2009 Ekim Anneleri

valla çok kötü ayran dene.

amma ağzı bozuk kızsın..mümkünse görüşmiyelim artık..kıza ne biçim şeyler söylüyosun

noktasından virgülüne kadar katılıyom zuzumm, görüşmiyek bidaaa bu terbüyesüzleekaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar ne güzel hepiniz su tüketiyosunuz ben günde 2 bardak ancak içiyorum çok fazla yemekte yiyemiyorum hala sudan midem bulanıyor.
canım su içmen tabiki öenmli ama idarr rengin açık sarıysa vucudun yeteri kadar su oranı var demktr.
kızlarr haftaya izmirli hamişşler buluşuomuş..yawaş yawaş tanışma buluşmaları yapsakmı nee

bencede bencede tanışalım:=):CüvCüv::ecrin_bebek:

canım 12+6 günlük hamileyim ama geçeceği yok bu benle 9 ay gidecek gibi off off kızlar valla bunu yaşamayanlar çok şanslı sizin şikayetleriniz azalmış ne güzel ben eve girerken bile çıkarıyorum değişik ortama girerken her yer kokuyo bana herşey yolda yürüyemiyorum insanların parfüm kokusu rahatsız ediyo mağazaya giremiyorum oralar kokuyo öle işte ŞANSLISINIZ

ben sordum o kalsiyum ilacını doktoruma, doğal yolla alsan daha iyi olur , doğal besinlerden tüketmeye çalış dedi vermedi. demire başlıcaz sadece.

Bende kansızlık olduğundan kan ilacı kullanım aynı zamnda demir yerinede geçiyor sanırım bide elevit var kalsiyumada başlıcam artık.

canım su içmen tabiki öenmli ama idarr rengin açık sarıysa vucudun yeteri kadar su oranı var demktr.

bencede bencede tanışalım:=):CüvCüv::ecrin_bebek:

ewet bunu en ii idrar renginden anlarıs..

başka kimse ilgilenmedi şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…