2009 Ekim Anneleri

gizem sen bakma gobege canim henuz bir gr kilo alamadim benim ankarada kuzenim var 5 aylik hamile 8 kilo almis masallah :)))))))) gerci 8 kilo 5 aylik icin cok fazla ama ben daha hic alamadim ayni yerimde sayiyorum zaten diyorum karnimdaki afrikaliya benzeyecek diye :)))

merak etme canım ilk aylar az kilo alanlar sonraları yetişiyolar :)

ben kaçtımyerimseniben kızlar çok kötü uyku bastırdı :))
size ve bebişlerinize tatlı rüyalar

hidden ii geceler canım

valla ilkaycım bende de göbek bir haftada çıktı görmüşündür tatlım ama olsun göbişlide güzeliz :))

pardon kızlar ben oldukça uzun bir telefon görüşmesine takıldım da D.. benim göbeğim geçen hafta çıkmaya başladı, makinamı bir arkadaşıma verdim haftaya gelir, koyarım ben de resmimi..

bu arada buluşma işi bana da uyar kızlar sadece onumuzdeki hafta misafirim olacak ama ondan sonra her daim müsaitim, haa bir de çarşambaları kursum var. çıkmışsınız sizler de, gorusuruz hepinize tatlı ruyalar.. :1closedeyes:

günaydın göbüşlü anneler hersabah işe gelmek bayıyor beni aylar çabuk geçsede bir doğum iznine ayrılsam ah ahhh

ah ah buket olmazmı bi sağ bi sol her yandan ağrı oluyo kasıklarımda
doktora göre çok normal bişeyy

gunaydın kıslarrr
yaf kasık agrısı ceken var mı? sag kasıgım kotu agrıo fisfisfis

buketciğim benim daha başlamadı ama doktorum uyardı 14 haftadan sonra kasık ağrısı batmalar yaşayabilirsin dedi rahim genişlediği için oluyor birde sağ kasık ağrısına erkek derler sen öğrendin mi cinsiyetini?

insallah kızlar yaa.korktum birden.sabahta kasık agrısıyla uyandım benneyaptımki
sanki biseyler batıo gibi halada var offffffff

canım kızım oluyo benim.hemde %100 mus :ecrin_bebek:

gunaydın kıslarrr
yaf kasık agrısı ceken var mı? sag kasıgım kotu agrıo fisfisfis

günaydn buket benmde sol ağrırdı genelde erkek yada kızla alakası yok onun.bebk yukarı geçecek rahmn genişlio bi sürü nedeni var:)
sen kaç haftalıksın son sat günün hangi gündü bz senle beraberz sanırımCADIARZUkaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar, nasıl keyiflera.s.
ben akşam hıçkıra hıçkıra o kadar ağladımki:çok üzgünüm:
dün tv de babam ve oğlum vardı, ben onu sinemada seyretmiştim ağlamıştım ozamanda, ama dün gene seyrettiğimde evde sonlara doğru Allahım nasıl ağlamak geldi, hıçkıra hıçkıra, benim hormonlarıma bişey olmuş:çok üzgünüm:
sırt üstü yatarak izliyodum filmi, şimdide o kadar ağlamaya bebeğime bişey olmuşmudur diye düşünmeden edemiyorum, her gece uyanırdım sabaha karşı dün gece uyanmadım acaba diyorum:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…