KIS FATOŞ DELİSİ NERDESİN KAÇ GÜNDÜR ANLATSANA KISIMMMMM DOKTORA FELAN GİTMİŞİN GALİBA NEDENNNNNNNNN NELER OLDUUUUUUUUU ALOOOOOOO GELMİM ORAYAklava:
beni gören yokmu yaa günaydin didiiim alouuu
oyyy zuzum benim kıyamam sana sende korkmuşun epey, benimde bazen hemencik aklıma kötü şeyler geliyo, içimizi ferah tutmamız lazım...
Artık hepimiz çok çabuk yoruluyoruz, dün bizde iş çıkışı eşimle yemeğe gittik, sonrasında ikea ya gittik 1,5-2 saat gezmee öldüm yorgunluktan:çok üzgünüm:
batmalar arada oluyo yorulduğun için bebende yorulmuştur, bugün dinlen bişey olmaz Allahın izniyleyerimseniben
:
neyse inşallah iyidir bebişler........zuzuu kayınvalidem acityden bebeğe chicconun bodylerini almış yarı fiyatına bir bak istersen...
zuzum naber nasilsin ne var ne yok
iyiyim cnm saooll..sen nasısınnn...
iyyim canimmm ne olsun bol bol sustunmuu haftasonu ve dün :jeyyar::jeyyar:
Gelelim haberlerimizeeeee :teytey: cumartesi günü doktora gittik teyzeleri, doktor amcamız %70 erkek dedi cinsiyet için, ben çok şaşırdım gerçi ama aman allahım her doktora gidişimde şaşırıyorum o kadar büyümüşki oğluşum parmağını emiyordu sonra hıçkırmaya başladı gülmekten öldüm 15 cm'lik can nasıl sarsılıyor görseydiniz harikaydı ya 2 haftaya kadar kesinleşecek cinsiyet kaydirigubbakcemile2
Öncelikle herkese günaydınnnnnnnnnnn:teytey:
Buketcim benim de dün çok ağrıdı kasıklarım hatta dün mail attım doktoruma da bol bol su içmemi istirahat etmemi söylemiş, çok anormal şeyler değil sanırım ama israr yolu enfeksiyonu gibi ne bileyim idrara çıkarken yanma gibi şeyler yaşıyorsan bir görün istersen Şeniz
Oyy oyy kurban olurum güzelim sen ağlamaktan yorulmuşsundur da uyanamamışsındır merak etme bebişin taş gibidir :ecrin_bebek:
Güneşi gördüme gittim ben hatta eşim bir ara çıkalım istersen dedi ama sonuna kadar izledim ben de çok ağladım ama güzel filmmiş ya elalım zaten benim film falan izlememe de gerek yok o kadar saçma şeylere ağlar oldumki eşimle azcık tartışsak azıcık ses tonu değişse gözlerim doluyor kendi kendime ben seni tanımıyorum diyorum bazen :1no2:
Gelelim haberlerimizeeeee :teytey: cumartesi günü doktora gittik teyzeleri, doktor amcamız %70 erkek dedi cinsiyet için, ben çok şaşırdım gerçi ama aman allahım her doktora gidişimde şaşırıyorum o kadar büyümüşki oğluşum parmağını emiyordu sonra hıçkırmaya başladı gülmekten öldüm 15 cm'lik can nasıl sarsılıyor görseydiniz harikaydı ya 2 haftaya kadar kesinleşecek cinsiyet kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?