bilgiler için. sağol cnm. bu arada siz kalsiyum ilacı içiyomusunuz doktorum bana yazdı aldım ama başlamadım yaaa aksattım iyiceee :1no2:
valla çok kötü ayran dene.ya bende çok korkuyorum çocuk susuz kalacak diye ama suyu ağzıma aldığım zaman kusasım geliyo 1 aydır çorba içemiyorum sıvı tüketimim yok yani sizde böle oluyormusunuz ?faydalı içmem lazım ama içtiğim an yediklerimde geliyo KANA KANA SU İÇMEYİ ÖSLEDİM
ben bi pazar yapiim kızlar gelirim öpüldünüzz.
nan handan yine kötü seyler yazdim sana
ben bi pazar yapiim kızlar gelirim öpüldünüzz.
amma ağzı bozuk kızsın..mümkünse görüşmiyelim artık..kıza ne biçim şeyler söylüyosun
amma ağzı bozuk kızsın..mümkünse görüşmiyelim artık..kıza ne biçim şeyler söylüyosun
canım su içmen tabiki öenmli ama idarr rengin açık sarıysa vucudun yeteri kadar su oranı var demktr.merhaba arkadaşlar ne güzel hepiniz su tüketiyosunuz ben günde 2 bardak ancak içiyorumçok fazla yemekte yiyemiyorum hala sudan midem bulanıyor.
kızlarr haftaya izmirli hamişşler buluşuomuş..yawaş yawaş tanışma buluşmaları yapsakmı nee
yok canım ben böyle bişey yaşamadım, bulantım da olmadı zaten. ama geçici bir dönemdir umarım az kalmıştır. kaç haftalık hamişsin bi de? kraker tarzı şeyler tüketmek bastırır o tarz kuru şeyler yedikten sonra içsen belki çıkarmazsın. allah şifa versin tatlım çok zor şu bulantı olayı.
noktasından virgülüne kadar katılıyom zuzumm, görüşmiyek bidaaa bu terbüyesüzleekaydirigubbakcemile3
kislar bu abaza ela ile hayin zuzunun oyununa geldim inanmayin
((
kıslar bende size ayıp şeyler yazdım biraz beceriksizim ben bakın bi
ben sordum o kalsiyum ilacını doktoruma, doğal yolla alsan daha iyi olur , doğal besinlerden tüketmeye çalış dedi vermedi. demire başlıcaz sadece.
canım su içmen tabiki öenmli ama idarr rengin açık sarıysa vucudun yeteri kadar su oranı var demktr.
bencede bencede tanışalım:=):CüvCüv::ecrin_bebek:
kıslar bakın ben oğluşuma mev lüdde bunu giydrcem nasıl güsel dimi??ßeßi$lere $iRiN mi $irin mevlut kıyafetleRi - Meleklermekani.Com
ßeßi$lere $iRiN mi $irin mevlut kıyafetleRi - Meleklermekani.Com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?