak listemizi yapıyorr cnmm

heheh benden önce nazyaz açsın banane o benden 3 gün büyükdelikafadulden

kıs ela arkadamdan dedikodumubyapıon görmüom sanmaşakkıdı kıssss bayramda dogursak ne heyecanlı olur demiiiiiiiiiiiii abbowwwwwwwwww

tamam yaaa amaaaan ilk ben açarıııım napıyım.....sonra anlatmak için para alırım ona göre:)))))))))))))))))))))))))))))))))delikafadulden

nann yemişim heyecanınıyasakkelime doktorlar tatile giderse p.ku yeriz:roflol:

esas ben topun ucundayııııım.....dr.tatile giderse ne olacak...amanııııııın.....bayram ne zaman kızlar..

cnm dönüp dolaşıp yine bayram konusuna geldik.....:1rolleyes:
Ramazan Bayramı
19 Eylül 2009 Cumartesi Arife günü

20-21-22 Eylül 2009 (1.2.3. gün) Pazar, Pazartesi, Salı

benim ilk sezeryan oldu bundada sezeryan olacak 5 ekimde kucağıma alırım inşş bebeişimi :1rolleyes: 29 eylül olursa eşimin doğum gününde gelecek hayılrısı inşş sağlıkla gelsinler sırayla gesinlerrr

aslında çokda kötü olmaz bayramdan 3 gün önce doğursak....kocişlerde daha uzun yanımızda olur.....

esas ben topun ucundayııııım.....dr.tatile giderse ne olacak...amanııııııın.....bayram ne zaman kızlar..

evet kıss sen dire ucundasın hemidee:roflol:
bayram 20 eylülde şekerimkaydirigubbakcemile5

hehehehe kiz onlar becerememis senin uzerine atmislar nazar degdin diye beceriksizler deseydin ya hehehe:roflol:

beceriksizler işte, çamur at izi kalsın misalikaydirigubbakcemile3

kizlar kilo aldiniz mi ?? ben ayni kilodayim gr almadim aslinda hamile kalinca 2 kilo falan kaybettim tekrar eski kiloma dondum ama hic fazlasi yok :) bu gidisle benim bebek afrikadan cikmisa donecek galiba :CüvCüv::lepi:

karnim cikti belli ediyor kendinide arkadan bakinca hic hamile oldugum belli degilmis :)) ne yanlarda ne basenlerde eski gibiyim fazlasi yok aaa sendemi hamilesin aa hic biryerinde bisi yok diye doberman istiyorlar sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…