Günaydın kıslarrrrrrr
ela ben gittim güneşi gördüme süper bi film mutlaka izlemeniz lazım çok agladım ama itiraf edim:)) dün akşamda çok agladım bu babam ve oglumu en az 6-7 kez izledim hep aglıom yaaa
günaaaaydıııııın....yaaaa ben bebeğimi çok merak ediyorum.....bebeğe birşey olsa hissedermiyim acaba.....dün bir arkadaş 2 hafta hissetmemiş ya içim sıkıldııııı
günaydın cannarım..nabersinis sulugözler lülülülülülü ben izlemedim dün akşam..önceden sinemada izlemiştim yetmişti bidaa gerenk yok zırlamaya diyekaydirigubbakcemile2 dün çokk keyifsizdim ağlamaklıydım bütün gün..kendimi accık ew işine werdim kafam dağılsın diye..akşam üzeri bisürü ütü yaptım,çokyoruldum tam uzandım kocim aradı buluşcaktık unutmuşum hazırlandım çıktım hemen..we tam 45 dk bekletti uyuz beni...tam işten çıkarken bişi çıkmış arıyamamış..sonra aradığında da ben metrodaymışım çekmemiş..ha geldi ha gelicek diye ayakta safsalak beklerken tam 45 dk geçti..teli de toplantıdan çıkıp geldii için sessizde kalmışmı..arıyorum açan yok..aklıma türlü şey gelio kaza mı yaptı filan diyorum..sonra geldi o..ama benim nası yorgun olduumu bi düşünün..sol kasığıma öyle bi kramp girdiki bacağıma wuruyo topallamaya başladım..o gelince sinirlerim boşaldı heralde bi ağlaa bi ağlaa..susamadım hiç..çok ağladım..yemek yedik ewe döndük bütün gece ağrım oldu bacağımda we kasığımda..sabahta yataktan kalkarken karnıma batma oluyodu korktum..yoktur demi bişe..dinlenincek geçer demii..yürüyüşe de çıkmadım bugün ewde uzanıym die...ayhh çok mu uzun annattımm...
ben de aynı şeyi düşünüyodum dün naz..bişe olsa nerden anlıcaz..doktora ilk gittiğimde sorcam ama daha çook war gitmeme..
zuzucum geçmiş olsun canım korkma gerilmişsin kasılmışsın canım ondan olmuştur iice bi dinlen gevşe bugun tatlım , işte insanın elinde degilki biden sinirler gevşio geçicek inş:)
Zuzuum canım kıyamam sana :1hug: dinlenince geçer inş. canım
Günaydın kıslarrrrrrr
ela ben gittim güneşi gördüme süper bi film mutlaka izlemeniz lazım çok agladım ama itiraf edim:)) dün akşamda çok agladım bu babam ve oglumu en az 6-7 kez izledim hep aglıom yaaa
günaaaaydıııııın....yaaaa ben bebeğimi çok merak ediyorum.....bebeğe birşey olsa hissedermiyim acaba.....dün bir arkadaş 2 hafta hissetmemiş ya içim sıkıldııııı
günaydın cannarım..nabersinis sulugözler lülülülülülü ben izlemedim dün akşam..önceden sinemada izlemiştim yetmişti bidaa gerenk yok zırlamaya diyekaydirigubbakcemile2 dün çokk keyifsizdim ağlamaklıydım bütün gün..kendimi accık ew işine werdim kafam dağılsın diye..akşam üzeri bisürü ütü yaptım,çokyoruldum tam uzandım kocim aradı buluşcaktık unutmuşum hazırlandım çıktım hemen..we tam 45 dk bekletti uyuz beni...tam işten çıkarken bişi çıkmış arıyamamış..sonra aradığında da ben metrodaymışım çekmemiş..ha geldi ha gelicek diye ayakta safsalak beklerken tam 45 dk geçti..teli de toplantıdan çıkıp geldii için sessizde kalmışmı..arıyorum açan yok..aklıma türlü şey gelio kaza mı yaptı filan diyorum..sonra geldi o..ama benim nası yorgun olduumu bi düşünün..sol kasığıma öyle bi kramp girdiki bacağıma wuruyo topallamaya başladım..o gelince sinirlerim boşaldı heralde bi ağlaa bi ağlaa..susamadım hiç..çok ağladım..yemek yedik ewe döndük bütün gece ağrım oldu bacağımda we kasığımda..sabahta yataktan kalkarken karnıma batma oluyodu korktum..yoktur demi bişe..dinlenincek geçer demii..yürüyüşe de çıkmadım bugün ewde uzanıym die...ayhh çok mu uzun annattımm...
kızlar en iyisi güneşi görmek için camdan dışarı bakalım...yoksam bu duygusallıkla psikolojimiz bozulacak..)))))))))))
gunaydın kıslarrr
yaf kasık agrısı ceken var mı? sag kasıgım kotu agrıo fisfisfis
Günaydın kızlar, nasıl keyiflera.s.
ben akşam hıçkıra hıçkıra o kadar ağladımki:çok üzgünüm:
dün tv de babam ve oğlum vardı, ben onu sinemada seyretmiştim ağlamıştım ozamanda, ama dün gene seyrettiğimde evde sonlara doğru Allahım nasıl ağlamak geldi, hıçkıra hıçkıra, benim hormonlarıma bişey olmuş:çok üzgünüm:
sırt üstü yatarak izliyodum filmi, şimdide o kadar ağlamaya bebeğime bişey olmuşmudur diye düşünmeden edemiyorum, her gece uyanırdım sabaha karşı dün gece uyanmadım acaba diyorum:çok üzgünüm:
doğru sölüyosunuz kızlar öle filmleri izlememek lazım, bulcukcum iyiki sonuna doğru izlememişin asıl sahneler ordaydı :)))
güneşi gördüme gitmek istiyodum, giden arkadaşlar ağlamışlar ondada kesinlikle gitme dediler, gitmicem bende :))
nannn fatoş zillisi dilinimi yuttun yazsanaa bişilerr :)))
zuzucum bişey olmamıştır merak etme ..bende stresli olunca sancı giriyo karnıma gerilmeye gelmiyoruz...
offf zuzzuum yaaaa..wallahi içim sıkılıyor......annemi şimdi daha iyi anlıyorum....nasıl bir endişe bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?