2009 Ekim Anneleri

KIS FATOŞ DELıSı NERDESıN KAÇ GÜNDÜR ANLATSANA KISIMMMMM DOKTORA FELAN GıTMıŞıN GALıBA NEDENNNNNNNNN NELER OLDUUUUUUUUU ALOOOOOOO GELMıM ORAYAklava:

neyse inşallah iyidir bebişler........zuzuu kayınvalidem acityden bebeğe chicconun bodylerini almış yarı fiyatına bir bak istersen...

Şeniz

neyse inşallah iyidir bebişler........zuzuu kayınvalidem acityden bebeğe chicconun bodylerini almış yarı fiyatına bir bak istersen...

aa saol hayatım ya bi bakiimm..gitsek dioduk zaten i olur..mersi cicimmm

kızlar show tv de bebek beşiği ve yatağı seçmenin püf noktalarını anlatacaklarmış....

JASMİNELLAM tebrikler canım demek paşa geliyo...ya benim kızımmı olacak oğlummu olacak offf ya hangi drun dediği doğru acaba...neyse 2 hafta sonra anlarız herhalde..

Canım hadi hayırlısı oğluşun oluyor demek Şeniz

günaydın jasmincimŞeniz
ayy sorma bende herşeye ağlar oldum, zaten duygusaldım hepten beter oldum, izlemicem daha öle filmler:çok üzgünüm:

gözün aydın cnm okadar sevindimki maşallah oğluşuna ayy %70se kesindir ozaman:roflol:
benimde 1 haftam kaldı, günler geçmiyoooo:çok üzgünüm: bende özledim yavrumu:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…