2009 Ekim Anneleri

pempe yaprak dökümünde ağlamıyom ben, onu izliyom :))

günaaaaydıııııın....yaaaa ben bebeğimi çok merak ediyorum.....bebeğe birşey olsa hissedermiyim acaba.....dün bir arkadaş 2 hafta hissetmemiş ya içim sıkıldııııı

ben de aynı şeyi düşünüyodum dün naz..bişe olsa nerden anlıcaz..doktora ilk gittiğimde sorcam ama daha çook war gitmeme..

zuzucum geçmiş olsun canım korkma gerilmişsin kasılmışsın canım ondan olmuştur iice bi dinlen gevşe bugun tatlım , işte insanın elinde degilki biden sinirler gevşio geçicek inş:)

Zuzuum canım kıyamam sana :1hug: dinlenince geçer inş. canım

AYY KISLAR BAŞLADINIZ GENE BÖLE ŞELER DÜŞÜNMEYEklava: BıRı GELıP BıŞı DEMEYEGÖRSÜN HEMEN PıMPıRıK AZ KALDI ŞU BEBıŞLER Bı TEKMELRE BAŞLASADA ZIPLATSALAR RAHATLICAZ AZ DAHA SABIR:1hug:

ben de aynı şeyi düşünüyodum dün naz..bişe olsa nerden anlıcaz..doktora ilk gittiğimde sorcam ama daha çook war gitmeme..

offf zuzzuum yaaaa..wallahi içim sıkılıyor......annemi şimdi daha iyi anlıyorum....nasıl bir endişe bu

zuzucum geçmiş olsun canım korkma gerilmişsin kasılmışsın canım ondan olmuştur iice bi dinlen gevşe bugun tatlım , işte insanın elinde degilki biden sinirler gevşio geçicek inş:)

Zuzuum canım kıyamam sana :1hug: dinlenince geçer inş. canım

saolun cannarım..hala ağrıyo ama olur okadar demi..bi gecede geçmez..

yokk nann dün akşamki zırlamamı görseydin gitme derdin, eşimde ben ağladım diye ağlamış :)))
amaa nasıı bi görsen içimi çeke çeke , o çocuk anlattıkça ben kahroldum:çok üzgünüm:

günaaaaydıııııın....yaaaa ben bebeğimi çok merak ediyorum.....bebeğe birşey olsa hissedermiyim acaba.....dün bir arkadaş 2 hafta hissetmemiş ya içim sıkıldııııı

sorma nazcım yaa benimde psikolojimi çok etkiledi, gecede uyanırdım kasıl ağrısına dün uyanmadım bende tırsıyom:çok üzgünüm:

oyyy zuzum benim kıyamam sana sende korkmuşun epey, benimde bazen hemencik aklıma kötü şeyler geliyo, içimizi ferah tutmamız lazım...
Artık hepimiz çok çabuk yoruluyoruz, dün bizde iş çıkışı eşimle yemeğe gittik, sonrasında ikea ya gittik 1,5-2 saat gezmee öldüm yorgunluktan:çok üzgünüm:
batmalar arada oluyo yorulduğun için bebende yorulmuştur, bugün dinlen bişey olmaz Allahın izniyleyerimseniben

kızlar en iyisi güneşi görmek için camdan dışarı bakalım...yoksam bu duygusallıkla psikolojimiz bozulacak..)))))))))))

:roflol: delüü doğru diyonyerimseniben

Öncelikle herkese günaydınnnnnnnnnnn:teytey:

gunaydın kıslarrr
yaf kasık agrısı ceken var mı? sag kasıgım kotu agrıo fisfisfis

Buketcim benim de dün çok ağrıdı kasıklarım hatta dün mail attım doktoruma da bol bol su içmemi istirahat etmemi söylemiş, çok anormal şeyler değil sanırım ama israr yolu enfeksiyonu gibi ne bileyim idrara çıkarken yanma gibi şeyler yaşıyorsan bir görün istersen Şeniz

Oyy oyy kurban olurum güzelim sen ağlamaktan yorulmuşsundur da uyanamamışsındır merak etme bebişin taş gibidir :ecrin_bebek:

Güneşi gördüme gittim ben hatta eşim bir ara çıkalım istersen dedi ama sonuna kadar izledim ben de çok ağladım ama güzel filmmiş ya elalım zaten benim film falan izlememe de gerek yok o kadar saçma şeylere ağlar oldumki eşimle azcık tartışsak azıcık ses tonu değişse gözlerim doluyor kendi kendime ben seni tanımıyorum diyorum bazen :1no2:

Gelelim haberlerimizeeeee :teytey: cumartesi günü doktora gittik teyzeleri, doktor amcamız %70 erkek dedi cinsiyet için, ben çok şaşırdım gerçi ama aman allahım her doktora gidişimde şaşırıyorum o kadar büyümüşki oğluşum parmağını emiyordu sonra hıçkırmaya başladı gülmekten öldüm 15 cm'lik can nasıl sarsılıyor görseydiniz harikaydı ya 2 haftaya kadar kesinleşecek cinsiyet kaydirigubbakcemile2

nannn fatoş zillisi dilinimi yuttun yazsanaa bişilerr :)))

Bende Öle agladım bende kaÇ peÇete bıtırdım hıÇkıra hıÇkıra sonra eŞıme dedım benı vıdeoya Çek belkı dogumda felan ÖlÜrsem bebegım annesını ızlesın bol bol eŞım bır bakıŞ fırlattı:)))

ama gÜneŞı gÖrdÜm Çok gÜsel kızlar yaaa ızleyın bence kaÇırmayın Çok Şey varr hayata daır

zuzucum bişey olmamıştır merak etme ..bende stresli olunca sancı giriyo karnıma gerilmeye gelmiyoruz...

mersü cücümmmm
offf zuzzuum yaaaa..wallahi içim sıkılıyor......annemi şimdi daha iyi anlıyorum....nasıl bir endişe bu

ewet nazım..düşünmemek lazım panic olmamak için ama işte acaba diyorum..neyse kötü şeyler düşünmek yok zati ağrım war:))

geçengün annemi aradım sabah yürüyüşe çıkmadan..açmadı..dedim dışarda heralde o da..soora çıktım bi saat yürüdüm..müzik dinliyorum biyandan teller çantada duymamışım tabi..annem ewi arıyo yokk..telleri arıyo yokk..kocimi arıyoo açmıo..nası panic olmuşş..ağrım sancım kanamam filan oldu hastanedeyis diye..nası korkmuş kuzum yaa..anne işte..hiç bitmez derdi:))

zaten psikolojim bozuk birde böyle haberler beni perişan ediyor....oda paylaşarak acılarını azaltmaya çalışıyor ama bizde perişan olduk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…