2009 Ekim Anneleri

amazoncum dünden beri bende çok etkilendim, kötü niyetli yazmamıştır oda eminim...

artık göbüşümü saklayamıyorum kızlar, tam dik de oturamıyorum, oturunca bebiş rahatsız oluyo snaırsam ağrı yapıyo.üşenmesem de göbüşümün resmini çeksem koysam öff iyice tembel oldum. şimdiden böyle ağrılar sızılar başladık biz o temmuz ağustos sıcaklarında ne mok yicez çok merak ediyorum. sıcaktan gezemicez de muhtemelen ehehehehehehe hay allam yaa.

sol kalçam benim de ağrıyo kızlar, kasıktan kalcaya kadar böyle batma var 2 gündür. aynı dertten muzdaribiz yani korkmayalım .

kıslar bişi dicem sizde ölemisiniz ben çok su içiyorum yani günde rahat 15 bardak sonra kanım şişio kocaman oluo sıgışamıom nefes alamıom böle çatlıcak gibi oluom sizde ölemisiniz ama susuom ya napım off

kızlar slm...herkez iyidir inşlahhh.....yerimseniben...
bugün acaip yoğunum ve çokda yoruldummm((

handan su içmen çok faydalı ne güzel. ben toplamda 10 bardak içiyorum ama gece uyanınca daha çok susamış oluyorum dr lar özellikle su içmemizi istiyo kesenin su oranı düşmesin bebiş rahat gelişsin diye.

nefar kısım ne kırmısı yapıon alla alla derdimi anlatıom şurda o kadar su içiom ama çişimi wc yapıom çok şükür:jeyyar:

ben de öyleyim handancım su aygırı gibyim içim yanıyo böyle susuzluktan. ama normalmiş çünkü vücudumuzdaki kan oranı bu haftalardan itibaren artmaya başlıyormuş ve son haftalara kadar iki katından fazlasına çıkacakmış. bu yüzden de vücut susuyo normal olarak. bol bol içmemiz lazım zaten kan olsun , çok sağlıklı su içmek lazım. baş ağrısı da yapar zaten susuzluk. bi de ben böyle derin derin nefes almak istiyorum hep aldıgım nefes yetmiyo. ama bu da normalmiş, bebişe de oksijen gittiği için aldıgımız nefes yetmeyebilirmiş zaman zaman.

o kadar su içmeye daha çok tuvalete gitmem laızm ama vücut emiyo demekki suyu yarıyo yani. bebişler ne var ne yok götürüyolar maşallah.

SELAM kızlar ben geldimm biraz daha iyi oldumm...
doktor bende enfeksiyon olduğu için bol su içi diyooo bende 2 litre su içiyorum ama çok tuvalete çıkıyorum bu seferdeee

haklısınız kıslar ama çok şişiom bildiginiz gibi degil fatıma sende 10 bardak içiomuşun sen şişmionmu ?

Korkma canım bizde şişiyoruz o kadar su içmeye bende 3 litre su içiyorum malum sonrada zor oturuyorum patlayacak gibi hissediyorum ama içmeyince resmen ağzım kuruyor. geçi bundan sonra su içsekte içmeseke şişeceğiz :CüvCüv:

ayy şişcez demi kıs pempeee aabboowww ben böle vucutun su toplamaısndan çok korkuom böle fos şişiolar ya heryerleri en büyük korkum o ya inş sadece göbekimiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…